Şimdi Ara

KOMPLE BOYALI FORD FOCUS.13000 ALINIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sahibi ile görüştüm..Arabam komple boyalı dedi..Çiziklerden dolayı boyalı imiş..Hİç kazası yok dedi..İstedğin servise götürebilirsin dedi..13000 e bırakıyor...Adam sanayide çalışıyormuş..komple boyalı olması düşündürüyor...siz ne dersiniz...

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4373547

• Uzak durmanı tavsiye ederim.

Çiziklerden dolayı arabaya en fazla tavan altı boya atılır.
  • o fiyata boyanmamışını da bulabilirsin acele etme bence
  • acele etme pişman olma sonra
  • o fiyata boyanmamış bulmak çok zor...
  • bana göre o paralar verilmez o arabaya.hem de komple boyalı.sanayi de çalışıyorsa kesin pertten çıkmadır o arac.ve o paralar etmez.taş çatlasa 9000-10.000ytl eder.
  • beyaz ne kadar çizilebilrki... uzak durr bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4437768
    mesela bunu alabilirsin 11750 istiyo 99 model focus.10 a kadar pazarlık yapabilirsin belki...
  • Hocam o araba station yaw..hatchback yokmu
  • madem illa da o aracı soruyon al aracı götür ford servise sor.. nesi var nesi yok öğren..

eğer gerçekten kazasız çiziklereden dolayı vede tamamen orjinal boasıyla boyanmışsa al derim...

kötümü o yaşında bi arabada yepyeni boya var işte.. daha diri gösterir kendini..
  • Tempkinli yaklasmanda fayda var.

Alternatifleri degerlendir acele etme. Boyalı aracı satmakta zorlanırsın. Kendin gibi alıcı zor bulursun biraz.
  • bence bunu al. yeni verilmiş bir ilan. acil satıyormuş

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4460940

boyalı olması durumunu da servisde expertiz yaptırınca almaya veya almamaya karar vermek daha doğru bence
  • komple boyalı olsada fiyat çok ucuz..başka problemleri vardır..uzak durun derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: otosever

bana göre o paralar verilmez o arabaya.hem de komple boyalı.sanayi de çalışıyorsa kesin pertten çıkmadır o arac.ve o paralar etmez.taş çatlasa 9000-10.000ytl eder.

• peki arkadaşlar şunu sorcam:

diyelimki ben aracı ford yetkili servise götürdüm..Yetkili servis dedi ki: bu arabanın komple boyalı olmasından başka hiçbir sorunu yok....O zaman ne dersiniz.?
  • bence servise götürün
    al derlerse alın
    bu fiyata daha iyi ne alınır
  • bende sincanda oturuyorum burda sanayideki adamlar takla atmış arabaları falan getirip topluyorlar çok ucuza mal ediyorlar arkadaşına falan yaptırıyor bence alma bunlar arabayı alıp satıyorlar
  • betaz renkli araba kazasızsa boya istemezz
  • arkadaşlar adamla görüştüm sincandaki başer servisine götürebilirsin dedi..peki başka bir servise götürsem olurmu dedim ..adam pek sıcak bakmadı..bende vazgeçtim.
  • 50 milyar vermiyor ya 13 milyara baba gibi focus alacak, komple boyalı olsun , taklalı olsun kaç yazar yürüyüşü iyi, işçiliği iyi yapıldıysa neden ucuza satılmasın , sanki bu tip araçlar hiç satılmıyormu, ne kadar ekmek o kadar köfte , hemen uzak dur diye kestirip atmayın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.