Şimdi Ara

Kitap okuyan insan Sosyalmidir Asosyal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişi dışarı çıkmayı sosyallik , evde sürekli oturmayı asosyallik olarak algılar . Sorum çok net ve açık arkadaşlar . Evde sürekli oturup kitap okumak asosyallikmidir ? (roman , tarih vs .)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

Çoğu kişi dışarı çıkmayı sosyallik , evde sürekli oturmayı asosyallik olarak algılar . Sorum çok net ve açık arkadaşlar . Evde sürekli oturup kitap okumak asosyallikmidir ? (roman , tarih vs .)

Ben bi ayda max 1 tane okurum ama asosyalim nasil olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav sen şapşirik misen ? Oku kitabını bak dalgana milletin dediğine takılırsan çekilmez bu hayat.

• Asosyalliktir. Sosyaller kitap okumaktan keyif alacak zeka seviyesine sahip oluyor genelde.

• Ayda 6-7 kitap bitiririm ama sosyalim. Derste okuyorum sorun olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

Çoğu kişi dışarı çıkmayı sosyallik , evde sürekli oturmayı asosyallik olarak algılar . Sorum çok net ve açık arkadaşlar . Evde sürekli oturup kitap okumak asosyallikmidir ? (roman , tarih vs .)

Sosyallik demek bir toplulukla iletişim kurmak, beraber birşeyler yapmak demektir. Evde tek başına kitap okuyupta duvarları seyrediyorsan ve bir toplulukla iletişim halinde değilsen ve hiçbir etkileşimin yoksa insanlarla asosyalsindir. Hayvanlarla da belli derecede etkileşim kurabilirsin tabii ama sosyal sayılabilmen için hayvanlar yeterli değil.
  • sosyal olunca ne olcakki takılmayın böyle şeylere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendini sosyal hissetmek için "Soğuk Kahvem" gibi kitaplar okuyup yetmedi o kitabın yanına bir fincan kahve ve kitabın üstünde bir kitap ayracı koyup fotoğrafını çekip sosyal ağlarda paylaşam tipler varya onlar sosyallik kavramını idrak edememiş insanlar.

Akılda kalıcı, sürükleyici, bilgilendirici kitaplar okuyup sonrada böyle kitaplar okuyanlardan oluşan bir çevren varsa ve onlarla kitaplar hakkında tartışıyosan senden sosyal insan yok.

Hangisini benimsedin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sherlock-

Kendini sosyal hissetmek için "Soğuk Kahvem" gibi kitaplar okuyup yetmedi o kitabın yanına bir fincan kahve ve kitabın üstünde bir kitap ayracı koyup fotoğrafını çekip sosyal ağlarda paylaşam tipler varya onlar sosyallik kavramını idrak edememiş insanlar.

Akılda kalıcı, sürükleyici, bilgilendirici kitaplar okuyup sonrada böyle kitaplar okuyanlardan oluşan bir çevren varsa ve onlarla kitaplar hakkında tartışıyosan senden sosyal insan yok.

Hangisini benimsedin ?

Ben yalnızlığı seviyorum dostum . Evde kitapların fantastik dünyasına dalmayı , tarih kitapları atalarımızın veyahut başkalarının okuyup geçmiş yaşanmış savaşları aklımda betimlemeyi seviyorum .

Dışarıdaki sıkıcı insanlardan biraz olsun kitaplar sayesinde sıyrılıyorum . Bu arada ben sosyal ağ ( facebook , twitter vs ) kullanmıyorum Dışarıda ki insanlarla da pek anlaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dependet -- 14 Mayıs 2014; 1:41:37 >

• Çok iyi okuyucuyumdur ve a sosyalim. Buna rağmen okuyanların genelde sosyal olduğu düşüncesindeyim sadece popüler kültür saçmalıklarından daha uzakta kalıp elit bir kesim oluşturuyorlar bizim entelektüel dediğimiz şey oluyor o da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Yav sen şapşirik misen ? Oku kitabını bak dalgana milletin dediğine takılırsan çekilmez bu hayat.

bunu yazmaya gelmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.