Şimdi Ara

korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herhangi bir bölüme yerleşecek bir puan aldım sınava 2. geçişim
    Ama ben hukuk istiyorum 2 yıldır olmuyor
    Sizce pes edip herhangi bir bölüme yerleşiyim mi yoksa hayallarimin peşinden mi koşmalıyım
    Çok karasızım ya seneyede aynı sey olursa 2 yılımı bos gecirdim 3. yıl olmazsa 3 yıl olacak
    Çevre aile baskısıda var
    Bana akıl verecek olan var mı?

• Eğer ailen zenginse 1 sene daha hazırlan eğer ailen o kadar zengin değilse gir bu sene bir yere daha fazla yük olma onlara.. Hem okur hem çalışırsın..
  • Dostum 1 sene daha dene şansını farklı bir bölüme yerleştiğin zaman hep içinde kalacak keşke 1 sene daha deneseydim. Mesela bende öyle oldu şu an bölümü bırakıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum
  • Ailem para önemli değil yeter ki hemen bir bölüme yerleş diyor ben 1 yıl daha kalmak istiyorum ama kararsızım
  • Aynen benimde aklımdan öyle geciyor atıyorum gidip 2 yıllık adalet okusam gittigim sehir bana dar gelecek istediğim bir yerde istediğim bölümde olmayacam hayallerim suya batacak ama ya seneyede olmazsaa acayıp korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seliis

Ailem para önemli değil yeter ki hemen bir bölüme yerleş diyor ben 1 yıl daha kalmak istiyorum ama kararsızım

Madem ailen öyle diyo ne diye kasıyorsun kendini 1 sene daha hazırlan.. Zaten 4 sene okuyacaksın ve büyük ihtimalle hayatının geri kalanında o işi yapacaksın..
  • korku benimkisi güven eksikliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: seliis

korku benimkisi güven eksikliği

Bu sene de hazırlan da olmassa başka bölüme gidersin.. Ama eğer şimdi saçma bir yere girersen ilerde "ah keşke bir sene daha hazırlansaydım" diye pişmanlıktan çıldırma durumun da olabilir. Tabi aksi durum da söz konusu ama pişman olmamak için bir sene daha hazırlan hiç değilse girdim de olmadı dersin..
  • Takıntılı biriyim kafayı bile yiyebilirim istemedigim bir durumda bulunursam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.