Şimdi Ara

klima sürekli üflüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar arabanın klimasını kapalı üfleme düğmesi 0 konumunda ama araba en yüksek düzeyde hava veriyor. bu sorun bu akşam oluştu 70 km li,k yolda kafam patladı bu sorun nedendir bilgi veren olursa memnun olurum. araç volvo v40 2003 model teşekkürler

• Klima soğuk mu üflüyor?

Bazı araçlarda belli hızdan sonra havalandırmanın çalışması için anahtarı açmanız gerekmez. Hatta bizim tenekenin kullanma kılavuzunda 60 km üstü hızlarda havalandırma açmanın gereksiz olduğu, zaten aracın hızından dolayı kanallardan kendiliğinden hava geleceği yazar.
  • Benim aracimdada ayni sorun olmustu arka yolcularin havalandirmasindan surekli uflemeye basladi(araba calismiyorken bile). Miknatis gibi bir switch var o bozulmus sokunce durdu yenisi biraz tuzlu diye arka tarafin klima suan iptal :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafikte canı sıkıldıkca üfluyordur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani dışardan gelen havayla içerdeki havayı ayıran bi tuş/dügme gibi bişey varya onu içerdeki hava kısmına getir
  • bugün epey uğraştım ama sonuç elde edemedim. son çare sigortayı çıkardık şimdi üflemiyor. ama klima da yok tabii. aracın klimasını iki gün önce gaz bastırdım acaba onunla ilişkili olabilir mi bu arıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.