Şimdi Ara

Kore üretim Accent Era ile Yerli Üretim Arasındaki İnanılmaz Farklar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
9
Favori
24.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal durum, kendinizi koreyle mi kıyaslıyorsunuz.

• bir ara niyetlenmiştin ama donanımları her sene değiştiği için almamıştım. şimdide 2.elde eps li olan aracı esp lş diye kakmaya çalışan galericiler var . bunun esp ile alakalı olmadığını söylememe rağmen espli diye inat ediyorlar arka kampanalı araçlarına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • Hocam guzel bir gozlem yapmissiniz. Elinize saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun be adam kitabını yazmış arabanın  

gerçi her arabada böyle ilginç değişiklikler oluyor. mesela bende asx var, 2010 üretimi 2011 modellerin en boş paketinde bile güneşlikteki aynada ışıklandırma varken, 2013 makyajlı kasanın en full modelinde güneşlikteki aynada ışıklandırma yok.

• Daha fazla yararlı içerik bekliyoruz
    Accentten geriye pek bişey kalmamış

• Halkina ucuz ekmeği reva görmeyen insanların yönetimindeki şirketler de tabiki 3 kurusun hesabını yapiyor
  • desene İNCİTMİŞLER diye  

• Mazleme calmakla ilgili degil bunlar tamemen satis politikasi. Turkleri degil hyundai'yi suclamaniz gerekiyor.

• Böyle olmasının birçok sebebi var sonuçta adam gelip kendi fabrikasını kuruyor burada sistem yine kendine ait.

• Şunu belirtmeliyim ki bu farkları internet sanal üzerinden farkedip araştırdım,buna rağmen çıkan farklar epey çok, eğer Kore ile Yerli Erayı Yakından inceleme fırsatım olsaydı kesinlikle fazlasından olurdu,bunlar okyanusun görünen kısmı görünmeyen kısımlarda daha nasıl nice şeyler var.

• Geçen fiorinoyla trafikte gidiyordum orta hızda, taksici sağdan üstüme kırmaya çalışınca sinirlenip yol vermedim. Arkamdaki de yol vermeyince aramıza sıkışıp bana sağ arkadan çarptı bu inadından. Bir sinirle indim arabadan, tam haşmetlemecektim ki baktım benim şirket arabasında çizik bile yok, taksinin ön tampon yerde. Arkadaş utanmasa beni suçlayacak. Model tahmin edeceğiniz üzere accent era.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zygoma

Emeğinize sağlık, tebrik ederim. Bizlere reva görülen budur işte. Buna benzer belki o kadar vahim olmasada Honda civic hatchback kasalarında da var, özellikle işçilik kısmında. Hatchback araçlar İngiltere üretimi sedanlar Türkiye. Bir gün denk gelirseniz muhakkak karşılaştırın.

Orada genelde civicler hb oluyor. Fb7nin sedanını hiç görmedim internette filan. Karşılaştırmak istemiştim ama bulamadım. Ben de amerikan fb7yle karşılaştırdım. Aslında karşılaştırmadım bile. Hadi bardak tutacağındaki plastik filan farklı olur da ön konsol bile mi farklı olur... Koca ön konsol yerli civicte takır takır sert plastikken amerikanda üstüne yumuşak malzeme çekmişler. Yukarıda yazılan boya atması, tamponların klipslerinin dandik olması filan bizzat yaşadığım şeyler. Neyseki motoru, aktarma organları filan yerli değil dedirtiyor insana.

Bir de megane adı geçmişken ondan bahsedeyim. Bir videoda gördüğüm sedan megane 4ün manuelinde vites kolu gaza bastıkça haraket ediyor. Bu sorun taa bizim 2004 sedan megane 2de vardı. Tamam çok büyük bir sorun değil ama adamlar o zamandan beri düzeltmemişler.

• Güzel bilgiler, emeğin için teşekkürler.

Fakat listenin çoğu bana da gereksiz maddelerden oluşmuş şekilde geldi. Listeyi biraz daha nasıl kabartalım gibi..

• Türk=Hırsız algısı bırakın yabancıları, bizde bile oturdu.

• Neresi gereksiz madde yada şişirtme ?

• ben mi yanlış anladım. farklı yıllara ait eraları karşılaştırıyor. yılar geçtikçe ucuza kaçmışlar. bunun türklerle ne alakası var. aynı yıl hem türkiye hem korede üretilen iki aracı karşılaştırırsın. dersin ki türkiyedekinde iş yok. adamlar markayı oturtunca ucuza kaçmaya başlamışlar. unutmayın türkiyedeki fabrika koreye bağlı. türklerkafasına göre iş yapmıyor yani.

• Aslında Türk milleti adına utanç konusu da olmuş böylelikle..

• Türkler malzemeden çalmış ne kadar aptalca bir yorum. Bunun üretim planlarını, senin tabirinle çalınan donanımları, Türk yöneticiler mi belirliyor sanıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.