Arkadaslar herhangi bir bölüme yerleşecek bir puan aldım sınava 2. geçişim Ama ben hukuk istiyorum 2 yıldır olmuyor Sizce pes edip herhangi bir bölüme yerleşiyim mi yoksa hayallarimin peşinden mi koşmalıyım Çok karasızım ya seneyede aynı sey olursa 2 yılımı bos gecirdim 3. yıl olmazsa 3 yıl olacak Çevre aile baskısıda var Bana akıl verecek olan var mı?
Eğer ailen zenginse 1 sene daha hazırlan eğer ailen o kadar zengin değilse gir bu sene bir yere daha fazla yük olma onlara.. Hem okur hem çalışırsın..
Dostum 1 sene daha dene şansını farklı bir bölüme yerleştiğin zaman hep içinde kalacak keşke 1 sene daha deneseydim. Mesela bende öyle oldu şu an bölümü bırakıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum
Ailem para önemli değil yeter ki hemen bir bölüme yerleş diyor ben 1 yıl daha kalmak istiyorum ama kararsızım
Aynen benimde aklımdan öyle geciyor atıyorum gidip 2 yıllık adalet okusam gittigim sehir bana dar gelecek istediğim bir yerde istediğim bölümde olmayacam hayallerim suya batacak ama ya seneyede olmazsaa acayıp korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: seliis
Ailem para önemli değil yeter ki hemen bir bölüme yerleş diyor ben 1 yıl daha kalmak istiyorum ama kararsızım
Madem ailen öyle diyo ne diye kasıyorsun kendini 1 sene daha hazırlan.. Zaten 4 sene okuyacaksın ve büyük ihtimalle hayatının geri kalanında o işi yapacaksın..
korku benimkisi güven eksikliği
quote:
Orijinalden alıntı: seliis
korku benimkisi güven eksikliği
Bu sene de hazırlan da olmassa başka bölüme gidersin.. Ama eğer şimdi saçma bir yere girersen ilerde "ah keşke bir sene daha hazırlansaydım" diye pişmanlıktan çıldırma durumun da olabilir. Tabi aksi durum da söz konusu ama pişman olmamak için bir sene daha hazırlan hiç değilse girdim de olmadı dersin..
Takıntılı biriyim kafayı bile yiyebilirim istemedigim bir durumda bulunursam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme