Şimdi Ara

KOCAELİNDE TEK! NANO TEKNOLOJİ 1 DAKİKADA ENJEKTÖR VE KARBON TEMİZLİĞİ( KARBON CLEAN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DÜNYADA VE TÜRKİYEDE TEK

1 TEK CİVATA SÖKMEDEN SAATLERCE BEKLEMEDEN EN GÜVENİLİR YÖNTEMLE NANO TEKNOLOJİ MAKİNA İLE 1 DAKİKADA ENJEKTÖR VE KARBON TEMİZLİĞİ YAPILIR.

%30 LARA VARAN YAKIT TASARRUFU VE PERFORMANS ARTIŞI

TÜM ARAÇ SINIFLARINA UYGULANIR.

BENZİNLİ-LPG-DİZEL

• Yok artık Lebron James
    yada
    Yok artık ...... ... Ali Sami
  • Web adresi isterüüük.
  • calışma sistemini anlatırsanız sevinirim.
  • Yakında Adapazarı'na gidecem ve eski yoldan gidecem. İzmit'in içinden geçecem. Buranın adresi neresi. Adresi bulamadım.
  • kocaeli köseköy araç muayene isyasyonu yanında hizmet veriyoruz OKANTÜRK araç muyene
    goodyear ışıklarından içeri girdikten sonra 2-3 km sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm
    nanoteknoloji yakıt tasarruf ve performans makinası tarafından aracınızın eksoz emisyon değerleri ölçülüp araç kilometreniz girilerek aracınıza özel hazırlanan nanotekoloji karışım aracınızın yakıt deposundaki yakıtla birleştirilir. Birleştirilen karışım özelliği sayesinde sadece yanma odasında aktif olur.deponuza diğer katkı maddelerinin verdiği hiç bir zararı vermez nanoteknoloji (akıllı moleküller ) sadece yanma odasında aktif olur.
    siz aracızı kullandıkça tüm sistem temizlenir yakıt tasarrufu performansı hissedersiniz.30.000 km den sonraki her araç sınıfına uygulanır.15.000 km bir tekrarlanması tasarrufunuz için önerilir.(daha kısa km uygulanabilir hiç bir zararı yoktur bu işlem üretici firma garantisi altındadır )
  • Yakit katkisiyla %30'lara varan yakit tasarrufu guzelmis.

LPG taktirsaniz bile neredeyse o kadar tasarruf yapamiyorsunuz.

Geciniz.
  • Depoya atılan katkı yakıt karıştıgında %30 tasarruf diyorsunuz ya arkadasim

3 tane atalım ozaman %90 yapsın arabamız hic yakmasın

simdi dieceksin bu ne sacmaliyor die bu mesajı okudugumda aynısı bende dedim bu ne sacmalıyor diye..

akıllı moneküller diyorsun

aracın deposuna hangi katkı türünü atarsanız atınız depo dibindeki ufak mineralleri hava kaldırır ve bunlarda

yakıt sistemi icersinde

benzin filtresinin tıkanması

enjeksiyonun tıkanması

yanma odaların kurum baglamaarına yardımcı olmaktadır

depodann yapılan bir kurum temizligi yoktur.

Ben Endüstri Meslekte Motor Okudum

Uusta Egitmen Belgelerim var.

okadar seminerlere gittim

hersey tamam derim ama böyle birseye asla tamam demiyorum

sömürgeninde bu kadarina pes diyorum
  • Değerli arkadaşım öncelikle sen endüstri meslek motor mezunu ve eğitimciysen bu işle direk meşgül olan kardeşim o bölümün il birincisi ve otomotiv teknikeri
    SENDE olan eğitmenlik vb. onda da var. VE bu işi kardeşim yapıyor.
    Burda ben teknikerim ben mühendidim diye vb konuşmalara gerek yok ve anlamsız kalır.
    Bu sistem uygulanan her motorda % 30lara varan yakıt tasarruf sağlıyor. yani MOTORA HER UYGULANDIĞINDA DEĞİL
    ÖRNEK : 1 MOTORA x 3 KERE NANO SYSTEM TEMİZLİĞİ = SADECE % 30 VARAN YAKIT TASARRUFU VE PERFORMANS BUKADAR ARKADAŞIM

Akıllı molekül sistemi olduğu için depeoda pasif halde sadece ateşleme anında aktif olup Sistemi temizliyor.
    İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ONAYLAMIŞ VE HAVA HARP OKULLARI ONAYLAMIŞ.
    VE TAMAMEN TÜRK İŞİ.
    SİSTEME HİÇ AMA HİÇ ZARARI YOK
    İSTERSEN SERVİSİMİZE GEL ÇAYIMIZI İÇ YEMEK ISMARLAYAYIM BİDE SONRA DENE VE FARKI GÖR ÇOK MEMNUN KALACAKSIN İNAN
    SİSTEMİ DENEYEN HER MÜŞTERİMİZ ÇOK MEMNUN

• NanoTech denen şeyi ben bizzat denedim. 1992 model Broadway'ın deposunu hiç bir zaman dibe indiremezdim. Hemen pislik gelmeye başlardı yakıt sistemine ve araba kırmızı ışıklarda stop ederdi. Sürekli yüksek gaz vermem gerekiyordu bu anlarda. Sonra NanoTech denen şeyi duydum. TV de gördüm. Ne kaybım olabilir ki deyip bir tane aldım.

Kullanım kılavuzunda depoyu üç kere fullayın. Deponuz temizlendiği gibi yakıttan da tasarruf etmeye başlarsınız diye yazıyordu. Benzinli arabanın deposu fullanır mı hiç. kim bulmuş o kadar parayı.

BP Benzin istasyonuna gittim. 75 TL'lik yakıttan önce gerekli miktarda NanoTech koydum. Sonra 75 TL'lik benzin koydum. Şunu da söyliyim. Arabada LPG sistemi yok. sadece benzinli.

Veeee yemin ederim ki daha ilk koymamda depoyu dibe indirebildim. Ama araba kesinlikle stop etmiyordu. sanki sihirli bir değnek değmişti depoya. Yakıtta da biraz tasarruf sağladı. ben buna bizzat şahidim. Ama en çok yakıt sisteminin temizlenmesine yaradı diyebilirim.

Bu konuyu açanı tanımıyorum. TV de para alıp ürünü göklere çıkaranlardan da değilim. Bizaat gördüğüm, tecrübe ettiğim şeyi söylüyorum. Gerisini siz bilirsiniz.

• Topaz42 arkadaşım yorumun için teşekkürler.Bizim elimizdeki Nanotech system motor çalışırken
    eksoz emisyon değerlerini ölçüp aracın km sini dataya girip araca uygun takriben 1 ile 2 lt arası akıllı molekülleri hazırlayıp oksijenle molekül yapılarını kuvvetlendirip yakıt deposuna enjekte ediyor.
    Bu şekilde %100 motoru temizliyorve %30 lara varan yakıt tasarrufu ve yüksek performans elde ediyoruz.Bu işlemi sık sık yaptırmak hiç zarar vermiyor aksine sürekli temiz motor yüksek performansla çalışmaya devam ediyor.senede 1 yada 2 kere yapmak yeterli .
    Sistemi uyguladığımız araç sahipleri servisimizden ayrılıp evlerine vardıklarında , telefon ederek teşekkürlerini, sistemden memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

1.9 jtd doblo aracımda bizzat kendim denedim ve ;

Motorun çalışma sesi ,sistem uygulandığı andan itibaren değişti ve şimdi daha az sesi var
    2.vites ile çıktığım rampaları 3.vites ile çıkıyorum.
    Sabahları marşa bastığımda ,marş gıv etmesinde çalışıyor.
    Sanki turbo sürekli devredeymiş hissi veriyor
    Gazpedalına ani cevap veriyor çok atik
    Kısa mesafede 130 160 km hızlarda 1 depo 780-800 yaparken nanatechsystemden sonra 953km yol yaptım
    farkı siz de görün.
    Sizlerde deneyip memnun müşterilerimiz arasına girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özblood58 -- 13 Ocak 2011; 0:25:01 >

• bu işlem kaç paraya yapılıyo
  • geniş bilgi ve ücret için burayı inceleyebilirsiniz arkadaşlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bakim-onarim-tamir-oto-teknik-servis-kocaelinde-tek-1-dakika-da-30-yakit-tasarrufu-ve-yuksek-per-37703394/detay/?source=directSearch
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.