Yeni bir fotoğraf makinesi alacağım ve limitim 600TL şimdilik bu makineleri buldum yarın almayı düşünüyorum sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
KODAK Z915__569TL Bu Kodak yeni çıktı sanırım internette yorum tavsiye bulamadım
Fujifilm s1000__599TL (Kampanyaya girdiği için bu fiyat yoksa 750TL civarıymış.) Fuji kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı onu yazarlarsa sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: sonkaplan
Yeni bir fotoğraf makinesi alacağım ve limitim 600TL şimdilik bu makineleri buldum yarın almayı düşünüyorum sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
KODAK Z915__569TL Bu Kodak yeni çıktı sanırım internette yorum tavsiye bulamadım
Fujifilm s1000__599TL (Kampanyaya girdiği için bu fiyat yoksa 750TL civarıymış.) Fuji kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı onu yazarlarsa sevinirim
Siz kompakt makinemi istiyorsunuz yoksa dslr-like türü makinemi yani yarı profesyonel..?
na göre isteklerinizi yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz ama netün hocamızın dediği gibi biraz daha üstüne çıkamıyorsanız S 1000 size gayet uygun olmadı S 1500 alabilirsiniz.. ama yok kompakt derseniz bütçenize göre eğer mauel ayar olsun derseniz F200 olur yok ben ne yapacam mauel falan dersen F100FD ye bakabilirsiniz. Tercih size kalmış.
tabiki FUJİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme