Arkadaşlar yaşım 39 beraber olduğum kadınla aynı yaştayım bende oda yalnız yaşıyoruz aynı evde yaşamayı düşündük sizce zevkli olurmu yada sıkılırmıyım, tecrübe edeniniz vardır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızla aynı evde yaşama durumum var değer mi?
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O yaşa kadar ikinizde tek yaşadıysanız zor olur. Özgürlüğünüz kısıtlanır. Rahat edemezsiniz.
-
2 yıla yakın yaşadım, başlarda çok güzeldi ama sonra evlilik muhabbetleri açmaya başladı, ben evden çalıştığım için ev işlerini bana yıkmaya çalıştı vs derken sonra gittim 2 sokak öteden bir ev tuttum öyle devam ettik
-
Başta cidden güzel ev yemeği, evin düzeni, düzenli cinsellik ama cidden sıkıyo sonra evlilikte aslında aynı mantık başta cinsellik yalnız kalmams o rahatlık derken, bi süre sonra rutin hayat sıkıyo insanı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz evlilik konusunda atıp tutmuyormuydunuz şöyle kaldırıyorum böyle indiriyorum diye? Bu konu ne şimdi?
-
Atıp tutmuyodum gerçekleri evliliğin artı bişey olmadığını dile getiriyodum aynı evde yaşamak farklı bi. Olayquote:
Orijinalden alıntı: GSACSHocam siz evlilik konusunda atıp tutmuyormuydunuz şöyle kaldırıyorum böyle indiriyorum diye? Bu konu ne şimdi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
denendi, evlenildi ve boşanıldı.
-
baştan her şeyi konuşmak lazım. sonra sorun çıkmaz belki.
-
Eve çıkılabilir bence iyi olur. İlerde evlilik gibi bir düşünce varsa huyunu suyunu baştan öğrenmiş olursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X