Şimdi Ara

kız arkadaşımı büyük bir yanlıştan döndürmem lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-otomatik-vites-kirmizi-beyaz-mini-cooper-s-gorunum-194851537/detay

bu araba alınır mı bu fiyata

neden almamalıyız?

anlayan arkadaşlar vardır
    araç içime sinmedi hiç 10000 kaza kaydı falan kuvvetli argüman sunmam lazım ki almasın
    çok yakar mı vs km si yüksek mi

• Binlerce ilana bakmış biri olarak 10.000 lik hasar kaydi var cümlesinden sonra, büyük bir kazası yoktur diye bitiren bir adamdan araç almazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka tamponun sol tarafı tam oturmuş değil, sağ kapı ve gerisi veya ön tarafı boyalı , ön tamponun sağ tarafı da aşağıda fardan, sol kapı en az bir kez sökülmüş belli çünkü tam oturmuş değil, arka tamponun ve bagaj kapağının arka çamurluklarla oluşturduğu ton farkı ortada. sol kapı da farklı duruyor tabi. bagaj kapağının krom çıtası düz mü değil mi kestiremedim fotoğraftan ama ton farkı açık ediyor zaten.
  • Aracın direksiyonu,vitesi ve farları her şeyi anlatıyor.

• sağolun arkadaşlar
    kmsi çok yakması falan da var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

sağolun arkadaşlar
    kmsi çok yakması falan da var mıdır

Bunca şeyden sonra isterse kilometrede 5krş yaksın o araç yine de alınıp binilmez yahu...
  • Kardeşim yapma bak meslektasiz senle hatta aynı okuldan bile mezun ol.us olabiliriz zira bizim bölüm üç adet üniv de var . Elektrikçi adamsın , carparim seni de , kız da almasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlara rağmen almak istiyor okuttum burayı

ben desteğimi çektim

onun parası onun kararı

sağolun arkadaşlar.
  • Değişmeyen yeri kalmamış çok iş açar başınıza zamanla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sağ yukarıda General Oto satan kişinin galerici olduğunu söyleyin.Sattıkları arabalardan daha fazla para kazanmak için kusurlarını gizlediklerini satın aldıktan sonra araçta bir çok sorun çıktığını söyleyin.Kız arkadaşınız birazcık ileriyi düşünüyorsa ki bu ''birazcık ileri'' dediğim kısım 1-2 aylık kısım bu aracı almaktan vazgeçicektir zaten.

Sitede ki diğer 2005 model 140 k kmdeki araçlar 35-40bin tl arasındayken bu neden ucuz sence diye sormayıda unutmayın
  • İlan sahibi yanlış yazmış . Değişmeyeni yok deseymiş daha iyi olurmuş . Bir motor kaputu 10.000 lira etmez . 7.resme bakarsan renk tonlarının değişik olduğunu görebilirsin . Resimlerden bu kadarı çıkıyorsa yanına gidip birde usta getirirsek direk hurdaya çıkar bu araç .

Ekleme : Bu araba bayanlar tarafından beğeniliyor tamam ama bu ilandaki kötü bence clio1 veya 2 hb kasa alın pembe veya kırmızı kaplatın vursada kırsada parçası ucuz değiştirirsiniz . Hurdaya bile verseniz çok zarar etmezseniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 6 Ocak 2015; 20:28:38 >
  • Abla alma bence üstüne 50 bin daha koyup golf al.
  • Aylik akbil alsin. Sanayiiye goturdukten sonra geri donuslerde tiplu tasimada avantaji olur

• abla bak ne güzel i20 var
  • Araç resmen '' Enayi ariyorum '' ilani gibi..
  • Araba hem önden hem arkadan darbe almışa benziyor.Egzoz sistemi emanet duruyor.Sürücü koltuğu kendinden geçmiş.Kiralama firması aracı olarak kullanılmış olabilir.
  • dışı çok şirin ama içi tam bir felaket. mini cooper lar satıldıkları dönemde kullanıcının renk zevklerine uygun olarak ışıklandırılıp renklendiriliyordu. hazır sistem değil kullanıcı siparişiyle gelmekteydi. fiyatını kusurunu boşversin şöyle şıkır şıkır araçlara baksın.
  • Aracin icine bakilinca kiralik oto olarak kullanildigi cok belli oluyor bence. Yenge bu arabayi gercekten bu yorumlarimiza ragmen alacagim diyorsa bile aldirma bence, nitekim 3-5 ay sonra sanayiye goturup ustalarla ugrasacak kisi yenge degil, sen olacaksin

• Kız mini istiyor daha iyi bir ilan bulup onu alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.