Şimdi Ara

Kölelik yapmak için okuyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 milyon kişinin girdiği sınavda ilk 100 de misiniz ilk 10 da misiniz 1.mi oldunuz şimdi gidip üniversitede ders çalışacaksınız sonra da iyi şirketlerde çalışmak için hayaller kuracaksınız eşek gibi çalışacaksınız sonra o şirketler sizi alırsa patronun şımarık oğlu ferrasinde kızlarla gezsin diye gece gündüz yine çalışacaksınız ve ben mühendis oldum doktor oldum ODTÜ yu bitirdim boğaziçini bitirdim diye havalara gireceksiniz
    Acınası gerçekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yok ihtiyar ben yemeksepeti gibi bir şey kurup milyar dolara sattıktan sonra 30umda emekli olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapalım dayı

İş kurmak için de kuracağın işe dair bilgi sahibi olman gerekiyor, okumayıp iş kurdum milyoner oldum olayı komple dümen

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt
    Babadan zengin degilsen asla zengin olamazsın,bı ihtimal hırsızlık yaparsın ama yakalanmazsin yolunu bulursun öyle.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Baba nasıl zengin olmuş onu da anlatsana bi, o eleman nasıl zengin olmuş mesela

Senin mantığa göre babanın da babası zengin olmalı, peki yine sorayım babanın babası nasıl zengin olmuş o halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 26 Ağustos 2024; 13:8:55 >
    Evet öyle olmalı peki ilk zengin olan nasıl oldu dersen çalarsin yakalanirsan hırsız olursun yakalanmazsan zengin.

• Kanka tek yolu çalmak değil bence. (Sirkiyede çoğu yol ondan geçse de) Yurtdışında enselerler zaten.

• Napalim is kurmak o kadar kolay mı? Sermaye gerekiyor ona da. Çok zengin olmak da çok büyük risk. Onu korumak da yönetmek de bir mesele. Risk alacak kadar cesur musun?

• analizi azaltalım çocuklar

%100 katıldığımdan değil de şöyle bir alıntı var hocam: Yahudi iş adamı David Rockefeller ''Bana kazandığım ilk bir milyonun hesabını sormayın daha sonra kazandığım her centin hesabını verebilirim''.

konuya dair yorumuma gelecek olursak dünya fırsatlarla dolu, nasıl yaşayacağın hem verdiğin emeğe hem de şansına bağlı.

• Kölelik yapmak için okuyorsunuz

• Yine başladık abi kölelik yaaaa

• HenryKissinger son noktayı koymuş.
    Üstüne yeni cevap eklemeye gerek yok.

• Hocam ben senin tabirinle kölelik yapmaktan mutluysam niye acınası durumdayım bunu anlamıyorum.

• diamante35 kullanıcısına yanıt
    Çok zengin olmanın hiçbir riski yok,batarsin falan tamamen hikaye
    En gerizekalı adama 100 milyon dolar ver o bile parayı katlar rahatça,zaten artık patronların yaptığı hiçbir şey yok kontrolü ceolar müdürler falan yapıyor patrona para akiyor kılını bile kipirdatmadan.

• Kötü yorum yapanlar niye zorunuza gidiyor,yanlışsa yanlış diyin neden yanlış olduğunu söyleyin boş yorum yapmayın

doğru diyorsun hocam. ben de böyle konuşunca linçliyorlar.

• Kısmen doru analiz. Memurluk dışında yani ekmeğini özel sektörün verdiği her iş köleliktir. Kaldıki nüfusun büyük çounluğu asgari ücretli. Konu sahibinin dediği gibi okumuş falanda değil. O yüzden dr luk yani tıp dışındaki tüm okulların fasa fiso oldunu kabul ederim.

Gerçi okuyanlarda artık asgari ücretli. Buraya gelip mühendislik okucam tıp okucam üç beş tane adamın yazıları milyonların kaderini yok etmio. Onlar bilinçli bilinçsiz kaderlerini yaşıcak. Bilinçli olursa acı çekicekler deilse öğrenilmiş çaresizlikle ölücekler. Bence üniversitelerin boşalması , örenci bulamaması lazım. Ama türklerin hangi fikri zikri akla uygunki. Toplum çökmüş durumda. Değerler sütunlar direkler çöktü.

50 yaşındaki adamlar 6 ayda bir iş değişirio fatura ödemek için. Şanslı olanlar emekli olup vergi müjelleflerine bindiler.

Sözün özü birine binemediyseniz öle bilgiliyim zartım zurtum sınavlara girerimle bi bok yapamazsınız. Zaten fırsat eşitline falan girmicem konu çok uzar. Götü yiyenler, parasal sıkıntı çekmicekler , fırsat yaratabilenler, yurt dışına kapak atsın. Burda mühendis olucana gidin orda pizza dağıtın. Bi tane hayatınız var. Dinlerden uzak durın sizi pasifize ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 26 Ağustos 2024; 13:38:19 >

Buna kesinlikle katılıyorum. Aksini iddia eden etsin bakalım, birkaç istisna dışında kaç tane böyle insan var? Bu arada zengin derken büyük bir zenginlikten bahsediyoruz. Mercedese binince, istanbulda müstakil evde yaşayınca ya da 25-30 milyon tl servetin olunca zengin olmuyorsun. Büyük zenginlerin çoğunun babası zengin aksi yok varsa çok nadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 26 Ağustos 2024; 13:36:17 >
  • Neyse ki özsaygımı ve sevgimi kazanacağım paraya yahut ekonomiye katacağım değere endekslemiyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.