Şimdi Ara

KOÇ ÜNİ ANKEET!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

KOÇ ÜNİ ANKEET!!

(En Son Oy Tarihi: 16.4.2015)
Giriş
  • Arkadaşlar tm 6k mf 22k geldi.Koç üni yüzde ellileri düşünüyorum.Aslında sabancıda olabilir diyordum ama gidince vazgeçtim yurtta bile kalsam yine de çok uzak geldi.İstediklerim ve olabilcekler koç işletme,koç psikoloji,koç kimya-biyoloji müh. Aslında endüstri istiyordum ama o yüzde elli olmuyor bunlar yüzde elliler.Psikolojiyi ailem istemiyor.Ne yapsam ikna edemedim.Yani sizce işletme mi kimya- bio mühendisliği mi?İkisindede end müh çap yapmayı düşünüyorum. nedenlerinide yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdyllon -- 14 Temmuz 2014; 21:35:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şu dönemde hangi yöneticiliğe bakarsan bak çoğunda mühendisler var.

mühendislikte hem yükselirsin hem işin olur. üniversite de güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead94

şu dönemde hangi yöneticiliğe bakarsan bak çoğunda mühendisler var.

mühendislikte hem yükselirsin hem işin olur. üniversite de güzel

Ya çok kararsızım kimya ya girersem endüstriyle işletme içinde psikoloji ve ya yine endüstriyle çap yapmayı düşünüyorum.Biyoloji kısmını çok severimde işin kimya kısmı pek içime sinmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: İdyllon

Arkadaşlar tm 6k mf 22k geldi.Koç üni yüzde ellileri düşünüyorum.Aslında sabancıda olabilir diyordum ama gidince vazgeçtim yurtta bile kalsam yine de çok uzak geldi.İstediklerim ve olabilcekler koç işletme,koç psikoloji,koç kimya-biyoloji müh. Aslında endüstri istiyordum ama o yüzde elli olmuyor bunlar yüzde elliler.Psikolojiyi ailem istemiyor.Ne yapsam ikna edemedim.Yani sizce işletme mi kimya- bio mühendisliği mi?

Anketli karar vermen yanlış bence burda oy verenler seni tanımıyor bile senin için neyin ne olduğunu bilemezler yapıcağın mesleği telaş etmeden korku duymadan kendine sormalısın bir şey bilmiyorum diyorsan bu iki mesleği araştır hangisi sana daha cazip geliyor yazdıkların içinde en iyisi psikoloji bence işletme epey mezunu var biyoloji mühendisliği bir şey demiyorum ama TR de pek önemi olduğunu sanmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

quote:

Arkadaşlar tm 6k mf 22k geldi.Koç üni yüzde ellileri düşünüyorum.Aslında sabancıda olabilir diyordum ama gidince vazgeçtim yurtta bile kalsam yine de çok uzak geldi.İstediklerim ve olabilcekler koç işletme,koç psikoloji,koç kimya-biyoloji müh. Aslında endüstri istiyordum ama o yüzde elli olmuyor bunlar yüzde elliler.Psikolojiyi ailem istemiyor.Ne yapsam ikna edemedim.Yani sizce işletme mi kimya- bio mühendisliği mi?

Anketli karar vermen yanlış bence burda oy verenler seni tanımıyor bile senin için neyin ne olduğunu bilemezler yapıcağın mesleği telaş etmeden korku duymadan kendine sormalısın bir şey bilmiyorum diyorsan bu iki mesleği araştır hangisi sana daha cazip geliyor yazdıkların içinde en iyisi psikoloji bence işletme epey mezunu var biyoloji mühendisliği bir şey demiyorum ama TR de pek önemi olduğunu sanmıyorum

Bende psikoloji istiyorum ama ailem istemiyor.Yapıcak bişeyim kimyayı hiç sevmiyorum aksine biyolojiyi çok severim.İşletme konusunda haklısınız ama bilemiyorum işte çok karıştı her şey

Aileni bir rehber hocanla konuştur hangisinin daha iyi iş imkanı olduğunu anlatsın içlerinde en iyisi psikoloji diğerleri TR iş bulmakda zorluk çekersin İşletme kendi geliştirirsen falan diyorlar ama şuan işletme mezunu çok geliştirenide var geliştirmeyenide

• %50 bursla okuyabilecegine gore ailenin maddi durumunyn iyi oldugunu varsayiyorum ileride mba yaparken zorlanmazsin maddi acidan o yuzden koc isletme diyorum kimya-biyoloji okurken sadece kimya ve biyoloji okumayacaksin kaliteli ve agir matematik dersleri de alacaksin :) benim kisisel tercihim koc isletme olurdu bu yuzden :)) sen de benim konuma bi bakarsan sevinirimhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94551718

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uuuuuup

• Up

• Uppppp

• Bence muhendislik muhendisliktir, kardesim butcen yetiyorsa endustri yaz derim cunki harbiden harika koc endustri ve en son girenlerden biri olursun ama senede 40bin vermem diyorsanda muhendislik muhendisliktir cap cift anadal yandal bir seylerde ayarlanir kocta muhendislik okumak kolay degil cunku yani okula giren en dusuk muhendisin sirasina bak o bile baya yuksek isletmeye parayi veren giriyor 86000 ve giderek dususte belki bu sene 100k olur ama tercih senin tabiki senin kararin burada cok onemli ama tavsiye istiyorsan ben muhendislige dusunmeden ak git derim

• Koç işletme seç çok istiyorsan endüstri ile çap yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarkoReisic

Bence muhendislik muhendisliktir, kardesim butcen yetiyorsa endustri yaz derim cunki harbiden harika koc endustri ve en son girenlerden biri olursun ama senede 40bin vermem diyorsanda muhendislik muhendisliktir cap cift anadal yandal bir seylerde ayarlanir kocta muhendislik okumak kolay degil cunku yani okula giren en dusuk muhendisin sirasina bak o bile baya yuksek isletmeye parayi veren giriyor 86000 ve giderek dususte belki bu sene 100k olur ama tercih senin tabiki senin kararin burada cok onemli ama tavsiye istiyorsan ben muhendislige dusunmeden ak git derim

Endüstri burssuz o 40 bin veremem ama çap yapmayı düşünüyorum.Hem amacım çap olduğu için 1.anadalım kolay bişi olsun istedim o yüzden işetme düşünüyorum ama hala çok kararsızım.

• İdyllon İ kullanıcısına yanıt
    Cap yapmayi dusundugun bolumle ne kadar ortak dersin varsa o kadar avantaj bence, hangisinin hangisiyle kac ortak tam bilmiyorum ama bence bunlari arastir ve goz onunde bulundur

• Uup

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.