Şimdi Ara

Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
22
Favori
71.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Maltepe Tüketici Hakem heyetinden red yedim. Dava açmak istiyorum o yüzden bana haklı çıktığınız kararları gönderebilir misiniz rica etsem?

hilal_gamli@hotmail.com

• benim kararım da olumlu çıkmış , bundan sonraki süreç ne olacak arkadaşlar nasıl gönderecekler?

• Benim süreç lehime sonuçlanmış arkadaşlar bundan sonra nasıl ilerliyor süreç.

Edit: 15 günlük itarazdan sonra mail atıp özel indirim tanımlayacaklar ve öyle alacakmışız sanırım. Şuan sorun şu ki ürün idefixte gerçekten yok kobo'nun hiçbir modeli. Bu durumda ne yapılabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilsiz Gurme -- 25 Nisan 2021; 15:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HawK95

Arkadaşlar benim şikayetim kabul olmuş bundan sonra izlemem gereken yol nedir?

Bana dava açılmış şimdi baktım da

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Benim süreç lehime sonuçlanmış arkadaşlar bundan sonra nasıl ilerliyor süreç.

Edit: 15 günlük itarazdan sonra mail atıp özel indirim tanımlayacaklar ve öyle alacakmışız sanırım. Şuan sorun şu ki ürün idefixte gerçekten yok kobo'nun hiçbir modeli. Bu durumda ne yapılabilir ?
    bu bilgiyi nereden aldınız ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannicus

bu bilgiyi nereden aldınız ?

Alıntıları Göster

Başka bir e ticaret sitesindeki süreç böyle işlemiş. Tabi aynısı olacak diye bir şey yok.

• dava açmışlar bana , süreç nasıl işliyor arkadaşlar ?

• Cannicus kullanıcısına yanıt
    Ne zaman sonuçlanmıştı karar kapıtı ne zaman size tebliğ edilmişti ?
  • Bana da açmışlar ama ne duruşma tarihi var ne başka bir şey ne yapacağız anlamıyorum
  • UYAP ta Tensip zaptı hazırlandı diyor. Arkadaşlar bilgili bir kişi süreçte neler yapmam gerektiğiyle ilgili bilgi verebilir mi? dava gününü 11/11/2021 belirlemişler şaka gibi.

• Üsküdar tüketici hakem heyetinden kararı çıkan var mı acaba ? Benim dosya karara bağlandı gözüküyor ancak ne karar formu sisteme yüklendi ne de tarafıma tebliğ edildi. 1 aydır öyle bekliyor...

• Dava olayını avukat tutmadan dilekçeye cevap vererek kendim halledebilir miyim?
  • Kısaca bilgi vereyim,

Hakkında dava açılan arkadaşlar, en kötü ihtimalle mahkemenin yazışma masraflarını (Tebligat + Müzekkere ve varsa bilirkişi ücreti) + avukat vekalet ücretini ödersiniz (avukat vekalet ücreti alışveriş tutarını geçemiyor, mesela 266 TL'ye satın aldıysan 266 TL vekalet ücreti çıkabilir en fazla) bu nedenle korkacağınız bir durum yok, ama kazanırsanız da ürünü o fiyattan almaya hak kazandığınızı mahkeme yoluyla onaylatmış oluyorsunuz.

İkinci olarak hakkında dava açılan herkese dava dilekçesi ve ekleri tebligat yolu ile evinize kadar gelecek, evrakları imzalayıp teslim aldığınızdan günden itibaren 15 gün içerisinde mahkemeye kendi bulunduğunuz il/ilçe asliye hukuk veya tüketici mahkemesi kanalı ile hazırladığınız cevap dilekçesini posta yolu ile gönderttireceksiniz.

• HawK95 kullanıcısına yanıt

Avukat tutmanız şart değil, kendiniz de diliniz döndüğünce cevap dilekçesi yazabilirsiniz.

• K@TiP kullanıcısına yanıt

çok güzel bilgilendirme teşekkür ederim. Anlamadığım bir durum var. Mahkeme kararına göre de haklı bulunan arkadaşlarımız var. O zaman halen neden Mahkeme yoluna başvuruluyor ? Bir tek bu durumu anlamadım. Bir de Tüketici Hakem Heyetleri neden farklı kararlar veriyorlar ? Yani olumlu ve olumsuz durum neye göre değişiyor ? Tüketicinin beyan hatası ya da evrak eksikliğinden mi ?

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt

Mahkemeler ve Tüketici Hakem Heyetleri farklı kararlar almasının sebebi, her birinin yasayı kendilerine göre yorumlamalarından kaynaklanıyor.

• Benim durumda bugün gündeme alınmış ve karara bağlanmış olarak görünüyor. Sanırım birkaç gün sonra sonucu görünmeye başlar. Menemen tüketici hakem heyetine başvuru yapmıştım online olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rdau kullanıcısına yanıt
    hocam hmk 129. maddesine uygun olacak şekilde UYAP metin editöründen yazabilirsiniz. e-imza ya da mobil imza sahibiyseniz belgeyi fiziken göndermeniz gerekmiyor. imzalayıp UYAP üzerinden gönderebilirsiniz. UYAP’dan ilgili davaya evrak ekle kısmından yolluyorsunuz belgeleri. isterseniz avukat tutarsanız o hallediyor bu işleri. kendiniz bireysel olarak posta yoluyla davanın açılmış olduğu mahkemeye fiziksel olarak da gönderebilirsiniz belgeleri ama o kısmı bilmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.