Şimdi Ara

kitlensin. sorun çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sputnik -- 17 Aralık 2008; 5:08:42 >

• arkadaşlar yardım eden yok mu kalacam o dersten yoksaa
  • Duzeltme: Linktekine bir bak bakalim...Olmussa digerleri icin de yardimci olmaya calisirim.

http://rapid.share.com/files/174081915/Ispanya.xls.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sum 41 -- 17 Aralık 2008; 3:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

Duzeltme: Linktekine bir bak bakalim...Olmussa digerleri icin de yardimci olmaya calisirim.

http://rapid.share.com/files/174081915/Ispanya.xls.html

evet arkadaşım süper olmuşş valla allah razı olsun diğerlerini de upload edersen çok seviniirm. çok sağol
  • Sum 41 ...
  • Abi aslinda kendin de yapabilirsin... Benim de sabaha kadar yetistirmem gereken bir dokuman var acikcasi.

Ispanya dosyasini Almanya seklinde farkli kaydet.

Almanyanin verilerinin bulundugu tabloyu ac.

Almanya seklinde farkli kaydettigin grafigin uzerinde sag tikla. Source data deyip Almanya tablosundaki kayitlari sec.

Umarim aciklayici olmustur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

Abi aslinda kendin de yapabilirsin... Benim de sabaha kadar yetistirmem gereken bir dokuman var acikcasi.

Ispanya dosyasini Almanya seklinde farkli kaydet.

Almanyanin verilerinin bulundugu tabloyu ac.

Almanya seklinde farkli kaydettigin grafigin uzerinde sag tikla. Source data deyip Almanya tablosundaki kayitlari sec.

Umarim aciklayici olmustur.

sum 41 vallahi 2 3 dosya birden açınca hata veriyor yaa excell hiçbişey yapamıyorum şuanda lütfen yardımcı ol ya....

kitlensin. sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sputnik -- 17 Aralık 2008; 3:49:23 >

• off yaa anlayan biri yok mu sum41den başka?? :(((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.