Şimdi Ara

Kore üretim Accent Era ile Yerli Üretim Arasındaki İnanılmaz Farklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
9
Favori
24.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kore'deki birey, Era'ya binmek için kaç gün çalışıyor, Türkiye 'deki kaç gün onu da karşılaştırmak lazım. Daha az çalışıp daha kalitelisine bindiğine eminim. Coğrafya kaderdir, böyle haberleri görmek de kederdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 29 Ocak 2021; 18:27:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar fark var ki bu iki arabaya aynı model demek küfüt etmek olur.
  • Emeğine sağlık hocam bilgilenmiş olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi adamlar çalmış ama çalışıyor.

• Aynisi toyota corolla 2014 kasasi ile 2015 kasasini karsilastirinca anlamistim adamlar herseyde calmis 2014 kasasi daha iyi toyotada

• Özellikle 2010 yılından sonra otomobillerde ab standartlarına göre zorunlu olarak bulunması gereken güvenlik ekipmanları yüzünden markalar mecburen konfor özelliklerinden maliyet kısma yoluna gitti. Sorun bizim AB standartlarında (dolayısıyla pahalı) üretilen otomobilleri TR standartlarında kazandığımız para ile almak zorunda olmamız.

• 100 200 liralık işler bunlar hocam ya..

Şaka bir yana haklısınız.. Bu arada bu dedikleriniz bilinçlendirmek olarak yapıldı. Plakacı arkadaşlar çok ucuz istedikleri için böyle bir yola gittiler.

Ayrıca Aynı şey corolla için de geçerli idi daha geçen yıla kadar neredeyse tüm dünya da standart sunulan güvenlik paketi bile opsiyondu.. Tepkiye sessiz kalamadılar tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 29 Ocak 2021; 20:19:43 >
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt

Ahmetime katiliyorum bu urunler luks tuketim sinifina giriyor araba, beyaz esya vesaire. Bunlar zorunlu temel ihtiyac degil, yiyecek icicek barinma gibi. Insanlar kapitalist sistemin kolesi oldugundan konfor alanlarindan cikamiyorlar. Suriye deki us bolgelerinin durumlarini gorseler o sartlari batinin kiymetini anlarlar.

O yediginiz gida maddelerinde de var bu durum. Ankara da bir fabrika var ismini vermeyeyim buyuk markalara pekmez, m.suyu.ve bal uretiyor. Neyse Fransa ya meyve suyu gonderdik katkisiz glikozsuz cam sisede ve %100 organik. Sizin o marketlerden %100 diye aldiginiz meyve suyunda glikoz surubu, strik asit ve limon tuzu var. Sen Fransada 4-6 euroya sattigin meyve suyunu TR de satabilir misin ? Nasil kar yapacaksin ? Ya hile yapacaksin ya satmayacaksin satmazsan para kazanamazsin kim verir para  

• Emeğinize sağlık. Maalesef yerli üretimlerin durumu böyle. Bu nedenle yerli araç almak istemiyorum.

• kocaballi kullanıcısına yanıt

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/1070-kisi-calisiyordu-honda-turkiyeden-kotu-haber-289147h.htm

Hondanin TR de fabrikasi oldugunu bilmiyordum vay be. Ama kötu haber kapatacaklarmis fabrikayi, google dan buldum. Benim arkadas toyota sakaryada calismisti bir donem, motorlari japonyadan geliyordu montaji isciler yapiyormus. AE101 efsane yumurta kasa toyotalar var 93-99 arasi onlar TR uretimi TOYOTASA amblemli sorunsuzlardi. Cok tutuldu, satildilar simdikiler nasil bilmiyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-plusotomatik-plussunroof-plusxenon-pluslpg-plus125.000km-plusgerigrs-plusf1-plusfulll-899526855/detay

Hondalarda en cok bunlar hosuma gidiyor. Bunlarda mi yerli uretim ? Para olursa bunlardan almak istiyorum, reno 1.2 symbolden sonra mercedese binmis gibi olurum. 1991 broadwayden sonra symbole binince o ambians ve nüans yaşandı 

• kadobay kullanıcısına yanıt

Kesinlikle son bir kez daha araştırayım dedim dahada farklar çıktı,kore üretim era ile yerli üretim erayı önüme koysalar incelesem dahada yükselecek, resmen aracı c segmentinden b segmentine çevirmişler...

• harika bir çalışma olmuş emeğinize sağlık .

• Emeğinize sağlık, tebrik ederim. Bizlere reva görülen budur işte. Buna benzer belki o kadar vahim olmasada Honda civic hatchback kasalarında da var, özellikle işçilik kısmında. Hatchback araçlar İngiltere üretimi sedanlar Türkiye. Bir gün denk gelirseniz muhakkak karşılaştırın.
  • Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum. Araba kuşa dönmüş resmen. Yerli arabalara laf söylediğimizde kızanlar oluyor ama hakikat ortada. Biz de isteriz ülkemizden güzel,kaliteli araçlar çıksın ama maalesef çıkmıyor. Haliyle ithal araç almak durumunda kalıyoruz.

• 2010-2012 yılları arasında çalıştığım bir kurumdaki dizel 2004 model hyundai getz ile sıfır alınan 2011 model start model arasındaki kalite farkı çok bariz belirgindi. Aklımda kalan 2011 olanın göğüslüğü çok basit plastikten olduğu barizdi, dokununca bile anlaşılıyordu.

• Gönder gönder gelsin,kriz gönder gelsin:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 dan beri halen kullandigim eram var arabami seviyorum yaza dogru büyük masrafa giricem saydiklarinizin bi cogunu üst pakette görür gibi oldum yada alt modeliydi ama en cok hararet işikli olmasi benzinli araç olmasina rağmen benzin flitresi olmamasi torpido işiği klima düğmeleri dediginiz gibi halatli olmasi cok dikkatimi cekti ve kronik sorunlardan biri de amartisörlerin cabuk patlamasi can sıkıcı yeni dahi taksam 3,5 ay veya 1 yil zor dayaniyor..!

• Olm sen kim kore kim. Bu araç bile çok buraya.

• güzel konu olmuş

• Adam haklı beyler dağılın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.