Şimdi Ara

Kızların erkeklere içgüdüsel yaklaşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni 18'ime girmiş çömez bir genç erkek olarak çevremdeki kızların erkeklere içgüdüsel (soylarını en iyi genlere sahip olan bir erkekle devam ettirmek istemeleri.) olarak yaklaşması gözlemlerin sırasında dikkatimi çekti.Kızların bu içgüdüsel yaklaşımı ileriki yaşlarında da devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vay vay bu nece tespitti böyle
  • Hadi oradan

• Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assander -- 30 Eylül 2017; 15:3:40 >
  • domatesadam kullanıcısına yanıt

• Welcome to the science.

Bu gözlemci bilimsel bakış açını ülkede herkes uygulasa sıkıntı kalmayacakta neyse.

Soruna gelince bunun ileriki yaşla alakası yok içgüdüler her zaman en uygun sex matei tercih eder.Yani kızlar yine uzun kaslı yakışıklı olanı seçer ama insan türü diğer memelilerden biraz ayrılıyor çünkü para, gelecek kaygısı, uyumluluk gibi bize has kavramlar da daha sonra eklendi.Örneğin bir femen üyesi bir el kaide üyesinden hoşlanabilir ama sosyokültürel olarak farklı konumda olduklarından yakınlaşmaları pek mümkün olmaz.
  • Bende zevklerimizin aynı karakterimizin ayni ve güzel olan birini bulamayacağımı düşündüğüm için evlenmeyi düşünmüyorum.Eğer bulursam evlenebilirim.Birde ben bakir değilsem bakire bir dişi istemeye hakkım olamadığını düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Daha ileriki yaşları tecrübe edemedim.Çevremdeki kadınlar yaşlı olduğu için orta yaşlı kadınların bu konu hakkındaki davranışlarını gözlemleyemedim.Fakat belli bir olgunluğa ulaşmış kadınların içgüdülerini yenip kalplerini önplana çıkarabileceklerini düşünüyodum fakat söylediklerinize göre böyle birşey mümkün değil.

• O iç güdü izedikleri dizi ile körerdi

• iq 15 dimi?
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Diziden etkilenebilecek kadar zekalarının düşük olduğuna inanmıyorum. Yaptıkları öyle sinsice şeyler var ki ancak bir üstün zeka ürünüdür.

• 15miş daha fazla cevap vermene gerek yok
  • Biz sanki çokmu farklıyız bizde aynıyız.

• Ben ayni değiliz demedim.Ama doğada kadın erkeğini seçer.Erkek kadını ancak şu şekilde seçer ve onun için diğer erkeklerle savaşır kazanan kadını alır fakat bu kadınlar için söz konusu değil.

• Assander kullanıcısına yanıt
    Hiç lisede kız kavgasına denk gelmedin galiba.

Erkekler de içgüdüsel yaklaşır kadınlar da. Zaten hayat içgüdülerin oraya buraya yaklaşmasından oluşur.

• Malasef.

• Aslında bu kuralın dışına çıkan galiba tek canlıyız.Doğadaki diğer canlıları baz alarak böyle bir tespitte bulunmuştum.

• Assander kullanıcısına yanıt
    İnsan türü olarak diğer canlılarla ortak özelliğimiz olan içgüdü, cinsel seçilim, temel karar verme yöntemleri ve refleksler gibi özelliklerin dışına çıkabileceğimizi sanmıyorum. Onları bağlayan kurallar bizi de bağlıyor. Ve sanılandan çok daha fazla benzerliğimiz ve de çok daha az farklılığımız var.

• Ancak diğer canlılarda dişilerin bir erkek için kavga etmesi çok nadir görülen birşey bildiğim kadarıyla.Bu konu kafama takıldı sabah ayrıntılı bir araştırma yapacağım.

• yeni 18ime girmiş biri olarak
    yeni 18ime girmiş biri olarak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.