Şimdi Ara

Kopan zincir motora zarar verirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dun ford transit ciftkabin kasali bir arac aldik araci getirirken birden stop etti ve calismadi ustaya goturduk sadece acip bakti zincir kopmus dedi henuz bakmadi araca ama ben merak ediyorum araca zarar vermismidir. Maalesef satan 3kagitci galeri tabiiki kabul etmedi araci Allahindan bulur insallah.

Not:biraz once ustayla konustum maalesef motor komple gitmis 7.000 ustunde tutacak gibi Allah boyle esnafim diye gecinip insanlari kandiran adamlarin ekmegini elinden alsin. Para kolay kazaniliyor saniyorlar heralde pislikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugaydurukan -- 18 Haziran 2015; 0:13:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet motorun ozelliklerini bilmiyorum ama valfleri vurduruyor rektefe isi cikar muhtemelende agir zincir ve kayis kopmasi en buyuk tehlike agir zarar aciyor bisiy yoksa 1000 3000 arasi bi mebla tutar

• geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu galerilerden neden araç alirsiniz? Lüks ve pahali olmadigi sürece araç, her türlü kazikliyorlar. Her neyse,triger kopmuş ve stop etmiş anladgm kadariyla,yani zamanlama durmuş bu yüzden pistonlarin subaplara vurma durumu oluyor. Ama stop etmiş diyorsunuz,bu eger sessiz bir stop etme idiyse bi nebze bu az önceki vurma olmamiştir belki diyebilirim zira olsaydi sanmiyorum ses cikarmadan olsun Umarim stoptan sonra tekrar marşa yüklenmemissinizdir,ama tahminim yatak sarmamiştir inş en az masrafla siyrilirsiniz işin içinden. Belki motor kayis koptugu an kendini korumaya almiştir,pek bilmiyorum bu transitleri ama neticede içten yanmali motor hepsi

• motor rektefiye ister sağlam masraf cıkar. geçmiş olsun.
  • Araç pert.

Hemde zincir kayış olsa neyse zincir olunca extra pert.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkacak masraflar için şimdiden kenara atmaya başlayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üstündek kar araca zarar verirmi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne zaman konuların içinde galeri geçse bir problem bir zarar var.

Şu galerilere prim vermeyin lütfen, zararlı çıkan siz oluyorsunuz.Yapacak birşey yok geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam transit zincir kopardıysa en iyi ihtimalle zaten zincir değişimi 1000 lira tutuyo birde supap takımı değişse 2000 binlirayı geçer. Tabi başka şeylere zarar verdiyse fiyat dahada katlanır.

• Yorumlar icin tesekkur ederim Allah razi olsun umarim fazla birseyi yoktur

• bu fordlarda var birşey
    geçen haftalardada fiestasının trigerini değiştirrn arkadaşın değişimden hemen sonra kayışı kopup 8000 lira masraf çıkarmıştı

• Zincir dediginiz triger zinciri olmali. Mototunu pek bilmiyorum da zincir diyorsa odur. Motor acilacak iste. Allah'indsn bulsun bu isi bilip te mal sattiysa. Gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Zincir dediginiz triger zinciri olmali. Mototunu pek bilmiyorum da zincir diyorsa odur. Motor acilacak iste. Allah'indsn bulsun bu isi bilip te mal sattiysa. Gecmis olsun.

Bilmiyorum iste hocam kaputu acti tornavidayla gosterdi zinciri dondurmuyor dedi iste

• Araca komple motor yapılacak büyük ihtimalle. Umarım çok fazla masraf çıkmaz.

• Abi gecmis olsun.
    Ula bu galericiler iyice profesyonel oldular, galeriden cikan araba 100 km yurumez oldu. Nasil beceriyor galericiler bunu.

Abi korkarim hasar buyuk. Binlerden biri cikacak karsiniza.
    Bizim sirket araci transit, elimize aldik motoru. 180 bin kmde heralde pistonun biri kol kirdi, icerde gezinirken gomlegi yirtti. Komple sandik motor geldi. 8 bin gibi birsey tuttu, cok aci..

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Abi gecmis olsun.
    Ula bu galericiler iyice profesyonel oldular, galeriden cikan araba 100 km yurumez oldu. Nasil beceriyor galericiler bunu.

Abi korkarim hasar buyuk. Binlerden biri cikacak karsiniza.
    Bizim sirket araci transit, elimize aldik motoru. 180 bin kmde heralde pistonun biri kol kirdi, icerde gezinirken gomlegi yirtti. Komple sandik motor geldi. 8 bin gibi birsey tuttu, cok aci..

Tesekkur ederim hocam adam gelmeden once haber verin demisti hicte killanmadik maalesef zira satarken yemin ustune yemin etti sikintisi olmadigina dair. Sans iste deneme surusunde olmadi aldiktan 1 saat sonra oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.