Bildirim
Kombi bakim onarim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkese merhaba . Arkadaşlar kombi bakım arıza tamir konusunda yardimci olmak istiyorum elimden geldiğince burada olacagim -
Ferroli domitech24 kombi patlamalı yanma ve sesli yanma servis bakım yaptı kart değişim oldu fakat sorun kar devam ediyor neden olabilir -
Hava yetersiz gibi fanı değiştirmek sorunu çözebilir bacağı kontrol et açık olduğundan emin ol -
Hava yetersiz fanı değiştirmeyi denemelisiniz . İlk olarak bakim yapılmış zaten bacaları ek felan yapmadınız deyimi. Birde kontrol et tam açık olsun -
Ek baca uzantısı yok bakım yapıldı bir yıl önce kart değişim oldu -
İlk ateslemedemi patlama oluyor yoksa çalışırken devamli mi oluyor .kart değişimin den sonra mı başladı biraz daha teferruat lazım . Kombi kaç yıllık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58 mustafa -- 27 Mart 2019; 16:49:23 > -
Mustafa bey hayırlı akşamlar öncelikle sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim kombi altı yıllık patlamalı yanma çok sık oluyor -
Kart değişim olmadan da vardı değişim olduktan sonrada kombide patlamalı yanma devam ediyor -
Şöyle yapalım kombine kapat biraz bekle soğusun sonra petek bölümünü aç ilk fan çalışacak sonra ateşleme olacak ilk çalışma anında patlama olacakmı bunu birkaç kez dene . Aynı sekilde sıcak su Dada dene . İlk çalışma anında patlama oluyorum u ilk bunu tesbit edelim. Sonra çok kısık bir ayarla dene sıcak suda .. -
Mustafa bey kombi yi petek kısmı denedim aşırı bir patlama sesi yapmadı mutfak suyunda denedim onda hafif de olsa yaptı diğer bir işlemde petek yanmayan odanın petek vanasını actım o zaman yaptı -
İlk açılışta yaptı yaptı dogrumu mu anladım çalışırken de ara ara yapıyor .ilk olarak ateşleme sistemini kontrol ettirmelisin .sonra fan çalışiken ses yapıyordu sanırım . Sıkıntı var gibi fanı değiştir diyeceğim fakat 200 tl gibi bir fiyati var arti birde servis ücreti isterler iyi bir temizlik yap ilsa kır ve pasta n arındırıl sa belki sorun çözülür . Ama en iyisi bir yetkili servisle anlasın fanı değişsin sorun fxndan değilse geri çıkarsın . Diz kartı degistirmistiniz bu sorundan dolayi mi değiştiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58 mustafa -- 27 Mart 2019; 18:50:56 > -
Mustafa bey aynen dediğiniz gibi -
Peki kartı değiştiren e sorunun duzelmedigini soylemedinizmi yada sizin eski kartı ne yaptı -
Bana bıraktı -
Yetkili servisten memnun kalmadım için bir daha aramadım -
Peki ilk olarak o kartı deerlendir. Çünkü sağlam ikinci olarak en kolayı fanij değiştirme n olacak . -
Mustafa bey çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin hayırlı akşamlar -
6 sonuçtan haberdar ederseniz memnun olurum . Sizede hayırlı aksamlar
Benzer içerikler
- elektrikli şofben ışığı yanıyor ama ısıtmıyor
- kışın kombi sıcak su kaç derece olmalı
- iki petek birbirine nasıl bağlanır
- kombi bakır boru su kaçırıyor
- arçelik kombi yorumları
- en iyi elektrikli şofben hangisi
- en iyi kombi markası
- az yakan elektrikli ısıtıcı tavsiye
- ısı pompası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X