Şimdi Ara

KIZ MESELESİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hoşlandığım kızın msnini aldım.Ama yüzyüze değil arkadaşa aldırdım. Sonra kızı ekledim arkadaş da ekledi. sora kız msne girdi .arkadaşa selam kimsin yazdı bana yazmadı. Acaba neden olabilir ya bi yardım edin. Ama kızın beni okulda tanıdığından eminim kızla konuşmuşluğumuz yok ama kesin görmüştür....
    kız okul içinde bana bakıp bakıp duruyor.. acaba neden bana bişi yamıo eklediğimi görmüştür. Ben bişi yazcam ama onun yazmasını bekliom sonra terslenmiyelim diye..acaba neden bana birşey yazmadı?
    lütfen yardım edicek cevaplar verin arkadaşlar ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3®T -- 1 Haziran 2007; 19:19:11 >

• Bence sen birşeyler yaz,kendini tanıt.
  • yani benim eklediğimi görüp de bişi yazmamış arkadaşlar yani terslenme olasılığımız yüksek
    acaba neden bişi yazmadı..
  • msn i boşver yüzyüze konuş...

erkeksen cesur ol bazı şeyleri göze al

en büyük cesaret kaybetmekten korkmamadır...

elin sağlamsa kazanırsın o da senin şansına kalmış

hadi sağlıcakla...
  • arkadaşlar bi yardım edin ne yapayım....
  • up!!
    yardımlarını bekliyorum arkadaşlar...lütfen ? soruma bi cvb verin..
  • Kızı tanımıyoruz ki neden sana slm faaln yazmıyor bilemeyiz.
  • Yaz slm bebegim die cevrim içiyse kabul oranı yüksek cevrimdısı ise sen bu işten vazgec
  • Böyle konuların %90nında kız erkeğe bakıyor erkekte kıza bakıyor ama erkek bir türlü açılamıyom diyo
  • Msn adresin ve nickin itici gelmiş olabilir
  • nickimle ilgili sorun olmaz ya boşuna da ümitlenmek istemiyorum ama utandığından cvp vermiyor olabilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m3®T

nickimle ilgili sorun olmaz ya boşuna da ümitlenmek istemiyorum ama utandığından cvp vermiyor olabilir mi ?

İyi de sen birşey yazmamışsın sadece eklemişsin ne bekliyorsun ki? Sen başla naber diye gerisi gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Böyle konuların %90nında kız erkeğe bakıyor erkekte kıza bakıyor ama erkek bir türlü açılamıyom diyo

çok sevdiğim bir kız bundan 3 yıl önce beni değilde bir arabayı seçtiği için şu an bmw 3.20i sahibiyim !
    açıldıkta ne oldu
  • Bence sen at önce masjı sonçta sen ekledn ayrca kız önce adım atmaz ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.