Şimdi Ara

Kıza çıkma teklifi ettim beni komple hayatından sildi çok pişmanım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 senedir görüştüğüm kız arkadaşım ama sadece arkadaşım sevgilim değil.Benden 1 yaş büyük ve hep beraber takılırdık cafe,bar,nargile,gezme dolaşma falan .Evime bile rahatlıkla girer çıkardı.Hatta sevgilisi olurdu ayrıldığında kıskandırmak için beni sevgili olarak gösterirdi.O bana ben ona maddi manevi destek olurduk.Korurdum kollardım hatta 6 ay önce sevgilisiyle kavga etti ayrıldı ve tehditler hakaret eden eski sevgilisini haşat ettim o tehdıtleri eden eleman bulunduğumuz mekana giremiyor.O derece samimiydik yani.Zaman geçtikçe ondan hoşlanmaya başladım ona anlatıcaktım.Dışarıda buluştuk .Konuşmaya başladım ona çok sevdiğimi söyledim ,şok oldu nasıl yani dedi .Sevgili anlamında sana aşığım seni seviyorum vb laflar ettim oda o şaşkınlıkla Ama biz olamaz ya herkez bizi iki yakın arkadaş olarak görüyor bende seni çok seviyorum ama bu sevgili olarak olamaz ve hiç uzatmayalım bu konuyu burda kapatalım böyle birşey hiç olmadı konuşulmadı tamammı dedi tamam dedim hesabı ödedim çıktık eve gidicem dedi taksiye bindik evinde indirdim bende eve gittim büyük bir hayal kırıklığıyla.Aradan 2gün geçti telefon açtım ulaşamadım face baktım beni silmiş ve anladımki beni komple hayatından silip atmış .Çok pişmanım:( bu yaşadım olay 2ay önce oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quigley3401 -- 10 Şubat 2012; 3:23:59 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Emeğe saygı. Rapini verdim.

tabi pcden girip mobili acmadıysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütüphane -- 9 Şubat 2012; 16:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Emeğe saygı. Rapini verdim.

tabi pcden girip mobili acmadıysan
  • Seni kullanmış kusura bakma da. Işi bitince de bahane bulup sutlamis. Geçmiş olsun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Seni kullanmış kusura bakma da. Işi bitince de bahane bulup sutlamis. Geçmiş olsun yani

bazıları yapar bunu
  • quote:

Seni kullanmış kusura bakma da. Işi bitince de bahane bulup sutlamis. Geçmiş olsun yani

Bence de. Arkadaş kalalım diyip seni kırmak istememiş ama çıkma teklifi ettin diye komple hayatından çıkarması da saçma olmuş. How i met your motheri izlesin bi kız.
  • quote:

Bence de böyle olabilir.Sevgiyi hakeden birine benzemiyor zaten boşver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

quote:

bazıları yapar bunu

Alıntıları Göster
    benimde başıma benzeri geldi hayat böyle umudunu kes ondan

• Teklif etmek yerine fuckbuddy olsaydın, bir ömür beraber olurdunuz.
  • Cok zor bir durum. Nasil halledecegin hakkinda bir fikrim yok acikcasi. Ama pisman olma derim ben. Icindekileri soylemeseydin senin icin daha kotu olurdu. Icin icini yerdi. Hayaller kurardin. Mutlu olacaginizi dusunurdun. Kiza acik acik konusman iyi olmus bence. En azindan tepkisini gordugun icin rahatlamissindir.
  • sana kız mı yok vol.254579258

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliuç -- 9 Şubat 2012; 16:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quigley3401

2 senedir görüştüğüm kız arkadaşım ama sadece arkadaşım sevgilim değil.Benden 1 yaş büyük ve hep beraber takılırdık cafe,bar,nargile,gezme dolaşma falan .Evime bile rahatlıkla girer çıkardı.Hatta sevgilisi olurdu ayrıldığında kıskandırmak için beni sevgili olarak gösterirdi.O bana ben ona maddi manevi destek olurduk.Korurdum kollardım hatta 6 ay önce sevgilisiyle kavga etti ayrıldı ve tehditler hakaret eden eski sevgilisini haşat ettim o tehdıtleri eden eleman bulunduğumuz mekana giremiyor.O derece samimiydik yani.Zaman geçtikçe ondan hoşlanmaya başladım ona anlatıcaktım.Dışarıda buluştuk .Konuşmaya başladım ona çok sevdiğimi söyledim ,şok oldu nasıl yani dedi .Sevgili anlamında sana aşığım seni seviyorum vb laflar ettim oda o şaşkınlıkla Ama biz olamaz ya herkez bizi iki yakın arkadaş olarak görüyor bende seni çok seviyorum ama bu sevgili olarak olamaz ve hiç uzatmayalım bu konuyu burda kapatalım böyle birşey hiç olmadı konuşulmadı tamammı dedi tamam dedim hesabı ödedim çıktık eve gidicem dedi taksiye bindik evinde indirdim bende eve gittim büyük bir hayal kırıklığıyla.Aradan 2gün geçti telefon açtım ulaşamadım face baktım beni silmiş ve anladımki beni komple hayatından silip atmış .Çok pişmanım:( bu yaşadım olay 2 hafta önce oldu.

quote:

beraber takılırdık cafe,bar,nargile,gezme dolaşma falan

muhtamelen masrafları sen ödüyordun,erkeklik bozulmasın erkek adam öder,buda kızın işine geldiğinden senden takılmaya devam etmiş,seni cüzdanı olarak görmüş

o seni sevmemişki seni kullanmış

benimde masraflarımı sen ödesen yemek ısmarlasan sinemaya götürsen,bende erkek halimle seninle takılırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 9 Şubat 2012; 16:41:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

quote:

bazıları yapar bunu

Alıntıları Göster
    niye pişman oluyorsun ki..söylemeseydin..sürekli acı çekecektin..o yine başkasıyla çıkacaktı..
    sende ezik ezik hala ona destek olup, kanka ayağı yapacaktın..
    söyledin iyi oldu..kabul etse güzel olurdu ama olmamış..sende biraz üzülürsün sonra unutur gidersin..
    bir daha da seni kullanamaz..ilerde iyiki de yapmışım diceksin..

• quote:

Orijinalden alıntı: istisnalar_kaideyi_bozmaz

niye pişman oluyorsun ki..söylemeseydin..sürekli acı çekecektin..o yine başkasıyla çıkacaktı..
    söyledin iyi oldu..kabul etse güzel olurdu ama olmamış..sende biraz üzülürsün sonra unutur gidersin..

Alıntıları Göster
    herkes kelimesi berbat etmiş her şeyi.
  • quote:

bu tarz şeyler erkeklerin % 90 nın başına geliyor geriye kalan % 10 ise çok uyanık olup kızları çatır çatır götüren züppe tipler,aslında onların yaptığı daha doğru gibi,bizde iyi niyet ayağına yatıp kaybediyoruz
  • quote:

Alıntıları Göster
    nie bilmiorm ama başlıgı görünce kahkaha attım

• quote:

2 senedir görüştüğüm kız arkadaşım ama sadece arkadaşım sevgilim değil.Benden 1 yaş büyük ve hep beraber takılırdık cafe,bar,nargile,gezme dolaşma falan .Evime bile rahatlıkla girer çıkardı.Hatta sevgilisi olurdu ayrıldığında kıskandırmak için beni sevgili olarak gösterirdi.O bana ben ona maddi manevi destek olurduk.Korurdum kollardım hatta 6 ay önce sevgilisiyle kavga etti ayrıldı ve tehditler hakaret eden eski sevgilisini haşat ettim o tehdıtleri eden eleman bulunduğumuz mekana giremiyor.O derece samimiydik yani.Zaman geçtikçe ondan hoşlanmaya başladım ona anlatıcaktım.Dışarıda buluştuk .Konuşmaya başladım ona çok sevdiğimi söyledim ,şok oldu nasıl yani dedi .Sevgili anlamında sana aşığım seni seviyorum vb laflar ettim oda o şaşkınlıkla Ama biz olamaz ya herkez bizi iki yakın arkadaş olarak görüyor bende seni çok seviyorum ama bu sevgili olarak olamaz ve hiç uzatmayalım bu konuyu burda kapatalım böyle birşey hiç olmadı konuşulmadı tamammı dedi tamam dedim hesabı ödedim çıktık eve gidicem dedi taksiye bindik evinde indirdim bende eve gittim büyük bir hayal kırıklığıyla.Aradan 2gün geçti telefon açtım ulaşamadım face baktım beni silmiş ve anladımki beni komple hayatından silip atmış .Çok pişmanım:( bu yaşadım olay 2 hafta önce oldu.

Hani banyoya girmeden önce donunu çıkartıp sepete atarsın ya. Kızda seni aynen bir don gibi kullanıp atmış.

• Ulan adama sormazlar mı ateşle barut nasıl yan yana durur? 2 yıldır berabersiniz iki sevgilinin yaptığı herşeyi yapmışsınız ama gel gelelim arkadaş olarak görüyor ulan 2 yılında mı hatrı yok o kadar hesabını ödemiş senin bi beğeni olmasa niye 2 yıldır her boku beraber yediniz hadi onuda geçtim sevdiğini söyledi diye birisi tamamen mi silinir niye böyle yapıyor bunlar biz 10 yıl geçse unutmayız onla 2 gün sonra bi intense ile unuturlar. Sen onu eve çağırdın ya orada kandırsan odaya atsaydın şimdi köpeğin olurdu böyle yapıyorlar ya o kullandıkları bilgisayarları kafalarına sokasın geliyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Boşver. Takmaya değecek şeyler değil. Hayatında yeni birisiymiş zaten. 2 senelik arkadaşlık ( ne kadar samimi olursan ol ) unutulmayacak türden birşey değil. farzetki yeni gördüğün bir kız seni red etmiş tanışamamışsın.

• quote:

Sakın arama mesaj filan atma sonuçta bi erkeksin,erkeklik gururu denen bişey var hem sen teklif edip hemde peşinden mi koşucaksın genç,sakın böle bişey yapma seni oyuncagı sanmasın,onsuzda yaşabildiğini görsün gez toz arkadaşlarınla eğlenmene bak,ne yazıkki başına gelmiş olay herkesin başından mutlaka geçmiştir,seni arkadaş olarak görüyorum hikayesi,hayatım boyunca anlayamıycam ben bu sözü,ulan kızı nerdeyse götürüyordum omzuma yaslandı şiir okudum ona öptüm ben, hala arkadaşı olarak görüyormuş :D neyse fazla gaza geldim.tek öğrendiğim şey kız milletini takmamak gerek bro o zaman inan herşey daha güzel oluyor..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.