Şimdi Ara

klasik smile reziiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21.11.2008 16 aylık taahütlü 4 mb limitsize abone oldum mart ın 21 de dolan taahütümü kafalarına göre 24 ay yapmışlar herseferin de aradığımda taahüdümün bittiği tarihi 24 ay olarak yanlış söylüyorlar iyice kontrol edince doğru söylediğim 16 aylık taahütlü olduğu ortaya çıkıyor özür dileniyor ne hikmetse yanlış düzeltilmiyor bugün iptal için aradığım da da aynı şey oldu yine taahüdün 24 ay dendi bu kadar mı olur iyice kontrol et dedim sistemimizde böyle gözüküyor dedi sizi 72 saat içinde arayacaklar dendi hala bekliyorum
    tek şey diyorum berbat bir müşteri hizmetleri gelişmeleri burdan yazacağım

• Tam olarak benim de bu ay bitiyor taahhüdüm. Bakalım ben de arayacağım. Eğer aynı şartlarda bir 16 ay daha kabul ederseler smile'da kalacağım. Yoksa iptal edip başka bir ISS'ye geçeceğim.
  • bugün smiLe iLe görüştüm.12 ayLık aboneLik sözLeşmem vardı 2gün önce bitti.(7ay indirimLi 1mb sınırsız).8mb geçmek istedim.12 ayLık aboneLik yatırdım.Aktivasyon ücreti yok ve 3 ay indirimLi kuLLanım hakkı verdiLer.Açıkçası ben inidirimden yararLanmayı bekLemiyordum
  • sende ara dostum sanada yapmasınlar 16 aylık taahüt 24 ay olmasın smile burdan
  • abone olduktan 1 ay sonra yazmışım ne kadar haklı olduğumu şimdi anladım

http://forum.donanimhaber.com/m_28560879/mpage_1/f_/key_//tm.htm#28572138
  • Valla Böyle Problem Çıkarıyorlarsa Sakat
    Haziran'da Benimde Sürem Doluyor.İstermisin +6 Ay Daha Var Desinler
  • aynısı bnimde başımda adamlar tezgahı iyi kurmuşlar internetini taşı 16 ay teminat 3 ay bedava deniyor telefonla abone oldum birde ne göreyim 4 ay bedava ama 24 ay ne çakal herifler varya
    verecen odunu
  • Ben de 2 hafta önce 12 aylığına abone oldum, umarım ben de yaşamam bunları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: welt91

Ben de 2 hafta önce 12 aylığına abone oldum, umarım ben de yaşamam bunları...

İnş...
    Benim 12 Aylık Bitsin Sonucu Buraya Yazarım...
    Bakalım Bir Dalavere Çevirmişler Mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuque

quote:

İnş...

Ne zaman doluyor 12 ay?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vuque

quote:

İnş...

Ne zaman doluyor 12 ay?

Haziran Sonu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.