Şimdi Ara

Kiz arkadasim zengin ama ben...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Ben 18 yaşındayım. Yaşımdan cok daha olgunum. Ve bu yasa göre çok kitap bitirdim. İnsan anatomisi, psikoloji, beden dili ve etkili iletişim üzerine 40a yakın kitap bitirdim. Bunun yanında rap müzikle uğraşıyorum. Tarz olarak no1 e benziyorum belki tanıyan vardir . Okulu lise 3 de bırakıp açığa gecmistim. Suan okumuyorum çalışıyorum.

Her neyse biraz kisiligimden bahsetmek istedim. Benim bir kiz arkadasim var. Ben ona açılmadım o beni sevdiğini söyledi. O beni cok seviyo . Beni hep sinirlendiriyo. Niye böyle yapıyorsun dedigimde bu halin cok hosuma gidiyo diyo.

Ama bu kız çok zengin Ataşehir de oturuyo. Ben ise Ataşehirin fakir ve keko dolu semtinden biri olan Kayışdağında oturuyorum. Orta ile düşük arasında bir yaşamımız var. Sizce bu sorun olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• davul bile dengi dengine

ayrıca kültür karmaşası yaşadığınız kanısına vardım.

hep kitap okuyup hem rap yapmak çok ironik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

davul bile dengi dengine

sanane herkesin hayatına kimse karışamaz.
    şimdi uza

• Mahlasını yazda dinleyek
  • buda yıllardır duydugumuz '' kızlar için para değil tip önemlidir" tezini dogruluyor.

olsun hocam nolucak hiçbir sorun olmaz sen yeter ki kızı kullanma,gerçi çogu erkek boyle kızları kullanıyor ama sen yapma şansın olsun.
  • STATÜ DURUMU DİYORSUN. HMM YÜZSÜZLÜK VAR İSE SENDE DE BEN GİBİ BİRAZ UFAK PÜRÜZLER HARİCİNDE BİR SIKINTI OLMAZ. AMA YOK BEN GURUR YAPARIM DİYORSAN ŞİMDİ AYRIL ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

buda yıllardır duydugumuz '' kızlar için para değil tip önemlidir" tezini dogruluyor.

olsun hocam nolucak hiçbir sorun olmaz sen yeter ki kızı kullanma,gerçi çogu erkek boyle kızları kullanıyor ama sen yapma şansın olsun.

Paralı bir kız için para tabii ki önemsiz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 20 Kasım 2015; 21:51:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi bir ilişki mi, kız ilerisini düşünüyorsa ailesinin düşüncesi önemli, sana sürekli ezik gözü ile bakacaklarsa sıkıntı olur açından. Sevimli bir aile ise dert etmr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

davul bile dengi dengine

Rap müzik kendi duygularımı , düşüncelerimi ve hayatın gerceklerini dile getirebildiğim en iyi müzik türü.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ciddi bir ilişki mi, kız ilerisini düşünüyorsa ailesinin düşüncesi önemli, sana sürekli ezik gözü ile bakacaklarsa sıkıntı olur açından. Sevimli bir aile ise dert etmr

Ciddi bir ilişki hocam. Ben kızı gercekten seviyorum. Parası icin felan uğraşmıyorum. Onunda beni sevdiğini düşünüyorum. Senin tarzını konuşmanı cok seviyorum diyo. Ve bana hic trip atmiyo. Umarım bozulmaz.

• Hem ergenliğin hem de çok kafaya taktığın şeylerin stresini ilaçlarla yemişsin geçmiş olsun.
    Ama yaşın daha önce 16 idi de şimdi nasıl birden 18 oldu? Nasıl okulu bıraktın? Birden gelişmiş olaylar demek.
     Kiz arkadasim zengin ama ben...

Şunun üstünü basa basa söylüyorum GÖNÜLLER KALPLER BİR İSE ZORLUKLARI YENİP HER ŞEYE KATLANILIR. Kusura bakma onunki sevgi değil sadece senin karakterini bildiği için hoşlanmış olay bu kadar basit.

• kzın zengin olup olmaması önemli değil. Önemli olup hangi kafada olduğudur
  • Girmiycem dedim ama sırf tepkimi belirtmek için girdim

Şöyle başlıklara kıl oluyorum

Hürriyet ve sözcüde yapıyor bunu başlığı kısaltıp merak uyandırıcı sutun atıyolar

Hiç birini okumadan geçiyorum tam net başlık varsa onlara tıklıyorum

Yarım yamalak merak uyandıran başlıklara tıklayıp alakasız şeyleri okumaktan gına geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.