Şimdi Ara

Kombinasyon konusunda fikir verebilir misiniz tecrübeli arkadaşlar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar supplement olarak bsn syntha-6 , universal amino 3001 , optimum casein ve hardline kreatin creapure kullanıyorum bunları su anda şu şekilde kombine ediyorum:

-İdmandan 2 saat önce kadar syntha-6 yarım saat kala 6 tablet 3001 ve kreatin atıyorum idmandan hemen sonra da yine 6 tane 3001 ve kreatin atıyorum aradan yarım saat geçince de yine 1 servis syntha alıyorum gece yatarken de casein alıyorum. NOT: İdmanlarım genelde öğlen 12 ile akşam 8 arasında değişiyor. acaba diyorum idmandan sonra önce syntha mı alsam veya aynı anda mı alsam aminoyla syntha yı var mı bilgisi fikri önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

• hocam biraz fazla olmamış mı ? ben 5.ayımdayım sadece syhtya - 6 + kreatin kullanıyorum onlarda bir ölçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

hocam biraz fazla olmamış mı ? ben 5.ayımdayım sadece syhtya - 6 + kreatin kullanıyorum onlarda bir ölçek

Ben 8 aydır yapıyorum ama fazla deil yaa anca kesiyo :) da işte nasıl kullanam konusunda bilgisizim
  • Günlük protein ihtiyacını neredeyse whey ve caseinden karşılıyorsun bence gereksiz bu kadar kullanım. en azından antreman öncesi kullanma.

Supplementler dışında günlük kaç gram protein alıyorsun? ve kilon, yağ oranın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Günlük protein ihtiyacını neredeyse whey ve caseinden karşılıyorsun bence gereksiz bu kadar kullanım. en azından antreman öncesi kullanma.

Supplementler dışında günlük kaç gram protein alıyorsun? ve kilon, yağ oranın nedir?

supplementler dışında günlük 10 yumurta beyazı garanti 150 200gr kadar lor peyniri sebze falan yiyorum bazen ton balığı bazen tavuk. yani günlük ortalama 75 ile 100gr arası normal protein alıyorum. kilom 88 yağ oranım 13
  • Opt whey
    Animal pump
    Gaspari bcaa yada gaspari8000
    Kullanabilirsin iyi stackbolur testolari arttirmak istiyosanda yanina bi tane animal stak cakarsin.Istersen multivitaminde kullanirsin yanina.Ama unutma bu urunlerin tam faydasini gorebilmek icin iyi bir spor gecmisinizin olmasi sart,yazmak almak kullanmak kolayda onemli olan bize sagladigi etki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Opt whey
    Animal pump
    Kullanabilirsin iyi stackbolur testolari arttirmak istiyosanda yanina bi tane animal stak cakarsin.Istersen multivitaminde kullanirsin yanina.Ama unutma bu urunlerin tam faydasini gorebilmek icin iyi bir spor gecmisinizin olmasi sart,yazmak almak kullanmak kolayda onemli olan bize sagladigi etki

Gaspari 8000 okadar da etkili bir amino deil bizim salonda da seri üretim gibi herkez ondan alıyo alıyo kulanıyo ama herkez aynı ben weider 3050 kullanıyorum çok etkili protein olarak da komplex protein kullanıyorum deneme yanılma yoluyla daha etkili oldugunu ispatladım. performans arttırıcı olarak da grenade çıktı yeni bi ürün onu denicem iyi diyolar ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleron

quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Opt whey
    Animal pump

Gaspari 8000 okadar da etkili bir amino deil bizim salonda da seri üretim gibi herkez ondan alıyo alıyo kulanıyo ama herkez aynı ben weider 3050 kullanıyorum çok etkili protein olarak da komplex protein kullanıyorum deneme yanılma yoluyla daha etkili oldugunu ispatladım. performans arttırıcı olarak da grenade çıktı yeni bi ürün onu denicem iyi diyolar ona.

Gaspari ucuz diye tabsiye ettm maddi durum varsa universalyada weider cakarsin
    Grenade nox yeni bir urun degil,animal pump tavsiye ederim cok efsanedir.Tek eksisi sivi degil ama sivi urunlerden daha etkili oldugu kesin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar supplement ve günde 100gr kadar doğal protein. Yağ oranı ise %13 çok merak ediyorum açıkcası vücüdunuzu ? Bi kaç fotoğraf alabilirmiyiz şöyle gözümüz bayram etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Bu kadar supplement ve günde 100gr kadar doğal protein. Yağ oranı ise %13 çok merak ediyorum açıkcası vücüdunuzu ? Bi kaç fotoğraf alabilirmiyiz şöyle gözümüz bayram etsin

Usta daha 9 aylığım ayrıca %13 yağ oranı sana az mı geliyor :) 8 yapmadan yok fotoğraf falan baklavalar tam belli deil çünkü tamam omuz göğüs kanat bacak iyi de baklava olmadı mı estetiği kalmıyo işin :) söylemeyi unuttum lipo 6 da kullanıyorum bakalım yağ oranını tekli rakamlara çekmeye çalışıyorum normal derece karbonhidrat tüketiyorum proteini yüksek tutuyorum
  • çağatay koçtuğ : Yağ oranım %onikibuçuk

%13 deyince aklıma Yalan Dünyada çağatay koçtuğ geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross1963 -- 15 Temmuz 2013; 1:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross1963

çağatay koçtuğ : Yağ oranım %onikibuçuk

%13 deyince aklıma Yalan Dünyada çağatay koçtuğ geldi

Vala bende anlayamadım o adam bidiğim yağlı ama benden az yağ oranı varmış güya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.