Şimdi Ara

Koç ÇAP şartları değişmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GPA şartı 2,72’den 3,00’a çıkmış, sözelden dilden EA’dan gireyim ceng okurum diyenler iyi düşünsün.

Kaynak: https://registrar.ku.edu.tr/wp-content/uploads/2024/06/Cift-Anadal-Programi-Yonergesi-2.pdf Madde 7.1.6.

• sadece bu gpa olayı değiştiyse bir şey değişmemiş. çap istiyorsanız zahmet olacak da 3 yapılması lazım.

• Koç’ta 3 gpa yapmak için derse gidip gelmeniz yeterli
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    Propaganda yapmayın. Koç'ta 3 gpa yapmak için üniversiteye kayıt yaptırmanız yeterli
  • Burada çok kolay diyenlere aldanıp yazanları seneye ağlarken görürüz burada 

• JusteMilieu kullanıcısına yanıt

Yılın tespiti. Hukuk CS çapı yapılabilen bir okul ne kadar zor olabilir 

• hukuk cs çapı yapılamıyor

• twk2 T kullanıcısına yanıt

Cidden yapılamıyormuş, aklımda niye aksi kaldıysa. O zaman hukuk-econ diye güncelliyorum.

• phosphophyllite kullanıcısına yanıt

yapan bilkentte de ee Econ yapabiliyor. sadece okul tanımıyor o da okula yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: twk2

yapan bilkentte de ee Econ yapabiliyor. sadece okul tanımıyor o da okula yazar

Yapan dediğiniz çok istisnai birisi, bir dönemde ancak birkaç kişi böyle bir iş yapabilir, departmanlar koruyup kollasa bile. Okulun yüzde otuzunun ÇAP yapmasıyla kıyaslanamaz yani. Ha bu Koç'u kötü bir okul yapmıyor kesinlikle, zaten Amerika'da da ÇAP/Yan dal oranları çok yüksektir ve major şartları oldukça rahattır. Sadece Bilkent daha zor bir okul bence.

olay şu ki okulun yüzde otuzunun yaptığı çapın ciddi bir kısmı işletme Econ ile, istisnai arkadaşlar zaten ütopik çaplara girişiyor. Koçun görece daha rahat olduğu doğru ama razıyız. calculus çalışmanın ayt mat kasmaktan farkı yok öğrendikten sonrası işlevsiz uğraş

• Canım okulum

Dediğiniz olay okuluna göre ya. Grade inflation olmayan okullarda biraz zor bence (MIT)

• Koç matematik yazılmaz mı şimdi
  • Cengaver _adayı C kullanıcısına yanıt

Yazilir yazilir kocta cap yapma konusunun average joe icin soru isaretli hale gelmesi icin sinirin 3.60a filan çekilmesi lazim (ki boyle bisey olmaz rahatız)

Bu arada simdi dusundum de ben koctan 2 kusurlu ortalama ile mezun olan kimse tanimiyorum ya la 

Adamlar upennde triple major uzerine minor cakiyor, biz de burada surunuyoruz  

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman rahatladım
  • Cengaver _adayı C kullanıcısına yanıt

Büyük kumar hocam iyi düşünün  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.