Şimdi Ara

Kız mı garip ben mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünide aynı sınıfdayız 2.senemiz benim aklımda hiç yokken bir anda bakmaya başladı ardından 1-2 kez yazdı sonra bende karşılık verdim 2-3 hafta kadar sürdü böyle sonra teklifi yaptım reddi yedim bildiğin mal gibi kaldık arkadaş bu nasıl anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pek öyle değil.

benimde başıma bu tip bir olay geldi.

7 senelik ilişkimden sonra başka bir kızın hareketleri çok hoşuma gitti, baya da güzel. Paslanıp paslanmadığımdan emin değildim, ama yine de tanıştık, ufak tefek muhabbetimiz oldu. instagramdan ekledim, 2 gün sonra da selam verdim.

"kız direk sildi" yada engelledi. bilmiyorum artık takipten falan çıkardı yani anlamadım tam olarak ne oldu :D

sonra kendi kendime ulan acaba kızı korkuttum mu? diye düşündüm. Sevgilisi var mı diye baya araştırdım vs. (bu olaylar 3 gün önce oluyor) az once baska bir kız arkadaşla konuştum, dedim böyle böyle bir olay var, tanıyormusun bu kızı, ben mi eksik araştırdım sevgilisi falan mı var ?

dedi ki "yok dedi ben tanıyorum .. yı, aslında evet yakışırsınız, ama o kız biraz garip, hızlı davranmışsın, 2 gün once muhabet kurup direk selam verince amacını anlamıştır dedi.
    Ben : E olsun, amacımı anlasın zaten, ben öyle sinsi sinsi uğraşamam, pilim bitik artık dedim
    Arkadaş baya anlattı kızı, tavır hareketi sana uymaz vs, ama kapatma kendini bulursun rahat diye ezilen gururumu onardı sağolsun :D

Yoksa sanmıyorum tipten olduğunu, ben mesela cidden çok soğuk biriyimdir, burada herkese yakın davranıp elimden geldiğince güzel yorumlar, içten yorumlar yapmaya çalışıyorum, ama reelde ahbaplar bile "ulan selam versem geriye selam verir mi ki?" diye gözlerini kaçırıyorlar. Tipim bence 4/10, yani yaklaşılmayacak bi keko değilim, TÜRKÜZ BİRADER :D HAS MI HAS ANADOLU COCUĞUYUZ !!! ama kız milleti işte boşver, yenisine sağlık kardesim :)
  • Yaw yeter şu kızların egolarını tatmin etmeyin ya. Ulan her yazdığım kız yazdıktan 2 hafta sonra bana çıkma teklifi etseler ve ben reddetsem ego orgazmı olurum be.
  • bana da olmustu bi kac kere cok cirkinsin demek oluyor
  • Tadına bakıp tükürmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egosunu okşamışsın sonra da tekmeyi basmış
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    E napalım önce yolu açtı bende yürüdüm :D fake yedik

• pek öyle değil.

benimde başıma bu tip bir olay geldi.

7 senelik ilişkimden sonra başka bir kızın hareketleri çok hoşuma gitti, baya da güzel. Paslanıp paslanmadığımdan emin değildim, ama yine de tanıştık, ufak tefek muhabbetimiz oldu. instagramdan ekledim, 2 gün sonra da selam verdim.

"kız direk sildi" yada engelledi. bilmiyorum artık takipten falan çıkardı yani anlamadım tam olarak ne oldu :D

sonra kendi kendime ulan acaba kızı korkuttum mu? diye düşündüm. Sevgilisi var mı diye baya araştırdım vs. (bu olaylar 3 gün önce oluyor) az once baska bir kız arkadaşla konuştum, dedim böyle böyle bir olay var, tanıyormusun bu kızı, ben mi eksik araştırdım sevgilisi falan mı var ?

dedi ki "yok dedi ben tanıyorum .. yı, aslında evet yakışırsınız, ama o kız biraz garip, hızlı davranmışsın, 2 gün once muhabet kurup direk selam verince amacını anlamıştır dedi.
    Ben : E olsun, amacımı anlasın zaten, ben öyle sinsi sinsi uğraşamam, pilim bitik artık dedim
    Arkadaş baya anlattı kızı, tavır hareketi sana uymaz vs, ama kapatma kendini bulursun rahat diye ezilen gururumu onardı sağolsun :D

Yoksa sanmıyorum tipten olduğunu, ben mesela cidden çok soğuk biriyimdir, burada herkese yakın davranıp elimden geldiğince güzel yorumlar, içten yorumlar yapmaya çalışıyorum, ama reelde ahbaplar bile "ulan selam versem geriye selam verir mi ki?" diye gözlerini kaçırıyorlar. Tipim bence 4/10, yani yaklaşılmayacak bi keko değilim, TÜRKÜZ BİRADER :D HAS MI HAS ANADOLU COCUĞUYUZ !!! ama kız milleti işte boşver, yenisine sağlık kardesim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet maalesef öyle oldu öyle çok güzelde değildi orta tipliydi zaten beklemiyodum bi anda gelişti olaylar

• ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Bende bi kendimi denemek istemiştim biraz olmuştu çünkü bende genelde hızlı davranmaya çalışırım öyle pek sıcakkanlı biri değilimdir tipim 5/10

• Kızla gündelik hayatta muhabbetiniz nasıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 22 Aralık 2019; 23:7:46 >
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Denk geldiğimiz zaman konuşurduk biraz öyle çok konuşmazdık ama zaten ortak bi arkadaşımız vs de yoktu

• Şimdi gidip kız arkadaşlarına anlatıp egosunu yükseltiyordur.

Geçmiş olsun.
  • Hocam bu kadın milletini anlamak cidden zor. Allah bilir neden reddetti. Sıkma o güzel canını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 22 Aralık 2019; 23:56:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne dedin. Benimle cikar misin mi dedin. Sevgili olak mi dedin. Teklifmiş. Ulan ayı misiniz kardesim teklif nedir ya. Biraz ruhunuz olsun. Bir hediye, ufak tefek konuşmalar, tatli tatli sohbet etmek kendini sevdirmek varken ayi gibi teklif etmek nedir ya. Reddi yiyince de egosunu şişirdim diyorsunuz. Yahu sizin duygusal zekânız birbirine uyuşmuyorsa yani seninki onunkinden aşağıdaysa seni niye sevsin, sevgilin olsun? Sevgi aşk muhabbettir. Önce bir muhabbetle işlersin sevgini, sonra sevgin karşılık bulur iki gönülde de muhabbetle yeşerir. Çıkmak neymiş ya. Nerden geldi bu aptal kültür, kızlarımız sevmiyor işte ne diye zorluyorsunuz bu salak taktiği anlamiyorun.

• Büyük ihtimalle böyle oluyodur neyse yapacak bir şey yok ben şansımı denedim

• Gözün aydın,yedeksin

Hazırlıklı ol,her an maça çıkabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elk.de kullanıcısına yanıt
    Yok geçti artık bizimde bi onurumuz var

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortalmann

Denk geldiğimiz zaman konuşurduk biraz öyle çok konuşmazdık ama zaten ortak bi arkadaşımız vs de yoktu
    Acele etmişsiniz muhabbetinizi geliştirseydiniz keşke. Zamanla oluyor bu işler. Çat diye teklif edince ters tepiyor.

• Teklif olayları eskide kaldı kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberXTR

Teklif olayları eskide kaldı kardeşim.
    +1

inandığım kadarıyla davet ediyorsun bir yerlere falan sonra olaylar gelişiyor çakmaya başlıyorsun aaaa sevgili oldunuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.