Merhaba arkadaşlar.Arkadaşlar bn lise 1 e gidiyorum.Bir kızla tanıştım sanırsam ondan biraz hoşlanmıştım.Sonrada kız arkadaşları geldi bu kız sana yazıyo fln dedi.Kızın yüzü kızardı ama güldü belli etmemek için.Kız lise 2 ye gidiyo.İlk o bnle konuşmaya başlamıştı aradan 2 ay fln geçti şuan konuşmuyoruz sanırsam ben aşık oldum.Yardımlarını bekliyorum NOT KÜS DEĞİLİZ
adamlar malzemeleri hazırlamış doğramış yemeği pişirmiş sıra senin o yemeği yemende
Git konuş naber, görüşemiyoruz, kem küm diye konuyu aç, sonra yemek ısmarla zaten oda seviyorsa olaylar gelişir.
liseli hiçbir kız kendinden küçük erkeklere yazmaz dikkatli ol
yanına git SLM NBR de.
quote:
Orijinalden alıntı: thelastatakan
+1
quote:
Orijinalden alıntı: BLooDKiLLeR54
quote:
+1
Belki şu yüzden olabilir kardeşim.Okulumuz sağlık meslek lisesi ve sağlık meslek lisesi genelde kızla dolu oluyor belki bilirsin ama bu önerini göz önünde bulundurucam.
quote:
Orijinalden alıntı: ghlakjh123
quote:
quote:
+1
Belki şu yüzden olabilir kardeşim.Okulumuz sağlık meslek lisesi ve sağlık meslek lisesi genelde kızla dolu oluyor belki bilirsin ama bu önerini göz önünde bulundurucam.
ergen sinirlendi
quote:
Orijinalden alıntı: unkerr
quote:
Orijinalden alıntı: ghlakjh123
quote:
quote:
+1
ergen sinirlendi
Lan olum nerden sinirlendigimi anladın senin gibi adamı gıcık eden tiplerden hiç hoşlanmam adam gibi konuş ve insan olmayı bilmiyorsan insan taklidi yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme