Şimdi Ara

kızı geri kazanmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle anlatayım olayı. bundan 3 hatta 4 sene önce tanıştık kendisiyle. aileler tanışmıştı bir şekilde e doğal olarak biz de tanıştık. aileler nedeniyle yakın olunca biz de çok kere bir araya geldik. sonra bende bir cesaret ekledim numarasını aldım falan konuşmaya başladık. çok iyi bir kız gerçekten sıcak kanlı, anlayışlı, yardımsever yani bazı eskileri de olsa(eskiden) iyi birisi kendisi. biz bunla çok yakın arkadaştık yani kız arkadaşlarından daha yakındı bana öyle diyeyim. ben tabi o zamanlar daha da gencim ergenlikten de biraz belki, böyle yakın olunca farklı duygular beslemeye başladım. tabi gel zaman git zaman büyüdü bunlar. o o zamanlar başkasından hoşlanıyordu. ben söylediğimde en sonunda, beni kırmadan reddetmişti üzülmüştüm çok fena hemde. ama neyse devam ettik sonra. e arkadaşlık varken ara sıra tartışmalar da oluyordu. bir de çocukluktan tabi bazı konularda kırdık birbirimizi. 2 kere büyük kavga ettik ilkinde bisüre konuşmadık sonra ben ilk adımı attım özür diledim o da diledi falan devam ettik. 2.si kırılma noktası oldu bidaha ne görüştük ne selam verdik. bir süre sonra bir araya geldiğimiz ortamlarda selam falan vermeye başladık anca. işte neyse bir gün kendisinden mesaj geldi. benden hoşlandığına ve bunu artık içinde tutamayacağına dair. tabi yaklaşık 1 sene civarı hiç konuşmadık görüşmedik. bu sürede ikimiz de eskisine göre daha olgun davranır olduk. neyse böyle böyle konuştuk biraz ben reddettim kendisini. ama biraz sert bir dille. tabi o da o 2. tartışmamızdaki rolü yüzünden özür diledi pişman olduğunu benim kıymetimi yeni anladığını vs yazdı. ben kestirip attım ve sert bir tavır takındım. sonra bunun arkadaşı yazdı bana bir süre. onu daha da çok tersledim hem karışıyor hem ısrar ediyor diye. neyse böyle aklıma gelirdi ama keser atardım. şimdi uzun uzun düşündüm de çok iyi bir arkadaşlığımız vardı cidden. insanın böyle arkadaşlara ihtiyacı oluyor. birkaç gün önce de çok kötü bir olay yaşamış aileler vesilesi ile haberim oldu ne bileyim içim kötü oldu böyle neden bilmiyorum ama onun arkadaşlığını geri kazanmak istiyorum. siz olsanız ne yapardınız ? aklımda kesinlikle sevgililik gibi bir şey yok. sadece o zamanlardaki gibi iyi bir dost olarak onu geri kazanmak istiyorum

• arkadaslar soyle anlatayim; gibi kisimlari kaldirsak bu yazidan cok guzel siir cikacak eminim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazan ve em

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

arkadaslar soyle anlatayim; gibi kisimlari kaldirsak bu yazidan cok guzel siir cikacak eminim

olm gidin başka yerde yapın makaranızı
  • Hiç birşey eskisi gibi olmucak ve bir süre sonra eski tadı alamadığınız için araya tekrar mesafeler girecek . O yüzden işiniz zor .

• dönersen yanlış anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny_Boy

quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

arkadaslar soyle anlatayim; gibi kisimlari kaldirsak bu yazidan cok guzel siir cikacak eminim

olm gidin başka yerde yapın makaranızı

ben gercekleri soyluyorum hayatindaki butun herkese boyle iskencemi yapiyorsun kendi cevabini yapmak istedigini kendin belirle kararli ol birazcik dedim gibi su yaziyi yazacagina guzel siirler yazsaydin ne guzel begenir okurdur bu insanlar farkli seyleri ogrenmeye istekli insanlar yazdiklarini okurlar sonra sana sacma sapan fikirler sunarlar oysa onlar bile kendilerine cogu zaman cevap bile bulamazlar duygularina gore hareket et, dikenli tellerin altinda kaldin ve uc bes diken batti sana aci veriyor sende diyorsunki sizce ne yapmaliyim 30 saat sonra vinc gelecek ambulans gelecek 20 saat sonra zaten acliktan olcem fikriniz nedir? kurtulmak istemeyen biri boyle sorular sorar hangi durumda olursa olsun, duygularin ordan cikmani soyleyecek aci cekeceksin aci cekmeden o teller cikmaz biyerlerinden vs vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız sana CSB yapıyor

• Em onu.
  • Sert çıkışın için özür dile ama haklı olduğunu da belirt. Sonra arkadaş hatta dost olarak devam edin.

• Özür dile bence
  • Muck buddy olun
  • Bence fazla zorlama artık. Reddetmişsin işte yoluna bak. Kız muhtemelen öteki çocuktan umudu kesince sana dönmüştür

• Eski halinize dönün bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.