Bildirim
Kol sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
anlamadım şimdi kol nereye gidiyor fazla mı büyüyor benim kollar çok aşırı ince çöp gibi ne yaparsam yapayım kalınlaşmıyor sen ne yapıyorsun soyle de bızde yapalım belki işe yarar da yaza kadar kısa kol gıyecek hale gelırım belkı -
Fazla buyuyor gibi geliyo bana yada ben kafayi taktigim icin oyle hissediyorum. 2 hareket on kol 2 hareket arka kol yapiyorum. Z bar vs kullanmiyorum sadece dumbella calisiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: hulaguhan44
anlamadım şimdi kol nereye gidiyor fazla mı büyüyor benim kollar çok aşırı ince çöp gibi ne yaparsam yapayım kalınlaşmıyor sen ne yapıyorsun soyle de bızde yapalım belki işe yarar da yaza kadar kısa kol gıyecek hale gelırım belkı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 21 Mart 2019; 18:31:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HAREEKTLERİN ADINI VE YAPIŞIŞ şeklini yazsana bende kolları kalınlaştırmalıyım -
dumbell frenc 12x3quote:
Orijinalden alıntı: hulaguhan44
HAREEKTLERİN ADINI VE YAPIŞIŞ şeklini yazsana bende kolları kalınlaştırmalıyım
Triceps Kickbacks 12x3
dumbell curl 12x3
hammer curl 12x3
Haftada 2 kere çalışıyorum, diyelim ilk antreamanda kol sırası geldiğinde önce ön kol sonra arka kol yapıyorum 2. antreamanda kol sırası geldiğinde ilk olarak arka kol sonra ön kol yapıyorum. Bu yazdığım tüm hareketleri sağ ve sol kol olarak ayrı çalışıyorum. Mesela dumbell curl yaptığımda oturur pozisyonda sağ dirseğimi dizeme dayayıp öyle ağırlığı kaldırıyorum.
bunun dışında ağırlık olarak net bişe söyleymiyorum yani 12. tekrarda tüm gücümün bittiği ağırlıkta çalışıyorum 13. çıkmıycak şekilde -
Dalga geçecekler belki ama ben daha 30'a çıkaramadan kolu sakatlayıp 27'ye geriledim, siz rahatsız oluyorsunuz. Bir süre devamlı göğüs çalışın diyeceğim de o da arka kola vuruyor. En iyisi karın çalışın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X