Ben puglarda yok demedim, vag grubu araçlarda var dedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kore üretim Accent Era ile Yerli Üretim Arasındaki İnanılmaz Farklar (2. sayfa)
-
-
Bu maddelerden sonra yerli ne üretmişiz merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyegen01 -- 29 Ocak 2021; 1:40:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: özbekli35
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterOff be ne laf soyledin ama 😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hyundaiclubtr forumda yazdıklarınıza ilave 3 fark daha daha bulmuşsunuz.
Sanırım ikinci el era alacaklar için faydalı bi rehber olur.
Emeğinize sağlık...
-
Allah razı olsun 4 teker direksiyon falan koymuşlar yerli üretime.
Behzat amirim hangi kasayı kullanıyordu acaba
Ford Focus farklarını duyunca şaşırmıştım. Bunlar şaşırtmadı.
-
Bu dediğiniz her üründe malda oluyor. Mesela Beko fırınlarla türkiyede kullanılan boya kalitesi aynı değil. İngilitere'ye ihraç edilen fırınlarda 1.sınıf boya kullanılıyo ve yıllar geçsede boya atmıyor.
İhraç edilen domatesin, biberin bile iyisi Rusya'ya giderken kötüsü Türkiye'de kalıyor.
Bunun gibi 5000 tane örnek verilebilir.
Üçüncü Dünya ülkesi olduğumuz için hiç bir zaman 1.sınıf kaliteye ulaşamayız.
-
Yav alt tarafı hyundai.
Ben zaten 2010 era'yı ucuz ve basit araba beklentisiyle aldım. O yüzden saydığınız birçok şeyin eksikliğini hissetmedim.
Keşke arka camlar da manuel olsaydı.
-
Daha bu göze gözükenler. Göze gözüken kısımlarda böyleyse görünmeyen kısımlarda neler olmuştur bakalım. -
Kesinlikle haklısınız sayın adminim -
Aradaki fark ötv' nin kdv' si gibi olmuş.
Eline sağlık bu kadar fark varsa muhtemelen şasi ve kaporta aksamindanda çalınmıştır bazı şeyler
Vay arkadaş arabadan çala çala motorla dört teker bıraktılar herhalde en sonunda.
Emeğinize sağlık, güzel bir yazı olmuş.
-
Yerli üretimlerin Tampon plastikleri de kötüdür tamponu tutan klipsler o kadar dandik ki ayağınla kuvvetlice bastırınca hemen kırılır en ufak bir çarpmada tampon zaten ayrılmaya hazır. Boya kalitesi de kötü. Bir çok araç arka tampondan ve bagaj kapağından su sızdırdığı için stepnenin olduğu yerde su biriktirip paslanma oluşturur. Bunlar aklıma gelenler daha nice görünmeyen yerden eksiltme yapmışlardır muhakkak. İthal olanlarda en belli başlı problem ilk gelen partiledeki Direksiyon motoru sorunu. Şehir içi çok kullanılan araçlarda problem çabuk kendini gösterirken diğer araçlarda uzun kilometrelerde ortaya çıkıyordu onun dışında taş gibi araçlardı ithal olanlar.
-
Emek var. -
Helal olsun yapmışsın karşılaştırmayı
trde ana üretimde sıkıntımız olmaz ancak ucuza üreticek olduğumuz için git gide çalınıyor detaylar bir nevi mühendislik bu adamların arabasını onlardan ucuz üretiyoruz
-
Emeğine sağlık hocam
7 yıllık bir Era kullanıcısı olarak bu maddeler arasında benimde bilmediklerim çıktı.
Makyajlı kasalarda benimki gibi 2010 ve üzeri modellerde bazı donanımlar hala var
Global markalar rekabet edebilmek ve yüksek miktarda satış yapabilmek için alım gücü yüksek zengin ülkelere ayrı, alım gücü düşük ülkelere ayrı kalitede mal üretiyor. Türkiye'de satılan aynı marka çikolata bile Avrupa'yla aynı kalitede değil. Algida markasının bir Türkiye'de satılan ürünlerinin kalitesine bakın, bir de Avrupa'da satılan ürünlerinin kalitesine. Türkiye'de üretilenleri Avrupa'da dondurma adıyla satamazsınız bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 29 Ocak 2021; 18:23:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X