Şimdi Ara

KKTC araba almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kibrista ogrenciyiz acaba guney bolgesinden araba alabiliyor muyuz ? Bilen var mi aydinlatabilir misiniz ? Ayrica alabiliyorsak ne gibi masraflar cikabilir bu is nasil olur aydinlatabilecek kibrisli varsa teşekkür ederim simdiden :) he birde kibrista turk bolgesinde kullanilacak arac okula gitmelik işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kumarda kazandıklarınızdan araba alacaksınız demi

• bende kıbrısda okuyordum. Ve yakın bir arkadaşım japonyadan araba getirtti yanlış hatırlamıyorsam bu araç ilk güneye sonra türk bölgesine geliyor. Fakat siz türk vatandaşı olduğunuz için güney bölgesine giremezsiniz. Bu yüzden kıbrıslı birisi gidip almak zorunda. Zaten kıbrısda araçlar ucuz neden böyle birşeye kalkışıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum türk vatandaşları güney kısmına giremiyor. Bizim taraftan almaya bakın zaten türkiye fiyatlarına göre ucuz. Benim bilgim burada biter :)

Yalnız kıbrısta araba şart en doğrusunu yapıyorsunuz.

• Güneyden araba alamazsınız. Türk vatandaşı Güney kesimine geçemez. Ancak KKTC vatandaşı biri varsa o geçebilir. Araç alım satım nasıl olur bilmiyorum ama Türk tarafından almanızı tavsiye ederim. Tipo falan alın geçin oğlum. Ayağınızı yerden kessin yeter işte.
  • Alamazsın güneyden kesin bilgi net .uğraşırım dersen japonyadan ocean sistemden direk japonyadan getirtebilir çok düşük vergilerle plakalayabilirsin aylarca beklemen bir ton uğraş laızm tavsiye etmem. kedigöz merso alsan 11-15000 tl kktc plakalı daha ne istiyorsun :)
  • Haklisinjz ya hem ugrasmkta gerekiyor en iyisi Türk tarafi 4500 6000 arasi para var ayagimizi yerden kesicek sorunda cikartmicak bi arac ariyoruz bakalim. Sagolun beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyldz45

Güneyden araba alamazsınız. Türk vatandaşı Güney kesimine geçemez. Ancak KKTC vatandaşı biri varsa o geçebilir. Araç alım satım nasıl olur bilmiyorum ama Türk tarafından almanızı tavsiye ederim. Tipo falan alın geçin oğlum. Ayağınızı yerden kessin yeter işte.

Askerliği orda yaptım ve tipo denen aracın yüzünü unuttum orda.

Niye tipo alsınlar ki çok iyi araçlar alabilirler, en basiti rx 8 alabilirler.
    ___
    Şimdi gördüm de o kadar alacak paraları yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 4 Şubat 2018; 1:7:30 >

• Teşekkürler abilerim arkadaslarim, arabayi alinc atarim buraya fotografini merak edenler icin 15inde insallah kibrisa donmus olucam

• KKTC'de en uygun fiyatlara arabalar mevcut toplu bir şekilde araba aramak istiyorsanız doğru adreshttps://www.kibrisotoilan.com/ sitesi ziyaret edip adada bulunan binlerce araba ilanına bakabilirsiniz.
  • Herkes kibris vatandasi gidip alabilir demis.Her kibris vatandasi gidip alamaz haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.