Şimdi Ara

Komple tesisat kuracağım yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    teyp olarak pioneer deh5050ub düşünüyorum
    bagaja kutu içi pioneer 1200watt TS-307D4 düşünüyorum
    arka mdfye oval hoparlör ne tavsiye edersiniz?
    son olarak amfi ne almalıyım?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• arka mdf ye pioneer 6992s al woferi da d4 değil d2 al beslemsi daha kolay olur anfi olarak da jbl 75.4 al eğer ilerde bi takım mid veya hoparlör alırım dersen 5 kanal edison 505a al
  • sizce bu teyp iyimi yeterlimi? yoksa tavsiye edeceğiniz başka bi teyp varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_90

sizce bu teyp iyimi yeterlimi? yoksa tavsiye edeceğiniz başka bi teyp varmı?

bence yeterli işini fazlasıyla görür.
  • bu sistemin maliyeti ortalama nedir?
  • Pioneer DEH 5050UB teyp
    TS-307D2 1200watt subwoofer (kabiniyle birlikte)
    pioneer 6992s oval hoparlör
    jbl 75.4 anfi

bu sistemin ortalama maliyeti nedir?

(NOT:Ürünler Ankara/Ulus Konya sokaktan temin edilecektir.)
  • istanbul doğubank için

d2::100ylt
    75.4: 210ytl
    kabin ortalama 50-70 arası
    kablolar:: 40
    işcilik ne koparsan kardır 30 verdim ben
    5050ub :: 210
    6992s:: 100ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankart

istanbul doğubank için

d2::100ylt
    75.4: 210ytl
    kabin ortalama 50-70 arası
    kablolar:: 40
    işcilik ne koparsan kardır 30 verdim ben
    5050ub :: 210
    6992s:: 100ytl

++
  • yaklaşık komple satın alıp döşettirmek 750-800'e maal oluyo yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf_90 -- 3 Ağustos 2008; 14:06:43 >
  • aynen öyleee
  • anfideki 4 çıkışın 2si subwoofera diğer ikiside pioneerlere bağlancak değilmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_90

yaklaşık komple satın alıp döşettirmek 750-800'e maal oluyo yani.

Ben bütün tesisatı kendim kurup döşemiştim bu işlere biraz elim yatkın olduğu için. En az 100 ytl de fazla vermekten kurtuldum. Sizin de eliniz yatkınsa kendiniz kurmayı deneyebilirsiniz tesisatı... Forumdan da çok yardımcı olurlar. Bana da çok yardımcı olmuşlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 3 Ağustos 2008; 17:00:11 >
  • Hiç bilgisi olmayanlar kesinlikle denemesin inanılmaz şeyler gelebilir başınıza
  • slm arkadaslar. yardımınıza ıhtıyacım var.
    aracımda kapıda 2 adet normal kolon arkada 2 adet pıoneer kolon var. ( ts-1342 ayarında )
    benım dusuncem bıraz daha tatlı ses dınlemek ıstıyorum sade ama ıcerde tatlı ses verecek bır sey.
    yapmak ıstedıgım alpin 4x150 w anfi almak ve 1 ciftte pioneer 6992s kolon alıp arkadakı pioneer lerle bırlıkte kullanmak.
    tavsıyenız ne sekılde olacaktır. vede ses nasıl olur sızce. bunu kurmak ıstersek 4 cıkıs oldugundan dolayı ondekı kolonları baglamıyacakmıyız. yada nasıl yapacagız tesekkurler.
  • Hakan arkadasim.. Alpin gibi bir anfi almak hayatinin hatasi olur.. Onun yerine hoparlör beslemek için 604a ve componet öneririm. Arka ve ön kapilara. Çünkü oval hoparlörler için bir yerleri delip deşmeye gerek yok.. Ama illaha dersen Edison 604a ve 6904i öneririm.
  • edison ed 804a
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_caplan

Hiç bilgisi olmayanlar kesinlikle denemesin inanılmaz şeyler gelebilir başınıza

bencede çokdoğru diyorsunuz size katılıyorum herkes bıldığı işi yapsın
  • tesekkurler yorumlarınız ıcın.
    audiocu sanada tesekkurler.
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Hakan arkadasim.. Alpin gibi bir anfi almak hayatinin hatasi olur.. Onun yerine hoparlör beslemek için 604a ve componet öneririm. Arka ve ön kapilara. Çünkü oval hoparlörler için bir yerleri delip deşmeye gerek yok.. Ama illaha dersen Edison 604a ve 6904i öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.