Şimdi Ara

KÖPRÜ VE OTOYOL GEÇİŞLERİNE ZAM YOK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yalnız ve güzel ülkemde 3 senedir zam olmayan tek şey herhalde ama ona da seneye yapabiliriz diye dip not getiriyorlar. Bakınız: Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan yaptığı açıklama: köprü ve
    "Bu yıl da köprü ve otoyol fiyatları aynı kalacak. Enflasyonun düşük seyretmesi fiyatların aynı kalmasında önemli bir etken ama önümüzdeki yıllarda güncelleme yapılması gerekir. Şu anda böyle bir şey yok"
    Kaynak:

http://www.sigortam.net/kasko-sigortasi/kopru-ve-otoyol-gecis-ucretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcandan17 -- 12 Mart 2015; 17:22:24 >

• Hatta dahada düşük almalılar. Düşünün köprü ve otoyollardan kaç milyon araç geçiyor. Sadece köprülerden geçen araç sayısı yeter. Her köprüden geçişimde 3.40 tl alıyor, buda 10 km yol demek benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçim geliyor normaldir

• Tdk bence zamin adini guncelleme diye degistirmeli

• Doğrudur ona zam yapmazlar elektrikten,sudan,yakıttan,doğalgazdan 5 kat fazlasıyla alırlar bunlar
  • Vay arkadaş şu yollardan köprülerden alınan paraların sebebini bana kimse açıklayamaz. Millet o kadar çalışsın vergi versin, araba alsın vergi versin, benzin alsın vergi versin sonra gidecegi yol için de para versin. Neyse zam gelmemiş allah razı olsun diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blyss -- 12 Mart 2015; 23:18:18 >
  • Enflasyonun düşük seyretmesi?? Buna kargalar bile guler. Enflasyon dusukmus.. Beyler secimden sonra bekleyin bir bir zamlari. Aha buraya yazdim.

• Zaten köprü ve yola para vermek badli badina sacmalik. Kazancimuzdan ve aldigimuz her urundden vergi veriyoruz devlete hizmet icin. Birde bu hizmete para mi verecegiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.