"Trafikte doğru bilinen yanlışlar" bölümünde güzel ve kırıcı olmayan bir tartışma başlamıştı. Bir mesaj attım ancak doğru bildiğim bir konuda yanlış biliyormuşum. Bir arkadaşın teknik açıklaması sonucunda kendisine teşekkür etmek istedim ama...Son mesaja baktığımda...Konu kapanmıştır!!!
Neye göre kapanmıştır, sebep ne? Konu kapatırken açıklama yapmak zorunda değil misiniz? Küfür mü var, saygısızlık mı var, nedir kardeşim? Hangi sebeple kilitliyorsun konuyu?
Daha önce tartışıldı diye bahane olmasın sakın. Bu forumda binlerce vw-Hyundai konusu yüzbinlerce defa tartışılmıştır. Aynı konuyu 3 üncü, 4 üncü, 10 uncu defa tartışmak istiyorum, buna siz mi karar vereceksiniz?
Bu nasıl bir forum yaa, neden yok, sebep yok,"teşekkürler paylaşımlar için, konu kapanmıştır"
Bu ne saygısızlık?! Üyelere bundan sonra böyle mi davranacaksınız? Bilelim de ona göre defolup gidelim. Başka forum mu yok...
aynı konuyla ilgili 4 tane konu başlığı var. orada istediğiniz soruyu sorup konuyu paylaşabilirsiniz. sorunlarınızı özel mesaj ile veya forumdesteğe mail atarak bildirebilirsiniz.