Şimdi Ara

korkunÇ (İLGİNÇ BİRKAÇ HİKAYE) (a)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an 17 yaşındayım ve olay bundan 3-4 sene evvel yaşanmıştır. O yaz en büyük zevkimiz arkadaşlarla gece aşağı inmek idi ve hemen hemen indiğimiz her gece birbirimize korku hikayeleri anlatırdık. Anlattığımız hikayeler genelde kendi hayal ürünümüz olurdu fakat anlatırken sanki yaşamış gibi anlatırdık ve kendi uydurduğumuz hikayeye o ortamın verdiği gerilimle kendimiz de inanır ve korkardık. İçimizde en çok hikaye anlatan Nedim diye bir arkadaşımız idi. Nedim yaşça bizden büyüktü ve bizi korkutmayı iyi başarıyordu açıkçası. Yine böyle bir gecede Nedim bize çok ilginç bir hikaye anlattı. Hikayeye göre bazı insanlar sebepsiz yere içlerinden gelen bir ateşle küle dönüşecek kadar yanıyorlarmış. Bu yanma o kadar çabuk gerçekleşiyomuşki, kendisini kurtarmaya zamanı olmuyormuş kurbanın. Ayrıca bu olay kurban yalnızken gerçekleşiyormuş, yani görgü tanığı olmuyormuş hiçbir zaman. Bu anlattığı hikaye ilginç olduğu kadar inandırıcı gelmemişti çoğumuza. Fakat Nedim evinden getirdiği ansiklopedi de yazılanları bize gösterince tüylerimiz diken diken olmuştu hepimizin. Bu olaylar gerçek yaşanmış olaylar olarak anlatılıyordu ansiklopedide kanıtları ile. O gece eve koşar adımlarla çıktım ve bütün gece gözlerime uyku girmedi. Ertesi gün ise belki hepimiz için hayatımızın en korkunç günü olmuştu. Gelen habere göre Nedim bir sokak arasında ölü bulunmuştu ve işin ilginç yanı Nedim'in gömüldüğü mezarlıkta 1 hafta sonra yangın çıkmıştı ve bütün mezarlar yok olmuştu. İnanmayan arkadaşlar eski gazeteleri karıştırabilirler. Tarih: 3 Eylül 1997, Mersin mezarlığı orman tarafında onlarca mezar yanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klakson -- 18 Kasım 2006; 12:31:00 >

• Size anlatmak istiyorum. Çok güzel bir gündü en sevdiğim arkadaşlarımı evime çağırmıştım. Beraber çay içeriz oturup dertleşiriz diye düşünmüştüm. Beklemeye başladım. Tabi boş durmuyordum müzik dinliyor günün keyfini çıkarıyordum. Olacaklardan habersizdim her zamanki ki gibi fondaki müzik her ne kadar hareketlide olsa içimde birşeyler oluyordu. Gündüzdü ama karanlıklar hissediyordum. Kapı çalındığında korkmadım desem yalan olur. Gelenler onlardı arkadaşlarım en sonunda geldiniz diyip eve konuk ettim onları bir kenara oturdular gülüp eğleniriz diye gelmişlerdi ama suskunlardı. Konuşturmak için çok çalıştım ama çabasızdı. İçeceğimiz bir bardak çayın bizi neşelendirebileceğini düşünüp oradan çay getirmek üzere ayrıldım. Garipti çünkü birbirleriyle bile konuşmuyordu. İçimi tarifsiz duygular kapladı neler oluyordu acaba. Yanlarına çaylarla geldiğimde ikisi birden bana öyle bir baktılar ki gözlerinde nefret vardı. Havayı dağıtmak istedim yine sustular. Tam o esnada arkadaşım çayını upuzun tırnaklarıyla karıştırmaya başladı. Tırnaklar gördüğüm an kaynar sular boşandı. Korkuyordum nasıl uzaklaşabilirdim... (Cinler insan kılığına girdiklerinde ya tırnakları uzun olur yada vücutlarının bir bölümü farklı olur) Son çırpınışlarımdı. Kaçmalıydım tam o esnada bugüne kadar sesine sinir olduğum kapı zili bana en güzel şarkılar gibi gelerek çaldı. Müsadenizle diyip kapıya yöneldim sessiz durmaları beni korkutmuştu ama kapıyı açmak son çaremdi. Kapıya yöneldim kapıda abim vardı. Hızla olayı anlattım hadi gidelim çabuk olmalıyız kaçmalıyız dedim içerde cinler var. Nerden anladın dedi. Kısaca önemsemeyerek uzun tırnakları vardı dedim. Abim hızla yüksek sesle tırnaklarını gösterip böylemi dedi. Ve o anda bayılmışım sonra geciken arkadaşlarım geldiğinde beni ayıltılar

• İngiltere aniden bastıran sisiyle ünlüdür. Yine sisin yoğun olduğu bir gün kadının biri şehirlerarası bir yolda arabasıyla seyahat ediyormuş. Sabahın erken saatleriymiş. Sis yüzünden pür dikkat ve olabildiğince yavaş gidiyormuş. Derken yolun iki tarafında oldukça garip açıyla park etmiş iki araba görmüş. Önce korkmuş. Ama merakına yenik düşmüş ve arabasını biraz ileride güvenli bir yere çekmiş.

İhtiyatla ilk arabaya yaklaşmış. Her halinde savrularak durduğu belli olan otomobilin görünen bir hasarı yokmuş. Otomobilin etrafında dolaşan kadın şoför mahalinde yan koltuğa doğru yatmış bir adam olduğunu görmüş. Açık pencereden içeri uzanarak, adama seslenmiş. Yanıt alamamış. Bu arada farkında olmadan kapıyı tutunca eline yapışkan bir şey bulaşmış. Alacakaranlıkta eline bulaşan şeyin önce ne olduğunu anlayamamış, ama birden bire jeton düşmüş. Elindeki kanmış.

Panik içinde arabasına koşmuş. Son sürat en yakın yerleşim yerine gidip, polise durumu anlatmış. İngiliz polisi hemen harekete geçmiş. İki arabanın bulunduğu yere vardıklarında, olağanüstü tedbirler alarak arabalara aynı anda iki ekip halinde yaklaşmışlar. Biraz sonra her iki ekip lideri, polis müdürüne arabalarda kafası kopuk birer ceset olduğunu rapor etmişler.

Bir süre sonra cesetlere ait iki kafa bulunmuş. Kafaların her ikisi de darmadağan olmuş vaziyetteymiş. Otomobillerde ise hiç bir hasar yokmuş, cesetlerde başka bir darbe de. Kafalar ise kesici bir aletle kesilmemiş, güçlü biri ya da bir şey tarafından sanki bir serçe kafasıymış gibi çekip kopartılmışa benziyormuş. Polisler bu işin içinden bir türlü çıkamamış. Olaya İngiliz gizli polisi MI5 el koymuş.

MI5'da yeni kurulan seri katil araştırma birimi, olay mahalini didik didik incelemiş. İki gün sonra MI5 karargahına bu esrarengiz olay hakkında bir rapor ulaşmış. Dehşet verici bu olay, aslına basit bir trafik kazasıymış. Raporda olay şöyle anlatılıyormuş. Yoğun sise rağmen hız yapan iki sürücü de bellerine kadar sarkarak yolu daha iyi görmeye çalışıyorlarmış. Karşı yönlerden gelen bu iki otomobildeki sürücüler hızla gelen diğer otomobili çok geç farketmişler. Kafaları birbirine hızla çarpınca, ikisinin de kafası kopmuş.

• gecelerden her hangi bir gece sokağa çıkmış yürüyorduk sonra birden değerli bir ağabeyimi gördüm bir yere doğru hızlı hızlı gidiyordu ona sordum nereye diye oda birşeyler oluyor bir şeyler olyor diye cevap verdi neler olduğunu sorunca da gel benimle dedi sonrasımı sonra ise buyuk bir apartmana doğru yürüdük hemen içeri girmeden mahmut abi eline bir şişe kaptı neler olduğunu anlamadan apartmandan içeri girdik içeri girer girmez ezan sesine benzer ama öyle değil daha değişik bir makam ile okunuyordu neyse böyle bir ses ile irkildim sonra apartmandan içeri bir iki adım atar atmaz sağımızda bir kapı açık duruyordu ve bir zihinsel özürlü kişi elinde garip bir cisimle elini duvara yaslamış öylece kapının yanında duruyordu içeri biraz yaklaşmak istediğimde içerde korkunç manzara ile karşı karşıya geldim mahmuh abi hemen kaçmaya başladı bende irkilip kaçmaya başladım kaçarken şişeleri bir kenara attı ama peşinden koşmama rağmen izini kaybetmiştim gecenin karanlığında yapyanlız kaldım geriye doğru kafamı çevirdiğimde ise onu gördüm elinde sıkıştırıcı bir cisim vardı yakaladığını eziyordu içerde gördüğüm manzarada insanların başları sıkıştırılarak öldürülmüştü ewet bu bir çinayetti bu zihinsel özürlü kişi apartmandaki insanları öldürmüş ama ağlıyordu ve o ezana benzeyen ses yine duyulmaya başlamıştı ben bir taksiye atlayıp kaçtım ve oda arabanın peşinden koşmakta idi sonrasımı bende bilmiyorum

• şimdi bunlari 15 kişiye mail olarak göndermessek aynı seyler bizimdemi başimiza gelcek yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

şimdi bunlari 15 kişiye mail olarak göndermessek aynı seyler bizimdemi başimiza gelcek yoksa

• quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

şimdi bunlari 15 kişiye mail olarak göndermessek aynı seyler bizimdemi başimiza gelcek yoksa

hayir nerden cıkardın

o 10 kişiye gönderilince olanlardan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cidden ürkütücüymüş ama uydurma yani bunlar.. kaynak lazım.. 1. sinden sonrakine
  • quote:

Orjinalden alıntı: klakson

Yoğun sise rağmen hız yapan iki sürücü de bellerine kadar sarkarak yolu daha iyi görmeye çalışıyorlarmış. Karşı yönlerden gelen bu iki otomobildeki sürücüler hızla gelen diğer otomobili çok geç farketmişler. Kafaları birbirine hızla çarpınca, ikisinin de kafası kopmuş.

Bu olay İsmail Türüt ün sunduğu Fıkralarla Türkiye programında vardı, ordakiler 2 tane lazdı :D
  • gece 1 de karanlık odada etkili olabiliyolar aslında :D
  • şu cinli olan ürküttü cidden beni.. abisi geliyo zannediyo o da cin çıkıyo falan uzun tırnaklarr nefretli gözler vs..

• Abi sen bide No fear sın neler diyon ya sende böle dedin mi biz ne yapalım ?
    quote:

Orjinalden alıntı: No fear

şu cinli olan ürküttü cidden beni.. abisi geliyo zannediyo o da cin çıkıyo falan uzun tırnaklarr nefretli gözler vs..

• Onun teyzeyle tavla oynayıp da sonradan ayakları ters olan modeli de vardı
    quote:

şu cinli olan ürküttü cidden beni.. abisi geliyo zannediyo o da cin çıkıyo falan uzun tırnaklarr nefretli gözler vs..

• ama o ayak ters olma muhabbeti doğruymuş sanırım.. cinlerin ayaklaları ters olurmuş falann

quote:

Abi sen bide No fear sın neler diyon ya sende böle dedin mi biz ne yapalım ?

ben de insanım Russian
  • Hocam cini bulalım da ayakları tırnakları görürüz elbet
    edit: Bana Tekel cin ya da Eti cin'le gelmeyin yalnız
    quote:

ama o ayak ters olma muhabbeti doğruymuş sanırım.. cinlerin ayaklaları ters olurmuş falann

quote:

Abi sen bide No fear sın neler diyon ya sende böle dedin mi biz ne yapalım ?

ben de insanım Russian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 18 Kasım 2006; 1:16:37 >

• Mezarlık nası yansın ya. araştırdım hiç bişi bulamadım
  • Adamın biri, bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş. Birden 15-16 yaşlarında sevimli bi kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş. Adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış. Hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, "Gece yarısı böyle ıssız bir yerde n’apıyosunuz Allah aşkına? Bu saatte otostop mu yapılır?" demiş. Kız, "Uzun hikaye. Rica etsem beni evime götürür müsünüz? Buraya çok yakın. Bu iyiliğinizi ömür boyu unutmam" diyerek arka koltuğa oturmuş. Kızın üzerinde cicili bicili, hoş bi elbise varmış. Evinin adresini vermiş. Gerçekten de yakınmış ev. Adam eve vardığında önünde durmuş, "İşte geldik küçük hanım" diyerek arka koltuğa dönmüş ama arkada hiç kimse yokmuş. Gözlerine inanamamış tabii. Hemen arabasından inip evin kapısını çalmış. Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bi kadın açmış kapıyı. Adam heyecanla, "Bana inanmayacaksınız ama yoldan küçük bi kız aldım. Bana buranın adresini verdi ama tam geldiğimizde..." Yaşlı kadın adamı susturmuş, "Biliyorum, biliyorum" demiş, "Sonra da ortadan kayboldu di’mi? Bu başımıza ilk defa gelmiyor. Her cumartesi akşamı aynı şey olur..." Meğer kız bir cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş. Şimdi her cumartesi gecesi kazada öldüğü yerden otostop yapıp evine gelmek istiyomuş ama bunu bugüne kadar başaramamış. Kadın bunları anlatırken adamın gözü piyanonun üzerindeki kızın fotoğrafına ilişmiş. Evet, kız aynı kızmış ve üzerinde de aynı elbise varmış..

• ulen yaratıcı olun bee siteden kopya edip edip kimi kekliyonuz

gerilim.bz.tc/mezarliktakiyangin.html

http://www.cokacayip.com/modules.php?name=News&file=article&sid=97

www.tiryakiforum.org/forum/korku-bolumu/57652-korku-hikayelerini-buraya-yazin/

not: belki nedim neden arkadaş inandırıcı olsun diye ölmüştür sonrada mezarlığı ateşe vermiştir

• Arkadaşlar ben konu dışına ara sıra giriyorum. her girişimde de böyle efsaneler.com dan alıntı hikaye içeren bi topic illa ki oluyor. Yazılanların hepsi (ilki hariç) orda var ve hepsi de bayat hikayeler. Bu tip şeyler yazan forum ahalisini yaratıcılığa davet ediyorum.
  • bunun cok bezneri samanyolu tv deli su 5.boyutmu ne o vari birseyde cıkmıstı
    quote:

Orjinalden alıntı: klakson

Adamın biri, bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş. Birden 15-16 yaşlarında sevimli bi kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş. Adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış. Hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, "Gece yarısı böyle ıssız bir yerde n’apıyosunuz Allah aşkına? Bu saatte otostop mu yapılır?" demiş. Kız, "Uzun hikaye. Rica etsem beni evime götürür müsünüz? Buraya çok yakın. Bu iyiliğinizi ömür boyu unutmam" diyerek arka koltuğa oturmuş. Kızın üzerinde cicili bicili, hoş bi elbise varmış. Evinin adresini vermiş. Gerçekten de yakınmış ev. Adam eve vardığında önünde durmuş, "İşte geldik küçük hanım" diyerek arka koltuğa dönmüş ama arkada hiç kimse yokmuş. Gözlerine inanamamış tabii. Hemen arabasından inip evin kapısını çalmış. Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bi kadın açmış kapıyı. Adam heyecanla, "Bana inanmayacaksınız ama yoldan küçük bi kız aldım. Bana buranın adresini verdi ama tam geldiğimizde..." Yaşlı kadın adamı susturmuş, "Biliyorum, biliyorum" demiş, "Sonra da ortadan kayboldu di’mi? Bu başımıza ilk defa gelmiyor. Her cumartesi akşamı aynı şey olur..." Meğer kız bir cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş. Şimdi her cumartesi gecesi kazada öldüğü yerden otostop yapıp evine gelmek istiyomuş ama bunu bugüne kadar başaramamış. Kadın bunları anlatırken adamın gözü piyanonun üzerindeki kızın fotoğrafına ilişmiş. Evet, kız aynı kızmış ve üzerinde de aynı elbise varmış..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.