Şimdi Ara

Klima gazı bosalmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aracimi trigger zinciri ve baskı balata si değişti. Usta motor indiği için klima gazı bosaldi tekrar dolacak diyor klima gazını kaçırmadan bu işlem yapilamamazmiydi bilenler fikrini söylerse sevinirim

• Usta bi b.k yemiş sonra nasıl çıkarsam diye takla atıyor gibi geldi.
  • Muhtemelen gazın contasini ya da borusunu kapatmadan soktu gaz da uçtu şimdi de motor inerse gaz gider diyor. Başka sıkıntı çıkmasında boşalan sadece gaz olsun yarın inşallah gaz doldurduktan sonra araba eski haline gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codemaker -- 24 Haziran 2019; 23:19:48 >
  • Az önce gazı doldurdum buz gibi yaptı gaz dolduran arkadaş baskı balata klima ile bağlantılı değiştiğinde gaz uçar dedi. Benim gibi olanlar varsa bu durum normalmis
  • gyetiker G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende sizinle aynı fikirdeyim. Eski aracımda triger seti değişti + debriyaj seti değişti. Yeni aracımda ise triger seti değişimi yapıldı ve klima gazı hiç azalmadı. Bence usta sökerken klima borusuna falan zarar verdi. Arkadaş gazı yeniden doldurtmuş, inşallah o gaz ilerleyen zamanlarda zarar verilen yerden uçmaz.
  • Benim arabamda zincir trigger var usta zincir trigger değişimi için motor ve kompresör sokuluyor kayış gibi değil dedi inşallah doğrudur
  • Benim arabanında geçen baskı balatası değişti, 4 kere triger değişti. Klima gazı hiç ellenmedi. Triger kayışlı.

Ya usta birşeyleri kesinlikle yanlış yaptı yada trigerin zincirli olmasıyla alakalı.

Ancak triger kayışlıysa böyle bir durum olmaz.
  • İnşallah klima tertibatı da birsey yoktur klimayı bugünde denedim soğutuyor kaçak olsa muhtemelen 48 saatte hepsi kaçardı benim görüşüm zincir için motoru indirdiler dolayısıyla kompresör de sokulde kayış da sanırım motor aşağı inmiyor.
  • codemaker C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gaz boşalması kaçak yapan yerin büyüklüğü ile ilgilidir. Çok küçük bir yerse 1 ayda bile farketmeyebilirsiniz. Triger zincir değişimi ile klima gazı biraz alakasız gibi duruyor. İnşallah bir sorun çıkmaz.
  • Baskı balata ve trigger değişmeden önce gaz full Du. Değişim olduktan sonra gaz hiç yoktu araba serviste 24 saat gibi kaldı usta bir günde halletti eğer kaçak küçük olsa triger ve baskı balata değiştiren hemen sonra gazın tamamı bosalnazdi diye düşünüyorum. Ustaya klima soğutmuuyor dediğimde sana söylemeyi unuttum motor inince (baskı balata ve triger zinciri degisimi icin) gaz boşalır doldur dedi. Bu sebeplerden eğer kaçak olsaydı yeni dolan gazda hemen ucardi gibi me geliyor. Bakalım zamanla anlaşılacak
  • Eğer usta motoru aşağı aldıysa veya klima boruları vs. söküme engelse gazı boşaltması normal.Ama bunu önlemek için bir klimacıda gazını çektirebilir trigeri falan değiştirdikten sonra tekrardan doldurabilirdi.Uğraşmak istememiş açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Eğer usta motoru aşağı aldıysa veya klima boruları vs. söküme engelse gazı boşaltması normal.Ama bunu önlemek için bir klimacıda gazını çektirebilir trigeri falan değiştirdikten sonra tekrardan doldurabilirdi.Uğraşmak istememiş açıkçası.
    Bende sizinle aynı fikirdeyim muhtemelen ya unuttu ya da işine gelmedi bu şekilde yaptı. İnşallah bu şekildedir birde klima ile uğraşmak istemiyorum açıkçası gazı doldurduk bir daha klima ile ilgili bir şey çıkmaz umarım
  • Yetkili servis e gidip sorun en dogru bilgiyi onlar verecektir . Baski balata ve triger zinciri degiscek diye fiyat alin . Klima gazi bosaliyormus yapilirken varmi oyle bisey diye sorun .
  • Babama sordum simdi. Motor yenileme ve rektefe isi yapıyor. Tamirci çok arkadaşı var konuya hakim :R klima gazi boşalmaz alakası yok dedi..
  • İnşallah birsey yoktur içime kurt düştü şimdi neden olabilir acaba. Usta yanlışlıkla ya da unutarak vanayi kapatmadan mi yaptı işlemi acaba
  • Adamlar çevreye zararlı diye 134a gazından 20-25 kat daha pahalı ve yanıcı gaz olan 1234yf gazına geçiyorlar, sistem temizleme işlemi yapılacaksa geri toplama yapıp tekrar dolduruyorlar bizim ustalar her triger değiştiğinde gaz kaçar diyor. Şaka gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.