< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tadına bakıp tükürmüş
|
Yaw yeter şu kızların egolarını tatmin etmeyin ya. Ulan her yazdığım kız yazdıktan 2 hafta sonra bana çıkma teklifi etseler ve ben reddetsem ego orgazmı olurum be.
|
E napalım önce yolu açtı bende yürüdüm :D fake yedik
|
pek öyle değil.
benimde başıma bu tip bir olay geldi. 7 senelik ilişkimden sonra başka bir kızın hareketleri çok hoşuma gitti, baya da güzel. Paslanıp paslanmadığımdan emin değildim, ama yine de tanıştık, ufak tefek muhabbetimiz oldu. instagramdan ekledim, 2 gün sonra da selam verdim. "kız direk sildi" yada engelledi. bilmiyorum artık takipten falan çıkardı yani anlamadım tam olarak ne oldu :D sonra kendi kendime ulan acaba kızı korkuttum mu? diye düşündüm. Sevgilisi var mı diye baya araştırdım vs. (bu olaylar 3 gün önce oluyor) az once baska bir kız arkadaşla konuştum, dedim böyle böyle bir olay var, tanıyormusun bu kızı, ben mi eksik araştırdım sevgilisi falan mı var ? dedi ki "yok dedi ben tanıyorum .. yı, aslında evet yakışırsınız, ama o kız biraz garip, hızlı davranmışsın, 2 gün once muhabet kurup direk selam verince amacını anlamıştır dedi. Ben : E olsun, amacımı anlasın zaten, ben öyle sinsi sinsi uğraşamam, pilim bitik artık dedim Arkadaş baya anlattı kızı, tavır hareketi sana uymaz vs, ama kapatma kendini bulursun rahat diye ezilen gururumu onardı sağolsun :D Yoksa sanmıyorum tipten olduğunu, ben mesela cidden çok soğuk biriyimdir, burada herkese yakın davranıp elimden geldiğince güzel yorumlar, içten yorumlar yapmaya çalışıyorum, ama reelde ahbaplar bile "ulan selam versem geriye selam verir mi ki?" diye gözlerini kaçırıyorlar. Tipim bence 4/10, yani yaklaşılmayacak bi keko değilim, TÜRKÜZ BİRADER :D HAS MI HAS ANADOLU COCUĞUYUZ !!! ama kız milleti işte boşver, yenisine sağlık kardesim :) |
egosunu okşamışsın sonra da tekmeyi basmış
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 22 Aralık 2019; 23:7:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 22 Aralık 2019; 23:56:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|