Şimdi Ara

Kitap Hayattır, Okumak Yaşamaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen bu kampanyaya katıl:http://chn.ge/1qD6vGF

• Benim hayatımı değiştiren kitaplardır.Her zaman okurum ve bittiği zaman internet üzerinden sipariş ettiririm.

Kitapların yararlarını kendi gözlerinizle görseniz, elinizden düşürmezdiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Benim hayatımı değiştiren kitaplardır.Her zaman okurum ve bittiği zaman internet üzerinden sipariş ettiririm.

İmza

Bu arada 5 imza toplanmiş
  • Projenin ne olduğunu tam olarak anlamadım. Change'de yer alacak bir içeriğe sahip değil. Sitenizin reklamını mı yapmak istediniz yoksa iyi niyetli bir sosyal sorumluluk projesi mi hazırlamak istiyorsunuz bence ilk olarak buna karar vermeniz gerekiyor. İçerik tam anlamıyla blog içeriği.

İlaveten, müfedatlarımızda kitap okumaya yer veriliyor. Ama karman çorman yapısı sebebiyle buna vakit ayrılamıyor. Daha dersleri tam anlamıyla öğretim süresi içerisinde tamamlayamazken "kitap saatleri" gibi bir vakit mevcut sistemde ne yazık ki yer alamaz. MEB'in dağıttığı kitapları edebiyat derslerinde dahi okutmuyorlar. Öğretmen kitabı adı altında gelen özet kitabından öğrencilere nakil yapılıyor.

Bir ilave de kitap okumak isteyipte kararsız kalanlara. Eğer tuğla kalınlığında film senaryosu okumayı kitap okumak zannediyorsanız ve bu türlerden hoşlanmıyorsanız piyasada yalnızca bunlar yok. Öğretici, eğitici, araştırma yazıları, makale derlemeleri, tarih kitapları, tarih öyküleri, biyografiler, sosyolojik araştırmalar, dünya klasikleri (bir çok klasik hikaye olmanın ötesinde dönemine yapılmış birer eleştiridir) insanın hem dağarcığını geliştirir hem de düşündürücü olması sebebiyle hayal gücünü kuvvetlendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 8 Temmuz 2014; 12:46:45 >

• Kitap okumak için okunmamalı bence tıpkı oyun ve filmlerde ki gibi ilginizi ceken bir eser varsa alin okuyun.
    Ben cogu fantastik kitabi severim ama cogu kiside sevmez onun gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Benim hayatımı değiştiren kitaplardır.Her zaman okurum ve bittiği zaman internet üzerinden sipariş ettiririm.

İmza

Bu arada 5 imza toplanmiş

Konuyu açan başlatmış kampanyayı herhalde :)

İmzaladım bişey kaybetmeyiz
  • Kur'ân-ı Kerîm'i yakın zamanda bitirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.