Şimdi Ara

Kontörlü hattımı diğer operatöre taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben turkcelll faturasız hatta geceli 1 ay 10 gün oldu tamam çekimi süper İnternet hizi gayet iyi fakat çok pahalli fiyatlar resmen uçuyor ben interneti kullanan bir insanım ama verdikleri internet paket olarak çok düşük ama fiyat olarak çok yüksek ben hattımı farklı bir operatöre taşısam bunun bir cezası varmıdır şu an aklim da pttcell var turktelekom altyapısını kullanıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Herhangi bir ceza yok hocam, o dediğiniz faturalı hatlar da olur sadece.

İstediğiniz operatöre faturalı/faturasız numara taşıma yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir sorun olmaz,tez zamanda kurtulmanız dileğiyle. En yakın PTT'ye gidin,Pttcell 30 GB 72 TL ya da isteğe göre 20 GB 59 TL'ye geçin. Şöyle de yapabilirsiniz, bimcell'den türk telekom'a taşıma yapın. Forumda geçenler olmuştu,20 GB 55 TL faturalı tarifeye. Bir türk telekom bayisine uğrayın,aşmayan 20 GB 55 TL paketine geçmek istediğinizi söyleyin,fiyat 55 TL ve aşım yok.

• Turkcell abone merkezinde çalışan eleman 3 ay dolmadan geçiş yapamazsın diyor cezası var diyor sırf bu yüzden başvurmaktan vazgeçtim :(

• sireno52 kullanıcısına yanıt

Tabii onlara sorarsan öyle derler böyle şeylere inanmayın hocam artık ya yıl 2022 olmuş, hala inanıyor musunuz!?

İnanmayın yalan söylüyorlar. Geçmek istediğiniz bayiye gidip taşıma işlemini gerçekleştirin.

• Hattı sıfır mı aldınız? Yoksa başka bir operatörden türkcelle mi geçtiniz? Sıfır aldıysanız 3 ay taşıma yapamazsınız. Ama başka operatörden turkcell faturasıza geçtiyseniz, hattınız açıldığı saniye gidip başka operatöre taşıyabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eğer yeni aldıysanız hattı doğru söylüyor,ama hattı alışınızın üstünden 3 ay geçtiyse doğru değil bu bilgi. İster bugün türk telekom'a taşıyın, açıldıktan hemen sonra turkcell'e, kısaca sınırsız ve zamansız taşıma hakkınız var.
    Türk Telekom'a taşıyın, Prime 15 GB 49 TL & Prime 20 GB 55 TL var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 10 Mart 2022; 22:58:7 >
  • Ben Türkcell kurumsaldan devir aldım. Kontörlü hatta geçirdim sonra. 60 gün oldu. 90 gün olmadan taşınmıyormuş.

Bana sunduğu paketler bunlar. Telekom daki 20 GB 55 TL de iyiymiş. Nisan da bitmezse ona geçerim.

Kontörlü hattımı diğer operatöre taşımak

• Turkcell rahat paketler uygun fiyatli bi bak istersen👍

• Aylik data harcaman 6-7gb ise mutlu mega 70gb var yillik paket

• Bugün pttcelle geçiş yaptım teşekkürler verdiğiniz bilgiler icin

Hayırlı olsun. Sil Süpür çıkmazsa endişelenmeyin en geç 1 haftaya açılır. VoLTE, VoWifi aktif edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.