Şimdi Ara

Takdir alamamaktan çok korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan uyuyamiyorum ilk sınavlar istediğim gibi olmadı 2.sinavlarada 9 gün var.Ben çok korkuyorum ya takdir alamazsam diye.Alamazsam sanki hayat bana anlamsız gelecek çok uzulecegim eve takdir getiremeyecegim.off şuan baya dert oldu bana.Arkadaşlar çok stresliyim yardım edinn lisedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben gecme derdindeyim çocuğun dediğine bak

• Ben lisede sadece son dönem teşekkür aldım

Sonra bir sene mezuna kalıp odtü tıp kazandım . Okul engelden başka bir şey değil boşver Takam kafana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jonyy kullanıcısına yanıt
    İyi lisedeyim neredeyse herkes takdir alıyor ailemde eve takdir getirmelisin falan diyor.Yani farklı ortamlardayiz hocam.Sizin için belki de geçmek başarı iken benim için takdir almak bile anca başarı off şuan çok daha kötü oldum alamazsam napicam

• Çok çalış al takdiri...
  • 26mekanesk kullanıcısına yanıt
    Sadece 9 günüm var bissuru ders var hangi ara çalışacağım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaldırmaKuvveti -- 20 Mayıs 2016; 2:06:21 >
  • Takdir almak icin bilgisayari kapatman gerekecek evlat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yaşamaktan nefret ediyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaldırmaKuvveti

İyi lisedeyim neredeyse herkes takdir alıyor ailemde eve takdir getirmelisin falan diyor.Yani farklı ortamlardayiz hocam.Sizin için belki de geçmek başarı iken benim için takdir almak bile anca başarı off şuan çok daha kötü oldum alamazsam napicam

Ben de iyi sayılabilecek bir liseden mezun oldum taban puanı 450-460 idi. Takdirler havada uçuşurken benim tek derdim sınıf geçmekti. Şuan yazılımda ikinci yılım, freelance çalışıyorum ve ayda minimum 1k cep harçlığım oluyor demek isterdim fakat mezunum. Sen sen ol çalış ama takdir için değil, ygs, lys için ve ilerde olmak istediğin meslek için yani hedefin için çalış takdir flan gerçekten boş muhabbet.

• 35000 kullanıcısına yanıt
    Demin ki konunuzda "mezunum bayilana kadar çalışıp o uniyi kazanacağım" yazmissiniz ama şimdi ODTÜ tipdayim diyorsunuz.Uzgun olduğum konuda trolluk yapmanız hoş olmadı.Moralimi trolluk yaparak duzeltmeyin ileride daha çok üzülürüm gerçekleri söyleyin be abi

• quote:

Demin ki konunuzda "mezunum bayilana kadar çalışıp o uniyi kazanacağım" yazmissiniz ama şimdi ODTÜ tipdayim diyorsunuz.Uzgun olduğum konuda trolluk yapmanız hoş olmadı.Moralimi trolluk yaparak duzeltmeyin ileride daha çok üzülürüm gerçekleri söyleyin be abi

Olum o Zaman hazır ol lan

ODTÜ de tıp yok

Üzülme boşver tıp bu devirde okunmaz zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos ver biz aliyoz da ne oluyo

• Alıyoz da ne oluyor başımız göğe mi eriyor sokakda parmakla mı gösteriyorlar

• quote:

Sadece 9 günüm var bissuru ders var hangi ara çalışacağım hocam

Ben son günde 3 sinava çalışan adamim.Sen neyden bahsediyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 günde devlet kuruluyor sen sınavlarına çalışamayacağını mı söylüyorsun.İstiyorsan çalışacaksın ben 4 ortalama getirecem diye hedef koydum quizler düşük geldi hocalar ödevlere 100 değilde 90 verdi 2-3 dersin çan yüksek olduğu yüzünden belkide 3.90 3.80 filan gelecek sağlık olsun bir dahaki sefer çok daha iyi ödev yaparım çok daha iyi quizlere çalışırım sende elinden geleni yapacaksın bir dahana daha iyi yapmayı hedefliceksin gerisi boş laf bugüne kadar aklın neredeydi?
  • 35000 kullanıcısına yanıt
    Tamam canim sağol

• Bende ortalamamı 97 altına düşürmemeye çalışıyorum.

• Ben de senin gibiydim kardeşim herkes takdir alıyordu ben teşekkür aldım hep ama şuan Boğaziçi Tıpta okuyorum yani belgeler önemli değil ygs lys en önemlisi.

• lan sus ben teşekkür alamam diye korkuyorum, alamassam teknik bölüm okuyamayacağım
  • SultanHakim S kullanıcısına yanıt
    ODTÜ tıpa giden arkadaşla yakinliginiz var mi

• quote:

ODTÜ tıpa giden arkadaşla yakinliginiz var mi

ODTÜ tıp yok saçmalama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.