'Konu Dışı' Bitcoin'cileri nerede?..
-
-
Buradan almayanlar 110-120klara razı olacak :)
Ha ben 4 sene beklerim diyorsan bekleyebilirsin en dip seviyesi yine 60-70k civarı görünüyor fakat btc bu boğada 500k civarına çıkarsa ki ihtimal var oralara düşmesi çok zor olur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Elimde hiç bitcoin yok şu an fakat bana göre hala ucuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
88k 73k gelmeden alma hocam ama istersen al uzun vadeciysen
Ben geri cekilmelerden bahsettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Kasım 2024; 19:55:22 >
Geri çekilme 120-150k civarında olur gibi geldi bana.
99600 direnci nasıl geçicek ?
-
biraz oylanr geriye gider güç toplar sonra hacimli şekilde kırarsa kırar yani longcuları toplamadan hacimli kırarsa düşüşü bi o şekil sert olur rsi bakmak lazım :D
senin dediğini anladım zaten öyle düşer dip yapar demiyorum bi çekilirse güzel fırsat yakalayip atlanabilir he vermez direkt giderse sıkıntı bugün meta coinler yükseldi korktuğum başıma geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Kasım 2024; 20:7:32 > -
72500 civarında olan direnci kırması ne kadar sürdü?9 ay.
Fakat bu kadar uzun sürmeyecek çok yakında zıbam diye yukarı hareket göreceğiz.
Bitcoinin şu an iyice değer toplayıp parayı ethereuma boşaltıp onunda masadan altlara parayı yayması gerek.
Bazıları diyecek ki milyon tane ürün var para nasıl gelecek?
Kaliteli varlıklar bu meme coin, defi, rwa, fan token veya ai, IT solution ürünü olabilir bu arada parayı yine çekecektir kendisine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 24 Kasım 2024; 20:8:36 >
9 ayda kumar oynamsaydım şuan farklı senaryo vardı 2 ay sence fırsat verirmi sanmıyorum ama ay başında para bulursam eklicem spota
-
Ben 3000 tl'lik deneyimde trade yaptım çok kazandım ve çokta kaybettim.
Trading işi sakat iş. Keşke yapmasaydım dedim onun yerine ssd alırdım yedek
Veya gider biraz daha dolar cost average yapardım.
Sahiden de tahmin etmesi zor yerlerde sormuşum. Hala yön bulamadı.
-
burdan bitcoin alınmaz 120k ya cıkacağından emin olsan bile alınmaz. domi olmuş 62 btc olmus 100k. 50k iken 60k iken alıcaktınız.
diyelim hedefiniz 120k. %25 kar için %25 zarar mı riske alıcaksınız ? zarar riskini bile minimumdan hesapladım. fiyat isterse buradan 1milyona gitsin önemli olan risk/reward ratio
bari risk yapıcaksınız eth alın baska major alt coinler alın ya da dandik altlardan alın riskiniz adam gibi olsun. onuda all in yapmayın sonra 1 mumda liq oluyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 11 Aralık 2024; 1:57:1 > -
Sat ytd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 11 Aralık 2024; 10:16:45 >
3 sene önce 10-15k gördüğünde parası olan alsın dedim.
dalga geçtiler 3. dünya savaşı çıksa 30 un altına inmez demişti gençler.
10-15k dan alan varsa bozdursun yeter a...
-
konu dışı kıriptocuları arasında kendi gerçek cüzdanını açıp da blok zincirinde "çalınamaz" şekilde para tutan var mı acaba?
başkasının yazdığı "aracı uygulama" üzerinden cüzdan açmaktan bahsetmiyorum zira onların hiçbiri cüzdan değiller.
kendin, kendi bilgisayarından gerçek blokchain yazılımını indirip, yükleyip, çalıştırıp, blok zincirini download edip, sonra sokak gürültüsünü falan kullanarak %100 random kodunu üretip, kendin cüzdan açmak zorundasın. bunun dışındaki her yöntemde senin paran aslında başkasının elindedir.
-->> kıripto borsasında tutuyom -->> paran başkasının elinde
-->> X marka donanımsal cüzdan satın aldım, üzerinde donanımsal şifre bile var -->> paran başkasının elinde
-->> web tarayıcısına eklenti yükledim, ordan kod üretip cüzdan açtım, kodu benden başka kimse bilmiyo -->> paran başkasının elinde
bunların tamamında şu gerçeklik var: o "başkası" parayı sana vermek istemezse, vermez, sen hiçbirşey yapamazsın.
bu zaten yaşandı daha önce.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bitcoin orgtan indirdigin cüzdan var onun dosyasinimi ne sakliyordun walletdat vay be ne günlerdi
Sene 2013 2014 :D mining yaparken
Ledger aldim fakat ledger güvenmiyorum artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 11 Aralık 2024; 11:46:42 >
Ledgerları boşaltıyorlar bir şekilde firmwarede casus yazılım mı var bilemeyeceğim.
En temizi usbye atıp bir yere saklamak.
-
Geriçeke Meyan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
btc 120K civarına çıkıp ufak bir düzeltme ile yoluna devam edebilir.
ama mega boğa zamanına girmek üzereyiz, btc'den daha fazla 10-30x leri kazandıracak altkoin boğası bizi bekliyor dostum:))
Benzer içerikler
- nı nı nı nı nını nını fon müziği
- gözlük odak noktası yanlış olursa ne olur
- sprey boya ile silah boyama
- zorlu psm en iyi oturma yeri
- 30 yaşından sonra öğrenilecek meslekler
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- exxen de neler var
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X