Şimdi Ara

Kore üretim Accent Era ile Yerli Üretim Arasındaki İnanılmaz Farklar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
9
Favori
24.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
330 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ortada örnek yok kıyaslayacak kullanıucı yok hayali araba... fabrikası bile hayali...

• pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

sap değil o kabze denir kabze...

• bende 2007 select 1.4 var, şoför kapı yan direkte, hyundai assan etiket var, buna göre yerli üretim bu ama

araçta 8 airbag direksiyon ve yolcu 2 adet
    ön orta arka direkler 2 şer adet,, acaba içi boş mu diye bakalitleri söküp baktım airbag tüp var

hararet göstergesi var

kapı iç açma kolu vida kapağı döntgen

tavan lambası ön arka var

bardaklik içindeki zımbırtılar var, arka kol dayamadakilerde var

vites topuzu tepesi kromlu

direksiyon ortasındaki H amblem kromlu

dış ısı ortam sıcaklık göstergesi var

dört kapıda cam açma düğmeleri ışıklı biraz soluk olsada yeşil

cakmakliktaki 12 v işaret var

dört teker disk

elektrikli makyaj aynalı güneşlik sağ sol

torpido aydınlatma var, fakat parkları yakınca yanıyor

bagaj halısı tutacağı var, kırılmış tutamak kısmı

bagaj kapağı açınca alt kilit gizleyen plastik kapak yok

bu araç kore mi yerli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluefour -- 31 Ocak 2021; 14:36:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakında airbag,klima gibi donanımları da söküp direksiyon içine kaza yapınca açılan yumuşak sünger klima yerine de 12v ile çalışan vantilatör koyarlarsa şaşırmam adamlar bize kuş serisi kafasıyla yaklaşıyorlar daha fazlasını haketmiyorlar diyerekten.

• bluefour B kullanıcısına yanıt

Hocam sadece parçaları Kore'den gelme, montaj izmit Alikahya fabrikası aracınız model yılından anlaşılıcağı üzere Kore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dünyada herşeyin en vasatını en basitini hep bize iteliyorlar ya. Bu konuyu görünce aklıma şu geldi. Geçen senelerde bir akrabaya gittiğimde gördüm Almanya'daki dayısı çay getirmiş. Baktım türk markası aynı marka burda da satılıyor. Paketin içine falan baktım yaprakları kalın kaiteli çer çöp sap yok 2 kaşık atıyorsun mis. Bizdekiler resmen çuvalın dibi toz gibi biliyorsunuz. Vay arkadaş dedim ya sen kendi insanına çöp içir malın iyisini yurtdışına sal. Hani bunu yerli markamız bile yaparken elin adamı bizi iplemez tabi.

• Eskiden 3.dünya ülkesiydik.

Şimdi herhangi bir kümede değiliz.

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Rizeliler sap der.

Ayrıca kabze değil kabza :)

• Sasırılcak birsey yok bunda alım gücü ve pazara hitap etmek için.Zaten arada farklar olmasa o araba o fiyatta satılmaz

• Ne kadar calsak kardır demiş ulkemizdekiler

• hunter87 H kullanıcısına yanıt
    1.6 Linea ya geçeceksen arka disk olan lounge paketini öneririm. Frenler zımba. Ön disk 285 mm çap. Kampana olan modelleri 254 mm.
  • Tam yerli ve milli olmuş maşallah.

• Tüm firmalar bunu yapıyor zaten. Mesela,

mercedese parça üreten bir firmada çalışıyorum. Örneğin mercedes otobüsleri aynı bandta üretiliyor ama görsel kusurlu ürünler afrikaya gidecek otobüslere takılıyor. Aynı şekilde avrupaya satılacak otomobil aynı donanıma sahip olsa dahi türkiyedekilerden daha kaliteli parçalar kullanılıyor.

Aynı model araçlarda tr de göremeyeceğiniz deri döşeme ve ekstra özelliklerle sunulabiliyor.

• Altı üstü accent era... 120W yazısı yokmuş bilmem ne.

Bu arabaya bunları yazmak için vakit harcamak bile günah, bu arabaya bu parayı odetenlere haram zıkkım olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 31 Ocak 2021; 19:38:56 >
  • gs_tutkunu kullanıcısına yanıt

yakıt 1,3 den fazla değil, yerine göre de daha bile az ve performans tatmin edici fakat elimdeki aracı kısa vadede değiştirmeyi düşünmüyorum. 1,6 nın bakım-onarım maliyetleri çok farklı 1,3 e göre, yoksa 1,3 e binmenin hiç bir anlamı yok zaten, bildiğin eşek oluyor standart güç ile. bazı sebeplerden dolayı şuan değiştiremem fakat ilerde direk egea 1,6 ya geçmeyi düşünürüm duruma göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 1 Şubat 2021; 0:2:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

bu aracın freninden şikayetçi olmayan ender insanlardan birisiniz. ciddi manada yavaş kullanıyor olmalısınız. şehiriçi düşük hızlarda bile ciddi sorun yaratıyor frenleri. şuan linea kullanıyorum, ki fiat grubu da frenlerinden genelde şikayet edilir, buna rağmen arada fren bakımından çok fark olduğunu gördüm. era durmuyor, ciddi manada sıkıntılı bir freni var, inşallah sorun yaşamamaya devam edersiniz. önceki araçların ağırlıkları vs önemi yok, ben arabada o pedala bastığımda ne tepki verdiğine bakarım, bunda kötü. linea 1,3 mj kullanıyorum, daha fazla yakıp daha yavaş giden bir araba fakat motor hariç hiç bir konuda era yı aratmaz. 1,5 110 hp motordan 1,3 motora geçince tatmin olmuyor insan :) 1,6 dizele geçmek lazımmış ancak o keser.

şöyle diyelim...ciddi manada uygun hızda kullanıyorum. Şimdi her yerde tedes, radar, hız koridoru var hem bütçeye de zarar. Belli yaş ve tecrübeden sonra aşırı hızın eninde sonunda bir felaketle sonlanabileceğine emin oluyorsunuz.

Marifet aşırı hızlı kullanmakta değil, her aracı limitler içerisinde kurallara da uygun olarak fazla risk almadan kullanmak

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.