GPA şartı 2,72’den 3,00’a çıkmış, sözelden dilden EA’dan gireyim ceng okurum diyenler iyi düşünsün. Kaynak: https://registrar.ku.edu.tr/wp-content/uploads/2024/06/Cift-Anadal-Programi-Yonergesi-2.pdf Madde 7.1.6. |
Koç ÇAP şartları değişmiş
-
-
sadece bu gpa olayı değiştiyse bir şey değişmemiş. çap istiyorsanız zahmet olacak da 3 yapılması lazım.
-
Koç’ta 3 gpa yapmak için derse gidip gelmeniz yeterli -
Propaganda yapmayın. Koç'ta 3 gpa yapmak için üniversiteye kayıt yaptırmanız yeterli -
Burada çok kolay diyenlere aldanıp yazanları seneye ağlarken görürüz burada
-
Yılın tespiti. Hukuk CS çapı yapılabilen bir okul ne kadar zor olabilir
-
hukuk cs çapı yapılamıyor
-
Cidden yapılamıyormuş, aklımda niye aksi kaldıysa. O zaman hukuk-econ diye güncelliyorum.
-
yapan bilkentte de ee Econ yapabiliyor. sadece okul tanımıyor o da okula yazar
-
quote:
Orijinalden alıntı: twk2yapan bilkentte de ee Econ yapabiliyor. sadece okul tanımıyor o da okula yazar
Yapan dediğiniz çok istisnai birisi, bir dönemde ancak birkaç kişi böyle bir iş yapabilir, departmanlar koruyup kollasa bile. Okulun yüzde otuzunun ÇAP yapmasıyla kıyaslanamaz yani. Ha bu Koç'u kötü bir okul yapmıyor kesinlikle, zaten Amerika'da da ÇAP/Yan dal oranları çok yüksektir ve major şartları oldukça rahattır. Sadece Bilkent daha zor bir okul bence.
-
olay şu ki okulun yüzde otuzunun yaptığı çapın ciddi bir kısmı işletme Econ ile, istisnai arkadaşlar zaten ütopik çaplara girişiyor. Koçun görece daha rahat olduğu doğru ama razıyız. calculus çalışmanın ayt mat kasmaktan farkı yok öğrendikten sonrası işlevsiz uğraş
-
Canım okulum -
Dediğiniz olay okuluna göre ya. Grade inflation olmayan okullarda biraz zor bence (MIT)
-
Koç matematik yazılmaz mı şimdi -
Yazilir yazilir kocta cap yapma konusunun average joe icin soru isaretli hale gelmesi icin sinirin 3.60a filan çekilmesi lazim (ki boyle bisey olmaz rahatız)
Bu arada simdi dusundum de ben koctan 2 kusurlu ortalama ile mezun olan kimse tanimiyorum ya la
-
Adamlar upennde triple major uzerine minor cakiyor, biz de burada surunuyoruz
-
İyi o zaman rahatladım -
Büyük kumar hocam iyi düşünün
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Propaganda yapmayın. Koç'ta 3 gpa yapmak için üniversiteye kayıt yaptırmanız yeterli
|
Koç’ta 3 gpa yapmak için derse gidip gelmeniz yeterli
|
Yılın tespiti. Hukuk CS çapı yapılabilen bir okul ne kadar zor olabilir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X