Arkadaşlar herkese selam .94 model springe komple kaporta boya yaptirmak istiyorum bagajda büyük çürük tavanda çürükler marşpiyelde çürük var iki tane ustaya gösterdim ikibin ikibinbeşyüz arası fiyat çektiler oha dedim arabayı satsam o kadar etmez .yokmu istanbulda bu işi ucuza yapacak bildiğiniz ktimseler. araba rahmetli babamdan kalma bu yüzden satmak istemiyorum yaptirmaya kalksam daha yürüyen aksamıda tamir istiyor bilmiyorum napacam bi yardim edin belki ucuza yapacak birilerini buluruz.
Öncelikle başınız sağolsun Araç saklama kapalı garaj gibi bir ortamınız yoksa bence babanız olmadan aracı saklamanızın bir manası yok Benimde babam vefat etti ve aracı saklayacak bir durum ve ortamım olmadığı için dedim babam gitmiş arabası kalsa ne olur kalmasa ne olur sattım gitti tabiki birde bu olayın bütçe tarafı var araç bir bütçedir ve araç eskidikçe bütçe hem küçülür hemde masraf açar Her araç yaşlandıkça masraf açar bir araç kusmaya başladıktan sonra siz en iyi işçilikle en iyi şekilde yaptırasanız bile max 4*5 yıl sonra tekrar kusmalar başlayacaktır,artı mekanik tarafları var bu işin camı kapısı ön takımı lastiği vs vs vs masraf bitmez Ayrıca aracınızın fotoğraflarını yüklerseniz daha net fikirler gelir diye düşünüyorum Açıkcası bir usta 2-2,5 arası dediyse diğer bir usta yarı fiyatına yapmaz yapsada kalite ne derecede olur siz düşünün. İyi akşamlar....