malzemeden nasıl çalınırı görmek isteyen yeni i20 ye bakabilir. |
Kore üretim Accent Era ile Yerli Üretim Arasındaki İnanılmaz Farklar (5. sayfa)
-
-
Birinde motor var diğerinde yok -
e bu millet ayağımı yerden kessin yeter, şükür tüp kuyruğu vardı diye diye bunu haketti. Hamdolsun uçuyoruz ve cahiliz.
-
Hocam bizde 2008 den beri 2006 model 1.4 select Era var. USB li teyp yok. Bagaj kilidinin otuduğu yerde yaylı kapak var bagaj açıkken kapanıp kilidin içerisini göstermiyor. Sarı renkli iç aydınlatmaya sahip. Akü koruyucu kılıfı ile orijinal aküsü 7 yılı devirmişti. Buji kabloları hala orijinal . Ön tampon altı karlığı mevcut. Kapı lastikleri krem ve siyah renkli. Jant kapakları bijon gizleyen cinsten. Kapağın biri düştü yenisini aldım sevisten renk farkı oldu. 30 TL jant göbeği idi 100 TL jantın kendisi idi. Hocam kahverengi bej rengi bu araçlarda opsiyon muydu ? Ben sadece göbek aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andires42 -- 30 Ocak 2021; 19:19:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
puhahahaha bunu kullanacagıma gider tofaşk alırım daha iyi.
-
Ciddi konu!..
-
Her ülkenin kendi standartlarına göre modelleri mevcut. Bugün honda civic alırsın us spec farklı olur jdm spec farklı olur. Hyundai türkiye de üretilen aracın malzemesi eksik de Türkler çalmış koreliler uyumuş mu? Onların bilgisi dahilinde olan bir durum. Market fakir olunca araç da ona göre çıkıyor. Bugün accent kore spec versiyonu ile türkiyeye gelse airbagi eksiltilmiş polo ile nasıl rekabet edecek. Bunu da düşünmek lazım. Era çıktığında da tr araç piyasası avrupa ve amerika pazarından daha pahalıydı. Tabi o zamanlar insanlar işlerin bu kadar kötüye gideceğini tahmin edemezdi. Biz de ailenin arabası en küçük kardeş olarak görüldüğünden ve kur, vergi zamlarından şuan içinde bulunduğumuz durumdayız.
bunlar önemli fakat bu arabada unutulan, düzgün yapılmayan hayati önem taşıyan bir şey var; bu arabada fren yok! çakmaktaş lar gibi ayağınızı koyup durdurmaya çalışırsınız. 1,5 110hp dizel kullandım ben. bir gidişimiz oldu, birde duramayışımız... bizde fren yok, ilerden yuvarlanır geliriz diyor araba
-
Bu arada şunu fark ettim
"25-Akünün ısıdan etkilenmesini ve korumasını sağlayan muhafaza artık yok."
bu bahsettiğiniz akü koruması erranın en sona kalan araçlarından birini almış olmama rağmen bende var.
Siz ikinci el olarak aldıysanız akü değişimi sırasında sökülüp atılmış olabilir.
Zira eski 55 amper aküden çıkan koruma sonradan takılan 60 amper akülere uymuyor.
-
Peki bu ayrıntılar TOGG için ne durumda TOGG nasıl olacak bu kalite anlamında ? Arabalardan pek anlamıyorum ama soğan gibi soyulmuş kırpılmış bir TOGG olmayacaktır herhalde kalite anlamında ?
-
Daha nice araba böyle oldu oluyor belki.
-
Bir fark dahada ekleyim,
Çakmaklık ışığı artik yok.
Hayır hocam opsiyon değildi açık renklerde gri döşeme,koyu renklerde bej döşeme kullanıldı.
Hocam araç için kahverengi-bej standart renk arasındaydı yan . Diğer renklere göre daha klass duruyor. Arabaya karakter katıyor.
Bayağı uğraşmışsınız. Elinize sağlık. Artık Türk Milleti olarak en kötü malı en pahalı haliyle almaya mahkum olduğumuzu anlamamız gerekiyor. İşin daha kötüsü bu hiç değişmeyecek. Çünkü biz hak aramayı bilmeyen bir toplumuz.
-
Bu şartları avrupada hiç bir ülkeye kabul ettiremezsin. Bu teklifle gitsen bir daha ticaret yapamazsın bile. Ama biz ama biz öylemiyiz. Ne olursa olsun yine gelsinler.. -
Hey gidi günler 2006 yazında ilk arabamdı. Accent era benzinli full sunroff bile vardı. 25 bin tl yaklaşık 900 gram altın bozdurmuştum.
Şimdi o paraya passat alabiliyordum.
Yine de ne güzel anılardı be içimdeki mutluluk verdiği his araba bile sürmeyi doğru düzgün kullanmayı onda öğrenmiştim.
Sanırım 2009 yada 2010 du 21 bin tl ye satmıştım. Arkasından gözümden yaş gelmişti ağlamış üzülmüştüm.
Kız arkadaşımdan da o dönemlerde ayrılmıştım bu kadar hüzünlenmemiştim.
Şimdi yolda hele benimkinin rengini görsem halen içimi hüzün kaplar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2009 eraya adamlar 110.000 istiyor. Araba değil uçak. -
Amirimin aracı full paket sunrooflu falandı anasını ağlattı her bölüm drift falan bir bölümde teybe tabancanın sapıyla giriyordu fakat hala çalışıyordu teyp demek ki Kore üretim olsa gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X