Evet arkadaşlar. Yazıma liseli olduğumu belirterek başlamak istiyorum. Okulumuzda güzel bir kız var. Daha yüz yüze konuşmuşluğumuz yoktu ama birbirimizi tanıyorduk. Gittim kızla konuştum. Ondan hoşlandığımı falan söyledim. Kız ise seni daha iyi tanımalıyım dedi. Şimdi kıza karşı iyi bir görünüş sergilemem gerek. Aranızda deneyimli abilerimiz vardır. Yardımcı olun arkadaşlar.
Ben tamam diyorum Efe.
moonwalk
up
up
Olduğun gibi görün.Kız seni severse olduğun gibi sevmeli.Sevmezse yapabileceğin bir şey yok
tanıt işte kendini kızı görünüşünle değil duygu ve düşüncelerinle beğendir kendini
quote:
Orijinalden alıntı: Dila'
Olduğun gibi görün.Kız seni severse olduğun gibi sevmeli.Sevmezse yapabileceğin bir şey yok
şimdiye kadar hep oldugğum gibi göründüm ama kimse sevmedi be dilan yani illah taktik yapacan yalan dolan gidecen yoksa sevmiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
quote:
şimdiye kadar hep oldugğum gibi göründüm ama kimse sevmedi be dilan yani illah taktik yapacan yalan dolan gidecen yoksa sevmiyorlar
onlara önümde diz çök dediysen sevmezler tabi.ayrıca adım dila
quote:
quote:
quote:
Halen unutmadınmı be o lafı ne kincisin sendemki akrep burcusun yoksa ben akrebimde ayrıca elindeki sopayı yavaşca indir,bak ataerkil bi toplumuz biz yakışmıyor asil bi türk kızına öyle erkeğe el kaldırmak kahve istermisin
quote:
Orijinalden alıntı: Juice*
Evet arkadaşlar. Yazıma liseli olduğumu belirterek başlamak istiyorum. Okulumuzda güzel bir kız var. Daha yüz yüze konuşmuşluğumuz yoktu ama birbirimizi tanıyorduk. Gittim kızla konuştum. Ondan hoşlandığımı falan söyledim. Kız ise seni daha iyi tanımalıyım dedi. Şimdi kıza karşı iyi bir görünüş sergilemem gerek. Aranızda deneyimli abilerimiz vardır. Yardımcı olun arkadaşlar.
Diğer kızlara pek bakma kendi halinde ol, yaşından biraz olgun davran ümit vermeyeyim ama kız direk hayır dememiş yani bir ümit var bu süreyi iyi değerlendir diğer kızlara pek bakma mutlu gözük şebeklik yapma kızda uygun görürse iş biter
quote:
quote:
quote:
quote:
Halen unutmadınmı be o lafı ne kincisin sendemki akrep burcusun yoksa ben akrebimde ayrıca elindeki sopayı yavaşca indir,bak ataerkil bi toplumuz biz yakışmıyor asil bi türk kızına öyle erkeğe el kaldırmak kahve istermisin
unutmam tabi ne kaa gücüme gitti.Vallahi asil diyorsun ama Türk kızlarını yerin dibine sokuyorsunuz.Çoh siniirlendim
Seni daha iyi tanımalıyım dediğine göre kızda iş var. Aşırıya kaçmadan ilgi göster kıza.
Olaylar gelişir.
abi seviyorsan git konuş bence
quote:
Orijinalden alıntı: ßλ®1$
abi seviyorsan git konuş bence
Adam okumadan dalmış dağılın.
Sen benim yanıma gönder onu ben gerekeni yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: Ajan Simit
moonwalk
ahahahaha :)) çok güldün bu moonwalk a yaaa :) bu arada.. ciddi bir konu bu.. arkadaşım eğer ciddiysen kız ile, bence kendin ol.. çünkü kız seni tanıdıktan sonra yüksek ihtimalle birlikteliğe başlayacaksınız. çnkü be nsenin anlattığından onu anladım.. eğer şimdi kendin gibi davranmazsan, kız ile geçirdiğin her an da yine kendin olmayacaksın.. yani ne olursan ol yine gel felsefesiyle çık kızın karşısına.. tabi biraz da ççeki düzen ver kendine.. bi saç baş duruş yürüyüs falan ama kasma.. rahat ol. kız zaten bi tanıyalım demiş sana :) yavaş yavaş tanışırsınız artık iyice bilir seni sora başlarsınız. kız bence bunu demeye çalışmış :) kasma kenini yaa :) cool :) sanırım saçmalamaya başladım. kfam güzel de :) mazur gör panpa :)