Bildirim
Koltuklar
Amazon.com.tr: 2. Ürün %20 İndirimli promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AIKQIMNA30ERH
3 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de dikkat etmiştim ama galerici saçmalığı işte yok öyle bir şey -
bence de galericilerin ilan verirken, bilerek veya yanlışlıkla o özelliği işaretlemeleriniden kaynaklanıyordur. civiclerde elektrikli koltuk yok, hybrid'lerde ısıtmalı koltuk var sadece. ben de bir ara mondeo almıştım galeriden (arabam.com'dan bulmuştum) ilanda cd çalar yazıyordu ama yoktu. oluyor maalesef böyle şeyler -
Teşekkürler.Aklıma gelmişken birşey daha sormak istiyorum yeni civiclerde kafalıklar 2 şekilde.Birinde kafalıkların ortası boşluklu.Bu fark neden kaynaklanıyor aracın donanımı ile mi alakalı( dream,premium elegance) -
ortada boşluklu kafalığı biliyorum ama başka nasıl kafalık var hiç dikkat etmemişim. dediğin gibi eğer öyleyse donanım farkı olabilir. -
civic'de elektrikli ayarlanabilir koltuk yok, accordda var
quote:
Orjinalden alıntı: corkan
Arkadaşlar bazı satılık honda sedanlarda(2007) özellik olarak elektrikli yada elektrikli hafızalı koltuk denmiş.Böyle bir özellik var mı?Ben ilk defa duydum da.Ayrıca yok diye biliyorum ben.İsteyenler arabam.com'dan bi baksın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X