Şimdi Ara

komponentsiz sistem ve anfi ile alaklı bir kaç soru??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar arabamda şu anda önde pioneer 13 cm yada 16 cm emin değilim önde bir çift, arkada 1,2 sene kadar önce kendim almış olduğum 16 cm kenwood yuvarlak 16 cm kolonlarım var, bir bas ve anfi ile bunları desteklemek istiyorum,

1.) komponentsiz bu şekilde davulcu gibi dolaşırmıyım? ( bu arada aradığım dışarı ses vermek değil kaliteli , kulağa hoş gelen bir müzik dinlemek) yani midler ve tisler yetersiz kalıp baslar güm güm diye inletirse sizinde bildiğiniz üzere olmaz, fakat geçici bir süre böle idare etsem olurmu?

2.) premier in bir anfisi var arkadaşım kullanıyor bu jameson ı vs. sallar atar diyor. deneyeniniz varmıdır? özliikleri ve modeli

PR-4100 PREMİER OTO AMFİ

Özellikler Maksimum çıkış gücü : 120W x 4 Nominal çıkış gücü : 100W x 4 4Ω’da 120W x 2+1x120Wx1 (köprü modu Hoparlör empedans (stereo) : 2 - 8 Ohm Frekans tepkisi : 10 - 50 kHz ( - 3 dB Toplam harmonik içeriği : <0.1 % (1 kHz ) Stereo ayırma : >60 dB (1

3.)bu anfiye arka benim 2 kolon ile öndeki 2 kolonu ve bass ı bağlayabilirmiyim.?

ARkadaşlar çok mu soru sordum yaww, napıyim bu araba tesisatından pek anlamıyorum, burası da yardımlaşma bilgilerimizi paylaşma yeriyse yardım ederseniz çok sevinirim... Şimdiden herkese tşkler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onki -- 14 Ekim 2008; 18:08:27 >

• öncelikle teyp nedir aracın orjinal teybimi?
  • yok hocam kenwood 4*50 watt çıkışlı güzel bir teyp. yeni alındı
  • ARkadaşlar yardımcı oalcak yokmu?
  • arkadasım eger woofer koyarsan hıcte ramazan davulcusu falan olmazsın birz kısarsın basın sesını olur bıter madem dısarı ses verılmıycek kendını tatmın edıceksın super olur ben tesısatcı oldugum halde 1 sene component sız kullandım ses sıstemını
  • Çok tşkler bartu dayı, bartu dayı bi de bu anfiye 4 tane benim kolonları(2 kapı+2 arka) + woofer ı bağlayabilirim değilmi?
  • senin anfide subwoofer çıkışı yok anladığım kadarıyla.yoksa subwooferi bağlayamazsın...ha bazıları birtakım aracı elemanlar yardımıyla normal çıkışlara subwoofer bağlıyorlar ama ne derece işlevsel o tartışılır.ayrıca mevcut hoparlörlerin anfiyi çekebilecekmi...
  • elinizdeki premier ile 2 daet hoparlör ve biradet bas bağlayabilrisiniz. hem önlere hem arkalara hoparlör ve bir de sub takmak isterseniz 5veya 6 kanallı amfi almanz gerekicek. mesela jbl 755.6 gibi.
  • ARkdaşlar anladım , biraz düşündükten sonra xetec v-350.6 kafama yatmaya başladı. bu anfi hakkında ne dersiniz?
  • anfiyi kullananlar memnun.. 4x50 watt + 2 x 75 watt rms güç veriyor. daha güçlü bakıyorsan ( bende araştırıyorum ) audiocu arkadaşın başka başlıklar altında tavsiye ettiği iki anfi var. özellikleri benimde çok hoşuma gitmişti.

1- Cadence FXA 5100
    -> 4 x 100 + 1 x 300 w RMS 4 OHM
    -> 4 x 150 + 1 x 400 w RMS 2 OHM

2- XETEC Prestige P5 Evo
    -> 4 x 100 + 1 x 350 w RMS 4 OHM
    -> 4 x 130 ( 3 OHM ) + 1 x 530w RMS ( 2 OHM )

araştırmalarım dahilinde XETEC in alman malı olduğu ve almanyada üretildigini buldum. orda akraban varsa belki daha ucuza temin edebilirsin. anfinin dış görünümüde gayet hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askvesen -- 24 Ekim 2008; 15:07:19 >
  • ewt dostum aynı şeyleri düşünüyoruz, cadence i bende duydum. bence okuduğum yorumlar kadarıyla cadence daha ii... bakalım karar verecez başka yorumlar varsa alalım
  • premiere bulaşmada ne yaparsan yap kardeşim bu zamana kadar teybinden televizyonuna kadar hepsi bozuldu en az 3 kere tamire gitti sonunda attım tavsiyem ucuz olsun diorsan jamesona bak arkadasta var gayet kaliteli.
  • cadence amerikan mali, xetec alman mali. ben şahsen almanlarin elektronik bilgisine daha cok güveniyorum. yıllardır almanyadan gelen elektronik ürünlerin ne kadar dayanikli olduguna şahit olmuşumdur. amerikan mallari hakkinda pek fazla bilgim yok. Almanlarin iyi yaptigini biliyorum ama. Çıkış güçlerine bakılırsa XETEC 'in Subwoofer kanalı daha güçlü görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaross

premiere bulaşmada ne yaparsan yap kardeşim bu zamana kadar teybinden televizyonuna kadar hepsi bozuldu en az 3 kere tamire gitti sonunda attım tavsiyem ucuz olsun diorsan jamesona bak arkadasta var gayet kaliteli.

jamesona da hiç bulaşmayın bence.
  • premier i hiç bağlama müziğin en güzel yerinde ısınıp kapanıyo falan 10 dk soguduktan sonra acabiliyosun bosver kurmusken biraz daha zorla kendini sağlıklı bişey olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanatis

premier i hiç bağlama müziğin en güzel yerinde ısınıp kapanıyo falan 10 dk soguduktan sonra acabiliyosun bosver kurmusken biraz daha zorla kendini sağlıklı bişey olsun

Konuyu hortlatmayalım lütfen.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.