Şimdi Ara

Kombi bakim onarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kombi bakim onarim

• Herkese merhaba . Arkadaşlar kombi bakım arıza tamir konusunda yardimci olmak istiyorum elimden geldiğince burada olacagim
  • Ferroli domitech24 kombi patlamalı yanma ve sesli yanma servis bakım yaptı kart değişim oldu fakat sorun kar devam ediyor neden olabilir
  • Hava yetersiz gibi fanı değiştirmek sorunu çözebilir bacağı kontrol et açık olduğundan emin ol
  • Hava yetersiz fanı değiştirmeyi denemelisiniz . İlk olarak bakim yapılmış zaten bacaları ek felan yapmadınız deyimi. Birde kontrol et tam açık olsun
  • Ek baca uzantısı yok bakım yapıldı bir yıl önce kart değişim oldu
  • İlk ateslemedemi patlama oluyor yoksa çalışırken devamli mi oluyor .kart değişimin den sonra mı başladı biraz daha teferruat lazım . Kombi kaç yıllık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58 mustafa -- 27 Mart 2019; 16:49:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi Bakim Hkk.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mustafa bey hayırlı akşamlar öncelikle sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim kombi altı yıllık patlamalı yanma çok sık oluyor
  • Kart değişim olmadan da vardı değişim olduktan sonrada kombide patlamalı yanma devam ediyor
  • Şöyle yapalım kombine kapat biraz bekle soğusun sonra petek bölümünü aç ilk fan çalışacak sonra ateşleme olacak ilk çalışma anında patlama olacakmı bunu birkaç kez dene . Aynı sekilde sıcak su Dada dene . İlk çalışma anında patlama oluyorum u ilk bunu tesbit edelim. Sonra çok kısık bir ayarla dene sıcak suda ..
  • Mustafa bey kombi yi petek kısmı denedim aşırı bir patlama sesi yapmadı mutfak suyunda denedim onda hafif de olsa yaptı diğer bir işlemde petek yanmayan odanın petek vanasını actım o zaman yaptı
  • İlk açılışta yaptı yaptı dogrumu mu anladım çalışırken de ara ara yapıyor .ilk olarak ateşleme sistemini kontrol ettirmelisin .sonra fan çalışiken ses yapıyordu sanırım . Sıkıntı var gibi fanı değiştir diyeceğim fakat 200 tl gibi bir fiyati var arti birde servis ücreti isterler iyi bir temizlik yap ilsa kır ve pasta n arındırıl sa belki sorun çözülür . Ama en iyisi bir yetkili servisle anlasın fanı değişsin sorun fxndan değilse geri çıkarsın . Diz kartı degistirmistiniz bu sorundan dolayi mi değiştiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58 mustafa -- 27 Mart 2019; 18:50:56 >
  • Mustafa bey aynen dediğiniz gibi
  • Peki kartı değiştiren e sorunun duzelmedigini soylemedinizmi yada sizin eski kartı ne yaptı
  • Bana bıraktı
  • Yetkili servisten memnun kalmadım için bir daha aramadım
  • Peki ilk olarak o kartı deerlendir. Çünkü sağlam ikinci olarak en kolayı fanij değiştirme n olacak .
  • Mustafa bey çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin hayırlı akşamlar
  • 6 sonuçtan haberdar ederseniz memnun olurum . Sizede hayırlı aksamlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.