Şimdi Ara

kızların ortak amacı anket!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

kızların ortak amacı anket!

(En Son Oy Tarihi: 27.9.2006)
Giriş

• bi şık daha gerek bence
  • Tek amaçları(çoğu için) birbirlerini taklit etmek

YAni özentilikten başka bildikleri bişi yok yaaaaa
  • akıl ve zeka.. 1 tane oy almış o da benim zaten
  • bence hepsii. ben hepsine sahip olmak isterdim.
  • nasıl yani,akılın ve zekan yokmu şuan?

quote:

Orjinalden alıntı: suree

bence hepsii. ben hepsine sahip olmak isterdim.
  • İyi bir iş ve para. Bunlar olunca en tipsiz bile kadınların gözünde dünyanın en yakışıklı erkeğiymiş gibi gözükür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Anket
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadş sen abarttın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

nasıl yani,akılın ve zekan yokmu şuan?

quote:

hayır hepsine sahibim tercihim öle olur yani.ankete cvp verdim kızlar hepsini birden ister demek istedim.
  • Şimdi çay boyu yürürken, karşıdan kız geliyor. Kızın suratına bakıyorum, onun baktığı yer üstüme başıma.

yaff adamın gözlerine bak işte anlasın senin ne ..ok olduğunu değeilmi

eğer bakmayan kız olursa inadına bende bakıyorum . ne de olsa aşk adamıyım
  • Akıl ve zeka amaç olabilir mi? Keza tip,saç,göz vs. 'de öyle
  • Zuahahah
    quote:

Orjinalden alıntı: tolga0624

Akıl ve zeka amaç olabilir mi? Keza tip,saç,göz vs. 'de öyle
  • 3. seçenek derim ama bunu B....K gibi parası olan sal...k bi koca adayı olarak değiştirsen daha iyi olur

(istisnalar vardır tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursedsrkn -- 23 Eylül 2006; 16:03:18 >
  • yaw Fou ne biçim anket yapıyosun.. keşke biraz daha düşünerek anket seçeneklerini yazsaydın.. seçenekler başarısız olmuş. çorba gibi..

• ya valla kişiye gore degısıyo bırı iş para dıyo bırı ne kadar hava attıgına bakıyo bazılarıda sımdı

solıyemıycem banlanırım
  • para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.para.......sonsuza gider...

• HEPSİ BENCE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.