Şimdi Ara

Kızla aynı evde yaşama durumum var değer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 39 beraber olduğum kadınla aynı yaştayım bende oda yalnız yaşıyoruz aynı evde yaşamayı düşündük sizce zevkli olurmu yada sıkılırmıyım, tecrübe edeniniz vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O yaşa kadar ikinizde tek yaşadıysanız zor olur. Özgürlüğünüz kısıtlanır. Rahat edemezsiniz.

• 2 yıla yakın yaşadım, başlarda çok güzeldi ama sonra evlilik muhabbetleri açmaya başladı, ben evden çalıştığım için ev işlerini bana yıkmaya çalıştı vs derken sonra gittim 2 sokak öteden bir ev tuttum öyle devam ettik  

• Freakk F kullanıcısına yanıt

Başta cidden güzel ev yemeği, evin düzeni, düzenli cinsellik ama cidden sıkıyo sonra evlilikte aslında aynı mantık başta cinsellik yalnız kalmams o rahatlık derken, bi süre sonra rutin hayat sıkıyo insanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

Hocam siz evlilik konusunda atıp tutmuyormuydunuz şöyle kaldırıyorum böyle indiriyorum diye? Bu konu ne şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GSACS

Hocam siz evlilik konusunda atıp tutmuyormuydunuz şöyle kaldırıyorum böyle indiriyorum diye? Bu konu ne şimdi?

Atıp tutmuyodum gerçekleri evliliğin artı bişey olmadığını dile getiriyodum aynı evde yaşamak farklı bi. Olay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denendi, evlenildi ve boşanıldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baştan her şeyi konuşmak lazım. sonra sorun çıkmaz belki.

• Eve çıkılabilir bence iyi olur. İlerde evlilik gibi bir düşünce varsa huyunu suyunu baştan öğrenmiş olursun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.