Sana özel olarak geriler diyorum. 33k güzel beklenti. Sevdim.
siyamkedisiS
kullanıcısına yanıt
evet sadece söylemek istedim
Numan2e7n
kullanıcısına yanıt
Genel olarak ne diyorsunuz hocam? Sizce bir gerileme olur mu
ockham.s_katana
kullanıcısına yanıt
Hayır dalga geçmek istediniz hocam söylemek istemediniz sadece :D Sizce bir insan okulun ücretinin kaç olduğunu bilmeyerek yazar mı? Okul ücretini bilmeden yazıyorss ultra paralı bir insandır,zaten o insana da 120k olduğunu söylemek yine saçma olacaktır
Bence olması için bir sebep yok. 33k kadar gerilemesi için olağanüstü bir şey olması lazım. Mantıksız bir soru bence. O parayı verecek durumun varsa gidip saçma sapan yerlerde okuma gerekirse 1 sene daha çalış derim.
siyamkedisiS
kullanıcısına yanıt
?? fazla önyargılısın, ne diyeyim
33k geriler mi bilmem ama gerileyeceği yüksek bir ihtimal
Numan2e7n
kullanıcısına yanıt
Hocam saçma sapan değil,başından beri zaten buraya gitmek istiyordum,sınavda kolum kırıktı ve beklediğim gibi olamadı,sınav başvurusundan sonra kırıldığı için ösym alçılı girmeye izin vermedi,o yüzden sınavda kötü bir sonuç geldi.Para da benim cebimden çıkmayacak zaten
-Shepard-
kullanıcısına yanıt
Umarım 40k atar hocam,olmazsa öteki tercihime gideceğim o da istediğim bir bölüm koçta,yani o bölümle çap yapmak istiyordum zaten.Bir şey farl etmeyecek ama psikolojiden girmek istiyorum ben
ockham.s_katana
kullanıcısına yanıt
Ön yargı değil hocam yaptığım,yazdığından bi çıkarımda bulundum sadece,neyse
siyamkedisiS
kullanıcısına yanıt
Hayırlısı olsun hocam. Umarım istediğiniz yere girersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: siyamkedisi
Ön yargı değil hocam yaptığım,yazdığından bi çıkarımda bulundum sadece,neyse
ben bir aptallık ettim de bana absürd gelen bir şeyi belirtmek istedim, sana gelen her yazıyı dalga olarak almanı anlayamıyorum.
Hocam ben koçta okumanızın iyi olacağını söylemiştim yani koç gelmiyorsa bence koç için deneyin tekrar diye. O kadar geriler mi bilmiyorum hakim değilim konuya o yüzden saçma geldi bu derece gerilemesi. Ama demek ki bir umut olabilir sorduğunuza göre, umarım gelir
-Shepard-
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim hocam umarım herkes planladığı şeylere ulaşır
Numan2e7n
kullanıcısına yanıt
Hocam anladım,başka bir okuldan bahsetmişsiniz.Ben zaten sadece koç tercihi verdim.Başk hedeflerim de vardı bölüm olarak ama kol kırığı olayından sonra gerçekleşemedi.Tam olarak ne istediğime karar vermem için okula gidip dersleri görmem lazım,yoksa iyileştikten sonra yine sınava gireceğim
ockham.s_katana
kullanıcısına yanıt
Estafurullah hocam aptallıl değil sadece gereksiz olduğunu düşündüm o yüzden öyle bi tepki verdim,insanlar ücretliye gidenlere değişik muamele yapıyor forumda,fakat ben elimde olmayan bir nedenden dolayı ücretliye gitmek zorunda kalıyorum