Şimdi Ara

Kocaeli bilgisayar vs. Odtü kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40k sıralamam var, sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

Yurtdışında çalışmayı düşünüyorum fakat bir yandan yurtiçinde özellikle savunma sanayinde çalışmak da var aklımda. Bu dediğim her iki sektör için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nikolatesla -- 17 Ağustos 2021; 20:34:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hangisine daha çok ilgilisin

Çünkü ikisinde de iş bulmak sadece okulun verdikleriyle zor olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 17 Ağustos 2021; 20:3:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Aslında bu zamana kadar yazılıma ilgim olmadı, son zamanlarda gelişmeye başladı ama matemağim iyidir severim. Bilgisayar mühendisliğinde matematik daha ağır bastığı için aklıma yatıyor.
    Kimyaysa matematik kadar olmasa da severim, temel bilim olduğu için biraz kötü bir fikir gibi ama odtü faktörü aklımı karıştırıyor.

• kimyayı cidden bilim yapıcam araştırma yapıcam gibiysen yaz direkt odtü kimya üzmez adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: _nikolatesla

Aslında bu zamana kadar yazılıma ilgim olmadı, son zamanlarda gelişmeye başladı ama matemağim iyidir severim. Bilgisayar mühendisliğinde matematik daha ağır bastığı için aklıma yatıyor.
    Kimyaysa matematik kadar olmasa da severim, temel bilim olduğu için biraz kötü bir fikir gibi ama odtü faktörü aklımı karıştırıyor.

Kafası karışık adamlarin ceng yazması daha mantıklı. Temel bilim işi sakat. Zor iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Hocam başladıktan sonra bir şekilde yol alınır sanki.
    Trde temel bilim okunmaz diyen çok kişi var evet ama okul bunları ne kadar nötrler, sektör 4 yıl sonra ne halde olur kestirmek zor. Senin bunlarla ilgili söyleyeceklerin varsa okumayı isterim.

• Odtu bile olsa temel bilimde yüksek lisans , doktora gibi seyler gerekiyor ve bunlar için ailenizin desteği lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki bölümden mezun olduktan sonra da savunma sanayii çok zor fakat kocaeli bilgisayar biraz daha önde gibi o konuda.

Yurtdışı konusunda açık ara ODTÜ kimya önde. Onun haricinde ODTÜ'de ve Kocaeli'de okumak arasında da çok büyük farklar var. Bence ODTÜ Kimya çok daha önde her açıdan.

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Hocam bilimsel çalışmalar da ilgi çekici benim için, arada kalıyorum evet. Kimya okursam eğer yl ve doktora şart mıdır sizce? Ve yl yaparken aynı zamanda bölümle ilgili bir işte çalışmak zor olur mu, yani yl yaparken aynı zamanda işe gitmek bu ikisini beraber götürmek zor mudur? Şunu da belirteyim; ailemden dolayı işsizlik veya bir şekilde aileye muhtaçlık benim için pek iyi şeyler olmaz, yani seçtiğim bölüm ve okulda iyi ilerleyip ne kadar erken hayat düzenimi kurarsam o kadar avantajlı olurum.

• Kimyaya ilginiz varsa bilkent düşünmüyor musunuz hocam? Sıralamanıza geliyor sanırsam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Bilkent 46k ama ortamına uyum sağlayamam gibi geliyor, odtüye gitmiştim önceden ve o günden beri de odtüde okumak bir şekilde hep vardı aklımda.

• _nikolatesla _ kullanıcısına yanıt
    Niye sağlayamayasın ki hocam. Bölüm mevcudu fazla değil diye hatırlıyorum. Bide çoğunluk burslu zaten. İmkanlarda fazladır vakıf olduğu için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Esogü bilgisayar vs. odtü kimya ayrımında ne dersin hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.