Konu baslığında belirttiğim gibi çok geride kaldım Konsol dünyasında, En son 8-9 yıl önce PS1 kullanmışdım diyim gerisini siz anlayın (: Şu an elimde PS3 var fakat nasıl kullanmam gerektiğim hakkında pek bilgim yok bu yüzden bir kaç sorum olucak yardımcı olabilecek birileri varsa memnun olurum...
1- Elimde Samsung 40ES6340 model bir Smart Tv var ben bu TV'ye Cihazıı bağlamak için HDMI bağlantımı yapmalıyım tek yolu bumudur ? Eğer buysada nasıl bir HDMI kablo almam lazım iki ucu erkek olanlardanmı ?
2- PS3 'ün önceki sahibi kopya (korsan) oyun oynamamış daha önce , Ben kopya oyun çalıştırırsam cihazda ne gibi aksiliklerle karşılaşabilirim ? (Ayrıca Cihaz internete bağlı değilken oynasam sonra cihazı internete çıkartsam sorun olacakmıdır ?)
3- PC'den indirdiğim bir oyunu (PS3 oyunu) nasıl bir PlayStation 3 'de çalıştırabilirim ? Nasıl bir formatda olmalıdır Blu-ray mi yoksa Standart DVD mi?
Şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum
grkn.bzn
kullanıcısına yanıt
1- Herhangi bir elektirikçiye veya teknoloji mağazasına gittiğin zaman "PS3 için HDMI kablo lazım." desen, gereken kabloyu verirler. (Erkek/dişi uçlu kablo olaylarından anlamıyorum.)
2- Eğer PS3'e o satan arkadaş format atmadıysa, korsan oyun oynayabilirsiniz. Tek aksiliği online oynayamassınız. İnternete bağlı oynamamanızı tavsiye ederim. Zaten bir işinize yaramacak kırık konsolda internet.
Örneğin Cihaz internete çıkmıyorken kopya (korsan) oyun takıp oynasam sonrasında kopya oyunu çıkartdıkdan sonra , internete girsem cihazla herhangi bir problem yaşarmıyım ?
-PSN'de banlanma ? birde bu banlanma ömür boyumu olacakdır ? -Bir daha orjinal oyun çalıştıramama gibi ?
Bilen arkadaşlar Bu konulardada yardımcı olabilirseniz bana sevinirin...
Tesekkürler.
grkn.bzn
kullanıcısına yanıt
Konsol ban yediğinizde, orjinal oyun oynayabilirsiniz fakat internet ile olan tüm alakanız kesilir. Genelde ömür boyu olur konsol banlar. Diğer sorun ile ilgili tam bir bilgim yok.
Hocam öncelikle bilgilendirme için saolasın... Müsade olursa ben bir-iki bişey daha sormak isterim...
1) Bahsetmiş oldugunuz güncellemeler otomatik olarakmı gerçekleşiyor yoksa benim isyatifimde olan bir olaymıdır ? Bunu sormamdaki kasıt şu ben bu oyunda korsan oyunlar oynasam ama cihazı hiç güncellemesem İnternete çıkışlarımda, PSN alışverişlerimde ve Online (Çevrimiçi) oyunlarda herhangi bir problem yaşacakmıyım yani ?
2) Buda diğer konulardan bağımsız olarak , Bn bu PS3 cihazını bir tanıdıkdan almışdım, Aldığım kişi içine FİFA ve GTA kurmuş ve bu oyunları problemsiz bi şekilde oynayabildim , Bu kurulumlar yada yüklemeler Orjinal CD içerisinden yapılabiliyormu ? Bunuda sormakla varmak istediğim sonuç aslında şu; Örneğin ben başka bir arkadaşımdan Orjinal oyun CD'si alıp PS3 içine yükleme yada kurulum yapıp sürekli bir şekilde kullanma şansım varmıdır?
Bilenler yardım ederse sevinirim...
İyi Forumlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme