Şimdi Ara

KONTROL VE OTOMASYON MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar ikide bir tercihimi değiştiriyorum ama çok farklı görüşler alıp duruyorum bana objektif bir biçimde bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.Biliyorum bu bölüm hakkında konular var oralara bak diyiceksiniz ama hepsini okudum tatmin olamadım ortalık hep bir kargaşa içinde tek ricam gerçekten fikir sahibi olan arkadaşların görüşlerini belirtmesi şimdiden teşekkürler.

Sorum:

Sizce Hacettepe elektrik-elektronik mi tercih etmeliyim yoksa İtü kontrol ve otomasyon mu?

Burda neden böyle bir ikilemde kaldığımı belirtirsem.İtünün imkanları ve eğitimi belli diploması abet onaylı ayriyetten ders programlarına ve uğraş alanlarına baktığımda kontrol ve otomasyonun çok cazip gelmesi.Sanki bana uyan bir bölümmüş gibi ama hata oranım da olabilir.Hacettepe ee ise genel bir bölüm olduğu için hani neyin ne olduğunu görüp yönelme şansı olduğu için fakat üniversite beni korkutuyor ve çoğu mezun kon. ve oto.'dan mezun olup kendini elek-elektronik mezunları gibi her dalda yoğunlaştırabilirsin diyor.Bu fırsatın olduğunu söylüyorlar ki bence haklılar eğitim lisansla bitmiyor.Görüşleriniz önemli şimdiden teşekkürler.

• Yerinde olsam tercihimi İTÜ kom dan yana kullanırdım
  • eski bölümüm itü kom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

eski bölümüm itü kom

Hocam bir aydınlat beni ya özelden de olabilir burdan da yani bölümünüzün artısı eksisi neyle uğraşıyorsunuz mezunlarınız nerelerde iş imkanı gibi gibi.Şimdiden teşekkürler.
  • Ben daha bölüme geçmedim bu yıl hazırlıkla geçti. Ancak geçen yıl yazarken hacettepe ee nin %100 ingilizce olması itünün Türkçe eğitim vermesi beni hacettepeye yönlendirdi. Birde öğretim üyesi ile görüşmüştüm beni ikna etti.
    Soruna gelirsek eğer kontrol otomasyon alanında yönlenme niyetin varsa İstanbulda yaşıyorsan yaz yani sonuçta itü iyi bir üniversite. Ancak elektrik veya elektronik alanına yöneleceksen hacettepe eem yi gelip görürsen ön yargıların kalmayacaktır diye düşünüyorum. Arada kalman çok normal ben hala odtü inşaata mı girseydim diyorum ama inşaat hiç mi hiç cazip gelmiyor :) . Abet akreditasyonu meselesine gelince hacettepe eemde de çalışmalar başladı bunun için 3-4 öğretim görevlisi görüşmek için gitti. Haberleri falan vardı da takip edemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende İTÜ Elektrik'le arasında kaldım ama İTÜ Kontrol yazıcam galiba
  • chnhrtmc C kullanıcısına yanıt
    Hocam zor durum ya anlıyorum sizi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir sıralamadır bu hocam arafta kaldım kaç gündür
    Aynı ben :D hocam 13k dan itibaren garip bir kaos başlıyor anlayamadım ne yazsak olmuyor ya :D
  • 12 k ile 15k arası bir boşluk var nedir bu anlamadım
    :D sorma abi fena
  • Arkadasim 10 tane konu acmissin bu nedir ya kirlilik yapiyosunuz sirf bunu yazmak icin girdim, bi tane ac bekle cevap gelir illa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13k cidden mühendislikte leş bi sıralama. Ben de salak gibi gittim uzay yazdım bu sene tekrar sınava girmek zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: activelle

Arkadaşlar bu aralar ikide bir tercihimi değiştiriyorum ama çok farklı görüşler alıp duruyorum bana objektif bir biçimde bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.Biliyorum bu bölüm hakkında konular var oralara bak diyiceksiniz ama hepsini okudum tatmin olamadım ortalık hep bir kargaşa içinde tek ricam gerçekten fikir sahibi olan arkadaşların görüşlerini belirtmesi şimdiden teşekkürler.

Sorum:

Sizce Hacettepe elektrik-elektronik mi tercih etmeliyim yoksa İtü kontrol ve otomasyon mu?

Burda neden böyle bir ikilemde kaldığımı belirtirsem.İtünün imkanları ve eğitimi belli diploması abet onaylı ayriyetten ders programlarına ve uğraş alanlarına baktığımda kontrol ve otomasyonun çok cazip gelmesi.Sanki bana uyan bir bölümmüş gibi ama hata oranım da olabilir.Hacettepe ee ise genel bir bölüm olduğu için hani neyin ne olduğunu görüp yönelme şansı olduğu için fakat üniversite beni korkutuyor ve çoğu mezun kon. ve oto.'dan mezun olup kendini elek-elektronik mezunları gibi her dalda yoğunlaştırabilirsin diyor.Bu fırsatın olduğunu söylüyorlar ki bence haklılar eğitim lisansla bitmiyor.Görüşleriniz önemli şimdiden teşekkürler.

hocam umarım hayırlısı olur hepimiz için. 13k-16k arası yapanlar olarak gecmis olsun hepimize. Hakkımızda hayırlısı... İtüde görüşürüz umarım.

• Hocam 7k olup 17k lik kom yazilir mi?

• dh2dhy2 D kullanıcısına yanıt
    Hocam kom yerine elektronik haberleşme yazman senin için daha faydalı olur.Eğer çok istersen yüksek lisansını komda yapabilirsin.Kom yazarsan 7k na yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyağherif

Hocam kom yerine elektronik haberleşme yazman senin için daha faydalı olur.Eğer çok istersen yüksek lisansını komda yapabilirsin.Kom yazarsan 7k na yazık olur.
    "puanına yazık olur" görüşüne saygı duyuyorum.

Yorumun için teşekkür ederim @manyağherif
  • Ee

• Sabancı, koç da düşünebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.