Şimdi Ara

kopek icin araba onerisi:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar onceden 116 konusu acmistim, ancak ailemize katilacak uyeden dolayi (labrador retriever:) ) su an araba tercihlerim 180 derece degismis durumda.

dizel oncelikli, tercihen otomatik olursa iyi olur, max 60-65.000tlye station wagon arac ariyorum. kopekle beraber tatile de gidecegim icin kopegin arkada daralmamasi onemli. tabi bir de bizim bavullari iviri ziviri dusunursek bagaj hacmi cok onemli oluyor.

aklimde ilk olarak dodge journey 2.0crd otomatik var, ikinci olarak stationwagon olmamasina ragmen, tarz olarak oyle oldugu icin a3 sportback var. 1.4tfsi lari olabilir, dizeli icin 15 bin fark vermek anlamsiz geliyor.

yeni auris station wagon ve 2. el 1.5 dci privilege megane sport tourer ise 3. ve 4. seceneklerim.

SUV de olabilir, tiguan dusundum ama cok yaktigi icin vazgectim. qashqai kalitesiz, juke dar, captiva chevrolet olduklari icin dusunmuyorum.

ONEMLI NOT: oneri yaparken 22 yasinda bir genc oldugumu da unutmadan yapiniz lutfen:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Audi a6 station wagon :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah uçak kazası vermesin kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

Allah uçak kazası vermesin kardeş.

anlamadim?

@EuroAsia
    hocam hepsi yuksek kmlerde onlarin

volvo v50 ye ne dersiniz?

• MPV tarz araçları düşünün.
    s max,
    seat alhambra,
    vw caravelle,
    mercedes vito-viano....vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

MPV tarz araçları düşünün.
    s max,
    seat alhambra,
    vw caravelle,
    mercedes vito-viano....vs

s max olabilir ama caravelle-vito falan ne yaptin hocam okula minibusle mi gidecegim:)

• aradığın araba kia c'eed SW CRDI otomatik vites 61 bin lira sıfır liste fiyatı.

kopek icin araba onerisi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • audi allroad
    volvo xc70
    subaru outback

hepsinin türlü çeşit motor versiyonu var, eskisi var yenisi var ...
  • aynı koşullar içinde ben olsam bunun gibi araçlara bakardım. fiyatları ucuz, sürüşü keyifli, motoru yeterli ve güçlü, elit bir araç ona göre bir havası var, içi geniş , güvenliği yüksek, konfor ve segmet olarak bütün alternatiflerinden daha iyi vsvs

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ss-motors-dan-2003-audi-a6-allroad-2.7-t-quattro-dogus-cikisli-128876516/detay
  • tavan yüksekliği sizin için çok önemli bu yüzden mpv bakın sw lerden daha yüksek yapıları nedeniyle daha kullanışlı olacaklardır

• Skoda Yeti derim.

• Passat Variant olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

aynı koşullar içinde ben olsam bunun gibi araçlara bakardım. fiyatları ucuz, sürüşü keyifli, motoru yeterli ve güçlü, elit bir araç ona göre bir havası var, içi geniş , güvenliği yüksek, konfor ve segmet olarak bütün alternatiflerinden daha iyi vsvs

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ss-motors-dan-2003-audi-a6-allroad-2.7-t-quattro-dogus-cikisli-128876516/detay

c2 kasaya çok sorunlu diyorlar.

4b c5 kasa a6 zaten verdiğim ilan:)
    buyrun resimleri
    http://www.autowp.ru/audi/allroad/c5/

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

tavan yüksekliği sizin için çok önemli bu yüzden mpv bakın sw lerden daha yüksek yapıları nedeniyle daha kullanışlı olacaklardır

+1

• reno scenıc 1.5 dci edc .
  • bildiğim en ideal köpek arabası şayin(tüplü) bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum zira bizim semtte bütün şahinlerin şöför koltuğunda köpekler oturuyor.

Not:Esenyurt balıkyolunda oturuyorum.
  • Eğer sıfır düşünürsen ; Yeni Avensis Wagon 1.6 Elegant Extra 66,650 tl liste fiyatı ama pazarlıkla 63.500 - 64 bine iner eğer yakıt konusunda sıkıntı çekerim dersen prins tüp taktırırsın tadından yenilmez donanım olarak bu fiyata üstüne araç tanımıyorum.

2. El düşünürsen 2.0 motor Premium (en donanımlısı) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2010-avensis-2.0-premium-multidrive-stationwagon-nasyonel-den-128961872/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclone001 -- 24 Haziran 2013; 16:27:40 >

• Vay be konu ufkumu genişletti adam köpek için araba alıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.